MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Schouwburg De Meerse

december 14, 2018

Beatle-fans kunnen hun hart ophalen in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp bij een George Harrison Tribute......

Beatle-fans kunnen hun hart ophalen in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp bij een George Harrison Tribute.

Omdat de voormalige sologitarist van The Beatles op 25 februari jl.. 75 zou zijn geworden staken een aantal Nederlands topmuzikanten de koppen bij elkaar voor deze hommage.

In de band spelen topmuzikanten die spelen bij Douwe Bob, Jacqueline Govaert en VanVelzen.

Op het programma staan nummers zoals Something, While My Guitar Gently Weeps, Here Comes The Sun en My Sweet Lord.

november 5, 2018

Van Dik Hout zal vrijdagavond 30 november in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp optreden met ‘Het Beste Van’......

Van Dik Hout zal vrijdagavond 30 november in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp optreden met ‘Het Beste Van’.

Na een succesvolle theatertour in 2016-2017 brengen zij onder andere de grote hits als ‘Alles of Niets’, ‘Stil in mij’ en ‘Zij maakt het verschil’ terug naar de Nederlandse theaters.

Ruim twintig jaar staat Van Dik Hout aan de top van de Nederlandse muziekindustrie met hun pure rock en poëtische teksten.

De band bestaat uit onder andere Martin Buitenhuis, Benjamin Kribben en Dave Rensmaag.

september 7, 2018

Dennis Kivit viert op zaterdag 15 september om half 9 ’s avonds zijn 25-jarig jubileum in Schouwburg De Meerse met “Dit is Het!"........

Dennis Kivit viert op zaterdag 15 september om half 9 ’s avonds zijn 25-jarig jubileum in Schouwburg De Meerse met “Dit is Het!”.

In dit programma zingt de Hoofddorpse zanger nieuwe Nederlands popsongs, maar ook de mooiste nummers uit zijn carrière, zoals “Let It Be” en “When You Say Nothing At All’.

augustus 23, 2018

Voor ruim twintig jongeren uit Hoofddorp en Atlanta (VS) ging afgelopen maandag het project BOOTCAMP van start.........

Voor ruim twintig jongeren uit Hoofddorp en Atlanta (VS) ging afgelopen maandag het project BOOTCAMP van start. BOOTCAMP is een educatief project van Poppodium Duycker waarin jongeren hun eigen professionele theatershow produceren. De jongeren krijgen gedurende twee weken doorlopend workshops en masterclasses van professionele choreografen, dansers, kostuumontwerpers, acteurs, producers en musici. De opgedane kennis en vaardigheden zullen resulteren in een volwaardige voorstelling die bijna professioneel genoemd kan worden.

mei 15, 2018

Zaterdag 19 mei start de voorverkoop van kaarten voor het theaterseizoen 2018-2019 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp......

Zaterdag 19 mei start de voorverkoop van kaarten voor het theaterseizoen 2018-2019 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

De seizoensbrochure staat online en valt dezer dagen in gedrukte vorm op de deurmat bij bewoners van Haarlemmermeer.

Kaartverkoop gebeurt alleen via de website, dus niet aan de kassa of telefonisch. De losse kaartverkoop start zaterdag 26 mei.

In verband met grote drukte verwacht De Meerse wachtrijen op de website.

april 28, 2018

Zaterdag 5 mei is in de grote zaal van schouwburg De Meerse in Hoofddorp de familievoorstelling “Hans & Grietje De Musical” te zien......

Zaterdag 5 mei is in de grote zaal van schouwburg De Meerse in Hoofddorp de familievoorstelling “Hans & Grietje De Musical” te zien.

De rol van Grietje wordt vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids.

Daarnaast staan Michael van Hoorne en Esther van Santen garant voor hilarische scenes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

De familievoorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.demeerse.nl
 

maart 21, 2018

Op 12 april zal JW Roy met zijn band “Royal Family” in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp optreden met zijn nieuwe theatervoorstelling “A Room Full Of Strangers”......

