MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about luchtvaartmaatschappij Emirates

juni 2, 2018

Volgens de consumentenbond is Emirates met een rapportcijfer van 9,2 de beste maatschappij die op Schiphol vliegt. Dat komt vooral door het zitcomfort en het eten en drinken aan boord......

Volgens de consumentenbond is Emirates met een rapportcijfer van 9,2 de beste maatschappij die op Schiphol vliegt. Dat komt vooral door het zitcomfort en het eten en drinken aan boord.

Ook Cathay Pacific en KLM eindigen hoog. De Nederlandse maatschappij wordt “degelijk, betrouwbaar, maar duur” genoemd. Cathay Pacific wordt vooral om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding geroemd.

Ryanair, Vueling en TUI fly eindigen onderaan in het onderzoek. Zo is slechts 28 procent van de reizigers tevreden over het zitcomfort bij Ryanair.

januari 19, 2016

KLM-personeel is tegen de beslissing van het kabinet om een tweede dagelijkse vlucht van een Airbus A380 van luchtvaartmaatschappij Emirates op Schiphol toe te staan.....

KLM-personeel is tegen de beslissing van het kabinet om een tweede dagelijkse vlucht van een Airbus A380 van luchtvaartmaatschappij Emirates op Schiphol toe te staan.

Via een online petitie roepen zij collega's op te tekenen en daarmee het kabinet te dwingen dit besluit terug te draaien.

Emirates gaat vanaf maandag 1 februari twee keer per dag met de Airbus A380, tussen Dubai en Schiphol vliegen.