MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerWakker | 08:00 - 10:00
Share |

Content about Stichting Harmoniekoepel

april 5, 2017

De Koepelcommissie zal op 5 mei samen met de stichting Maatvast een groot bevrijdingsfeest rond de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep organiseren.......

NIEUW-VENNEP - De Koepelcommissie zal op 5 mei samen met de stichting Maatvast een groot bevrijdingsfeest rond de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep organiseren.

Het feest start met het hijsen van de vlag door Scoutingclub Kagiwepi en een tour van oude legervoertuigen door het dorp.

Hierna zijn er optredens van de band JaMiJa XL en het Hot swing quartet Whoshedo met muziek uit de fifties en sixties.

Ook wordt er een speciale Bevrijdingsstampot geserveerd en is er Bevrijdingsbar met een groot terras.

oktober 12, 2016

15 oktober zal op het Harmonieplein in Nieuw Vennep het eerste OKTOBERFEEST plaatsvinden. In een grote tent op het plein komt een echte Bier Stube, waar men kan genieten van Duits bier, Duitse wijn en braadworsten.......

Zaterdag 15 oktober zal op het Harmonieplein in Nieuw Vennep het eerste OKTOBERFEEST plaatsvinden.

In een grote tent op het plein komt een echte Bier Stube, waar men kan genieten van Duits bier, Duitse wijn en braadworsten.

Verder is er schlagermuziek in de Harmoniekoepel en zijn er demonstraties van amateurbierbrouwers uit Nieuw-Vennep en de regio.

De organisatie van dit OKTOBERFEEST is in handen van de Stichting Maatvast, Pier K, de Dorpsraad Nieuw-Vennep en de Koepelcommissie.

Het feest start zaterdag om 15.00 uur en duurt tot 21.00 uur.
 

augustus 26, 2015

Liefhebbers van vinylplaten kunnen donderdagochtend tijdens de markt bij de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep hun eigen plaatjes draaien.....
 

NIEUW-VENNEP – Liefhebbers van vinylplaten kunnen donderdagochtend tijdens de markt bij de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep hun eigen plaatjes draaien.

Piet den Ouden bedient tussen 10.00 en 12.00 uur op het Harmonieplein in Nieuw-Vennep de platenspeler.

Dit plaatjesdraaien is een initiatief van de Koepelcommissie.

Voor meer informatie: harmoniekoepel@gmail.com

 

december 23, 2014

De koepelcommissie van de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep heeft voor 2015 een aantal evenementen in voorbereiding. ....

NIEUW-VENNEP – De koepelcommissie van de Harmoniekoepel in Nieuw-Vennep heeft voor 2015 een aantal evenementen in voorbereiding.

juli 8, 2014

Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein...

NIEUW-VENNEP – Vanaf 17 juli zullen tijdens de weekmarkt op donderdagmorgen in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 12.00 uur activiteiten plaatsvinden in de onlangs geopende Harmoniekoepel op het Harmonieplein.
De koepel naast het cultuurgebouw van Pier-K is onder andere een podium voor muzikale optredens, voordrachten en presentaties.