MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Rob Koster

mei 31, 2017

Volgens B en W blijven de verlaten en instortende bloemenkassen in Rijsenhout waarschijnlijk nog jaren zo liggen. Dit antwoordde het college op vragen hierover van VVD-raadslid Rob Koster......

RIJSENHOUT – Volgens B en W blijven de verlaten en instortende bloemenkassen in Rijsenhout waarschijnlijk nog jaren zo liggen.

Dit antwoordde het college op vragen hierover van VVD-raadslid Rob Koster.

Koster wijst erop dat de gemeenteraad al lang heeft vastgesteld dat op deze locatie geen toekomst is voor glastuinbouw en dat hij wil weten wat de gemeente nu gaat doen.

Volgens B en W moet hierover eerst een beslissing genomen worden genomen door Greenport Aalsmeer.

mei 24, 2017

Het voorstel van VVD-raadslid Rob Koster om de namen van alle oorlogsslachtoffers uit Haarlemmermeer op een herdenkingssteen aan de openbare weg vast te leggen, heeft het niet gehaald....

HOOFDDORP – Het voorstel van VVD-raadslid Rob Koster om de namen van alle oorlogsslachtoffers uit Haarlemmermeer op een herdenkingssteen aan de openbare weg vast te leggen, heeft het niet gehaald.

Een meerderheid in de gemeenteraad was van mening dat er in de gemeente Haarlemmermeer al voldoende aan de herdenking van slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog wordt gedaan.

Zo zijn er al herdenkingsplekken in alle 26 woonkernen van Haarlemmermeer en is er veel aandacht voor de oorlog in het Crash Luchtoorlog- en Verzetsmuseum in Aalsmeerderbrug.

november 29, 2016

Zwanenburger Rob Koster wordt zo goed als zeker de nieuwe voorzitter van de ondernemersvereniging Halfweg, Zwanenburg en Boesingheliede........

ZWANENBURG - Zwanenburger Rob Koster wordt zo goed als zeker de nieuwe voorzitter van de ondernemersvereniging Halfweg, Zwanenburg en Boesingheliede.
Hij wordt hiermee opvolger van Badhoevedorper Paul Kok, die vorige week afscheid nam na een periode van dertig jaar voorzitterschap.

Rob Koster was al bestuurslid van de ondernemersvereniging en is een bekende en actieve Zwanenburger.

Verder is Koster partner bij het financieel adviesbureau Koster & De Waart en is hij onlangs directeur geworden van de Regiobank Zwanenburg