Op 12 april zal JW Roy met zijn band “Royal Family” in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp optreden met zijn nieuwe theatervoorstelling “A Room Full Of Strangers”.

De meeste nummers komen van zijn gelijknamige album voorbij en enkele klassiekers uit het grote Americana repertoire.

He album “A Room Full Of Strangers” varieert van uiterste breekbare songs tot lekkere rock-’n-roll en southern soul.

Kaarten zijn te verkrijgbaar via www.demeerse.nl

februari 18, 2018

Op zondag 25 februari staat de musical You’re The Top in Schouwburg De Meerse. Met Paul Groot als de componist Cole Porter en Marjolein Keuning als zijn echtgenote Linda.......

Op zondag 25 februari staat de musical You’re The Top in Schouwburg De Meerse. Met Paul Groot als de componist Cole Porter en Marjolein Keuning als zijn echtgenote Linda.

Na ruim twintig jaar komt de musical over virtuoos Cole Porter weer terug in het theater.

Een prachtige en wervelende voorstelling over het bijzondere leven van deze componist en songwriter die meer dan 800 liedjes voor 39 musicals schreef.

februari 16, 2018

Daisy Correia, de ambassadrice van de Portugese fado in Nederland, brengt op 24 februari in De Meerse haar programma ‘Balans in mijn fado’.....

HOOFDDORP - Daisy Correia, de ambassadrice van de Portugese fado in Nederland, brengt op 24 februari in schouwburg De Meerse haar programma ‘Balans in mijn fado’.

In haar nieuwe theaterreeks balanceert de in Amsterdam geboren fadozangeres tussen haar twee culturen, twee landen en twee talen.
In beide talen laat zij nieuw repertoire horen die over het leven en de saudade, ofwel weemoed, gaan.

Correia zingt bestaande fado’s in een Nederlandse vertaling en, andersom, Nederlandse liedjes in het Portugees.

februari 12, 2018

Voor deze 24ste editie van Boogie & Blues Night in De Meerse pakt de Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel ‘’ Mr. Boogiewoogie’, met zijn band weer flink uit.......

Voor deze 24ste editie van Boogie & Blues Night in De Meerse pakt de Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel ‘’ Mr. Boogiewoogie’, met zijn band weer flink uit.

Een explosief muziekspektakel, vol vuur, virtuositeit en humor.

Veel wilt Mr. Boogiewoogie er nog niet over kwijt, maar dat het een bijzonder swingende avond gaat worden staat als een paal boven water.

Een aanrader voor een ieder die ook maar enigszins van muziek houdt.

november 9, 2017

Op 23 november brengt zangeres Petra Berger in schouwburg De Meerse een tribute-concert aan Barbra Streisand.........

HOOFDDORP - Op 23 november brengt zangeres Petra Berger in schouwburg De Meerse een tribute-concert aan Barbra Streisand. Op 24 april werd Streisand 75 jaar, voor Petra een reden te meer om de tienvoudige Grammy Award winnares een eerbetoon te brengen. Met haar band onder leiding van Edwin Schimscheimer brengt Petra vertolkingen van klassiekers als ‘People’, ‘Woman In Love’ en ‘Guilty’. Daarbij vertelt ze het levensverhaal van Streisand. Tickets voor het concert kosten 23 euro en zijn te verkrijgen aan de kassa of via de site van De Meerse.

augustus 23, 2017

Zondagavond 27 augustus houdt Stichting ‘Vrienden van het Magic Art Center’ in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp het MAC benefietgala Hans Klok and Friends.......

HOOFDDORP - Zondagavond 27 augustus houdt Stichting ‘Vrienden van het Magic Art Center’ in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp het MAC benefietgala Hans Klok and Friends. De gehele opbrengst van dit gala komt ten goede aan het Magic Art Center, het knusse theater in Bennebroek uit 1984, waar iedere Nederlandse goochelaar minimaal één keer op het podium heeft gestaan.

augustus 17, 2017

Het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer treedt op 6 september op in De Meerse.......

