MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Steffe Bak

januari 17, 2018

Het CDA Haarlemmermeer vindt dat de gemeente met een actieplan moet komen om ook bestaande woningen 'gasloos' te maken..........

HOOFDDORP - Het CDA Haarlemmermeer vindt dat de gemeente met een actieplan moet komen om ook bestaande woningen 'gasloos' te maken. Volgens de partij zijn huizen zonder gasaansluiting een belangrijke doelstelling van het huidige kabinet. Maar het loskoppelen van bestaande woningen van het gasnet kan volgens raadslid Steffe Bak alleen succesvol als we daar nu al mee beginnen. Het CDA vindt dat de gemeente mooie ambities heeft op het gebied van duurzaamheid. Maar wat de christen-democraten betreft mag er best een schepje bovenop met bijvoorbeeld een actieplan.

mei 13, 2016

Tijdens het verhoor van enquêtecommissie inzake het honkbalstadion gaf oud-wethouder Jeroen Nobel te kennen dat oud-wethouder Steffe Bak het meest kritisch was over de verplaatsing van honkbalcomplex Pioniers en de MLB-status.......

HOOFDDORP – Tijdens het verhoor van enquêtecommissie inzake het honkbalstadion gaf oud-wethouder Jeroen Nobel te kennen dat oud-wethouder Steffe Bak het meest kritisch was over de verplaatsing van honkbalcomplex Pioniers en de MLB-status.

Bak had de grootste twijfels over de drie ton die stichting ETO en honkbalbond MLB elk zouden bijdragen.

april 26, 2014

Op donderdag 24 april heeft Steffe Bak een beheersovereenkomst gesloten met de Coöperatie Park Schiphol-Rijk U.A. en Vereniging Parkmanagement bedrijventerrein De President. Dit was een van zijn laatste taken als CDA-wethouder…….

Op donderdag 24 april heeft Steffe Bak een beheersovereenkomst gesloten met de Coöperatie Park Schiphol-Rijk U.A. en Vereniging Parkmanagement bedrijventerrein De President.
Dit was een van zijn laatste taken als CDA-wethouder.

Hiermee blijft de gemeente wel eigenaar van de openbare ruimte van bedrijventerrein Oude Meer en De President, maar wordt het beheer en onderhoud overgedragen aan de parkmanagementorganisatie.

april 25, 2014

Steffe Bak, oud-CDA-wethouder, sluit het niet uit om buiten Haarlemmermeer een bestuurlijke functie te aanvaarden....

HOOFDDORP – Steffe Bak, oud-CDA-wethouder, sluit het niet uit om buiten Haarlemmermeer een bestuurlijke functie te aanvaarden. Dit meldde hij in een interview met HCnieuws. Na vier jaar moet hij ermee stoppen. Vorige week kozen de VVD, HAP en D66 definitief voor de PvdA.
De CDA’er geeft aan nog steeds onaangenaam verrast te zijn over de uitkomst van de coalitiebesprekingen.
 

november 13, 2012

Woensdag 14 november opent wethouder Steffe Bak de hernieuwde Kaagweg, inclusief het fietspad, bij Abbenes.....

ABBENES - Woensdag 14 november opent wethouder Steffe Bak de hernieuwde Kaagweg, inclusief het fietspad, bij Abbenes. 
De reconstructie van de Kaagweg heeft een lange geschiedenis en het resultaat mag er zijn.
De Kaagweg is veilig ingericht door o.a. de aanleg van snelheidsremmende plateaus en voor fietsers is een eigen fietspad gerealiseerd.
De reconstructie van de Kaagweg is een project van het Deltaplan Bereikbaarheid.