HOOFDDORP – Het muzikaal-absurdistische cabaretduo Yentl en de Boer treedt op 6 september op in De Meerse. Elke zomer verzamelt Yentl en de Boer zijn allermooiste, grappigste en meest ontroerende liedjes en trekt het samen met zijn lievelingsmuzikanten langs de zomerfestivals en openluchttheaters. Zo stond het duo op Lowlands, Zwarte Cross, in het Amsterdamse Vondelpark en in het Concertgebouw. Dit jaar trekken Yentl Schieman en Christine de Boer de zomerfestivals mee de theaters in met een verzameling van hun mooiste werk en gloednieuwe nummers.

mei 16, 2017

De Meerse stelde het publiek zaterdag in de gelegenheid om via de website plaatsen te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen, maar bij het in de wachtrij staan ging er bij veel mensen iets mis.........

HOOFDDORP – Bij Schouwburg De Meerse waren afgelopen zaterdag veel problemen bij de kaartverkoop via de website.

De Meerse stelde het publiek zaterdag in de gelegenheid om via de website plaatsen te bestellen voor het nieuwe theaterseizoen, maar bij het in de wachtrij staan ging er bij veel mensen iets mis.

Bij dit zogenaamde eerlijkere systeem kwamen mensen die al eerder aan de beurt waren, opeens achteraan in de wachtrij te staan.

Dit nieuwe systeem zorgde bij veel kaartkopers stress en ongemak.
 

mei 7, 2017

Op vrijdag 12 mei a.s staat Het Groot Niet Te Vermijden om kwart over 8 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse met hun programma “Shave, Rattle and Roll”.......

Op vrijdag 12 mei a.s staat Het Groot Niet Te Vermijden om kwart over 8 in de grote zaal van Schouwburg De Meerse met hun programma “Shave, Rattle and Roll”.

Zijn het gladde jongens? Ja, maar ze kunnen ook prikkelen!
Al meer dan 25 jaar staat Het Groot voor humor, goede muziek, theater en muzikale grappen.

Messcherp of met een baard… In razende vaart wisselen de scènes elkaar af en schiet u vanuit ontroering in de slappe lach.

maart 6, 2017

In een extra lange uitzending van MeerSport vanuit Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is de bekendmaking tussen 19.00 en 22.00 uur live op MeerRadio te volgen. Het programma wordt gepresenteerd door Bas Scharwachter en Rick Middel........

In een extra lange uitzending van MeerSport vanuit Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is de bekendmaking tussen 19.00 en 22.00 uur live op MeerRadio te volgen.
Het programma wordt gepresenteerd door Bas Scharwachter en Rick Middel.

februari 12, 2017

In Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is 18 februari de 23ste Boogie & Blues Night met Mr. Boogie Woogie. De Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, met zijn band weer flink uit.......

In Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is 18 februari de 23ste Boogie & Blues Night met Mr. Boogie Woogie.

De Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, met zijn band weer flink uit.

Een bijzonder avond vol vuur, virtuositeit en humor.

Een aanrader voor eenieder die ook maar enigszins van muziek houdt.
The Arizona Star schreef over Mr. Boogie Woogie: "As soon as he starts pounding the ivories, you'll be on your way to the Land of Good Times."

Website: http://www.boogieandbluesnight.nl/
 

februari 8, 2017

Alles Wat Rolt is ’s middags van 14.00 tot 17.00 uur voor kinderen en hun ouders die op Heelys, rolschaatsen en andere rollende objecten willen genieten op toepasselijke muziek......

HOOFDDORP – Vrijdag 10 februari kan men in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp terecht voor Alles Wat Rolt en Rollerdisco.

Alles Wat Rolt is ’s middags van 14.00 tot 17.00 uur voor kinderen en hun ouders die op Heelys, rolschaatsen en andere rollende objecten willen genieten op toepasselijke muziek.

Hierna gaat om 19.30 uur de Rollerdisco voor volwassenen van start, waarbij men kan swingen maar op funky old- en newschool beats van een professionele DJ.

januari 28, 2016

Op 6 februari is in Schouwburg De Meerse Night of Illusions te zien........

HOOFDDORP - Op zaterdag 6 februari is in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp de theatershow Night of Illusions van de Rotterdamse illusionist Christian Farla te zien.
Farla heeft deelgenomen aan Britain’s Got Talent en behaalde een finaleplaats in het Duitse tv-programma Das Supertalent.
Night of Illusions is een theatrale combinatie van magische acts en een spannend verhaal dat zowel volwassenen als kinderen aanspreekt.
De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en begint om 20:15 uur.
 

januari 7, 2016

Op 6 februari is in De Meerse de voorstelling Blunders te zien...........

HOOFDDORP - Op zaterdag 6 februari is in Schouwburg De Meerse de voorstelling Blunders te zien, een muzikaal theaterprogramma van Haye van der Heyden en Erik Brey.
De twee stonden vorig seizoen voor het eerst in 45 jaar als duo op het podium. Dit beviel dermate goed dat zij nu met hun tweede gezamenlijke theaterprogramma Blunders op de planken staan.
Ook in deze voorstelling zoeken Haye en Erik alle uithoeken van het Nederlands amusementsrepertoire op en geven daar vervolgens een geheel eigen draai aan.
 

januari 3, 2016

In het Theaterweekend van 15 en 16 januari zetten diverse theaters in Nederland hun deuren wagenwijd open om iedereen kennis te laten maken met theater......

HOOFDDORP – In het Theaterweekend van 15 en 16 januari zetten diverse theaters in Nederland hun deuren wagenwijd open om iedereen kennis te laten maken met theater.

De prijs van een kaartje voor een voorstelling is dat weekend 10 euro.

Ook Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is één van de deelnemers aan het Theaterweekend.

Bezoekers van de deelnemende theaters kunnen hierbij wel kiezen voor de vrijdag of zaterdag, maar weten dan niet van te voren om welke voorstelling het gaat.

mei 7, 2015

Cabaretier Arie Vuyck geeft in de Meerse een benefietvoorstelling........

HOOFDDORP - Cabaretier Arie Vuyck geeft op zondag 10 mei in de Meerse in Hoofddorp een benefietvoorstelling voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal.
Zijn show ’Alles en de rest’ is gratis te bezoeken, maar na afloop gaat Vuyk wel met de pet rond. De donaties van de bezoekers gaan naar Giro 555.
Hoewel de toegang gratis is, moeten voor de voorstelling die om 19.30 uur begint wel kaarten worden gereserveerd.
 

mei 7, 2015

Luister om kwart over 5 naar ONDERWEG op MeerRadio. Eric de Smalen heeft dan een gesprek met Youp van ’t Hek. Hij praat over de voorstelling “Mooie Verhalen”......

Luister om kwart over 5 naar ONDERWEG op MeerRadio. Eric de Smalen heeft dan een gesprek met Youp van ’t Hek.

Hij praat over de voorstelling “Mooie Verhalen” waarmee de cabaretier op dit moment, samen met Thomas Verbogt langs de Nederlandse theaters trekt.

Zaterdagavond om kwart over 8 in De Meerse in Hoofddorp.

Meer info: www.demeerse.nl
 

maart 1, 2015

Frank Boeijen treedt op zaterdag 7 maart, in het kader van zijn theatertour 2015, in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp op. Het optreden begint om 20.15 uur………

Frank Boeijen treedt op zaterdag 7 maart, in het kader van zijn theatertour 2015, in de grote zaal van De Meerse in Hoofddorp op. Het optreden begint om 20.15 uur.

Frank Boeijen was midden jaren tachtig één van de eerste muzikanten die met Nederlandstalig repertoire de poppodia en het clubcircuit verruilde voor de theaters.