MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Podium Duycker

november 14, 2018

Dinsdagavond 20 november staat Poppodium Duycker in het teken van STEMFEST: de feestelijke verkiezingsnacht van de gemeenteraadsverkiezingen .....

HOOFDDORP - Dinsdagavond 20 november staat Poppodium Duycker in het teken van STEMFEST: de feestelijke verkiezingsnacht van de gemeenteraadsverkiezingen van Haarlemmermeer.
Alle 8820 jongeren in Haarlemmermeer en Haarlemmerliede en Spaarnwoude die op 21 november voor het eerst mogen stemmen, zijn voor STEMFEST persoonlijk uitgenodigd door de burgemeesters Onno Hoes en Pieter Heiliegers.

oktober 27, 2018

Op 20 november vindt vanaf half 9 ’s avonds het Stemfest plaats in Podium Duycker in Hoofddorp......

Op 20 november vindt vanaf half 9 ’s avonds het Stemfest plaats in Podium Duycker in Hoofddorp.

De bedoeling is dat de bezoekers in eerste instantie naar muziek kunnen luisteren en vervolgens hun stem gaan uitbrengen.

Op het podium zullen verschillende artiesten te zien zijn, zoals Donnie, Black Acid en Supergaande.

Verder zal burgemeester Onno Hoes op het podium verschijnen om rond middernacht het startschot te geven om te gaan stemmen.

Het Stemfest eindigt om 1 uur ‘s nachts.
 

september 18, 2018

Dit jaar bestaat New Cool Collective 25 jaar......

Dit jaar bestaat New Cool Collective 25 jaar.

Dat wordt gevierd met een nieuw album en een optreden in Poppodium Duycker in Hoofddorp.

Vrijdag 28 september treedt de band onder andere op met nummers van hun nieuwe plaat ‘Electric Monkey Sessions 2’.

New Cool Collective werkte onder andere samen met Typhoon, Guus Meeuwis, Tony Allen en Georgie Fame.
Zo toerden zij ook een aantal keren langs jazzclubs en festivals over de hele wereld.

Meer informatie is te vinden op www.duycker.nl

 

augustus 31, 2018

Op 14 september is het in Poppodium Duycker weer tijd voor een nieuwe editie van Project Cover XXL.......

Op 14 september is het in Poppodium Duycker weer tijd voor een nieuwe editie van Project Cover XXL.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze avond ingevuld met covers van bekende artiesten, deze keer zijn alle gecoverde artiesten afkomstig uit Groot Brittannië.

Sinds deze week is de volledige line-up met maar liefst acht lokale coverbands bekend.

Kaarten voor Project Cover XXL goes UK zijn aan de kassa en via www.duycker.nl te verkrijgen. Op de site kan men ook alle optredende bands vinden.
 

augustus 31, 2018

Wethouder Cultuur Derk Reneman opent zaterdagavond om 8 uur de eindvoorstelling "Life, Death & Juno" van Bootcamp 7.0 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp......

Wethouder Cultuur Derk Reneman opent zaterdagavond om 8 uur de eindvoorstelling "Life, Death & Juno" van Bootcamp 7.0 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Het is een voorstelling met een verrassende mix van toneel, dans en zang en vormt het eindresultaat van het uitwisselingsprogramma Bootcamp 7.0.

Twee weken lang hebben Nederlandse en Amerikaanse jongeren intensief aan een eigen theatervoorstelling gewerkt bij Poppodium Duycker.

Dit onder begeleiding van professionele en bevlogen docenten uit Nederland en Atlanta.
 

april 4, 2018

Op 25 juni 2018 zou zanger George Michael 55 jaar zijn geworden. Op die dag vindt de première van de “Choose Life Tribute Tour” plaats bij Podium Duycker; een combinatie tussen theatershow en popconcert

Op 25 juni 2018 zou zanger George Michael 55 jaar zijn geworden. Op die dag vindt de première van de “Choose Life Tribute Tour” plaats bij Podium Duycker; een combinatie tussen theatershow en popconcert.

De nummers van George Michael worden gekoppeld aan gebeurtenissen in zijn leven door videofragmenten en verhalen.

De eerste helft van de show gaat over de tijd van Wham! en het eerste soloalbum Faith. De tweede helft gaat over de solocarrière van George Michael vanaf het album Listen Without Prejudice.

maart 26, 2018

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien. Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger.......

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien. Daarvoor zijn de allerlaatste kaarten in de verkoop gegaan.

Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger.

Het publiek krijgt onder andere een voorproefje van het langverwachte persoonlijke album met de titel The World Can Wait.
Op het album zal ook het songfestivalliedje Outlaw In ‘Em staan.

maart 21, 2018

Na een geslaagde première met zangeres Anneke van Giersbergen zal op donderdag 5 april de tweede editie van MUSIC TALKS in Podium Duycker in Hoofddorp plaatsvinden.....

Na een geslaagde première met zangeres Anneke van Giersbergen zal op donderdag 5 april de tweede editie van MUSIC TALKS in Podium Duycker in Hoofddorp plaatsvinden.

Ernst Jansz zal zijn verhaal doen in een avondvullend programma.

De zanger/liedjesschrijver van Doe Maar zal vertellen over zijn persoonlijke leven, ambities, inspiratie en zijn artistieke keuzen.

Popjournalist Patrick Lamberts zal het gesprek aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten leiden. Ook kan het publiek vragen stellen aan Ernst Jasz.

maart 6, 2018

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien. Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger......

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien.

Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger.

Het publiek krijgt onder andere een voorproefje van het langverwachte persoonlijke album met de titel The World Can Wait. Op het album zal ook het songfestivalliedje Outlaw In ‘Em staan.

De zanger gaat dit jaar voor de tweede keer voor Nederland naar het songfestival dat van 8 tot en met 12 mei wordt gehouden in de Portugese hoofdstad Lissabon.

februari 11, 2018

MeerLive en Podium Duycker verdrijven samen de winterse kou met een muzikaal spektakel op 17 en 18 februari 2018…….

MeerLive en Podium Duycker verdrijven samen de winterse kou met een muzikaal spektakel op 17 en 18 februari 2018.

Meer Live wintereditie wordt gevuld met maar liefst drie evenementen!
De zaterdagavond 17 februari wordt o.a. gevuld met Roxeanne Hazes en LAKSHMI aan, die als onderdeel van hun tour, op het podium van Duycker zullen staan!

Daarnaast houdt MeerLive op zaterdagavond MeerLive Young voor bezoekers van 12 tot 18 jaar. Hierbij zal Broederliefde optreden.

januari 19, 2018

Het Popkoor Haarlemmermeer presenteert zaterdag 20 januari in Poppodium Duycker in Hoofddorp een show onder het thema “Alive and Kicking”.....

HOOFDDORP - Het Popkoor Haarlemmermeer presenteert zaterdag 20 januari in Poppodium Duycker een show onder het thema “Alive and Kicking”. De uitvoering is het resultaat van vier maanden hard werken en repeteren.

In de show vertolken de dames en de heren van het koor tijdloze hits uit de jaren 80 van de vorige eeuw.

Het optreden van het Popkoor Haarlemmermeer begint ’s avonds om 8 uur. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via www.duycker.nl of te koop aan de deur.

december 28, 2017

Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat het tijd is voor de top 2000 van 2017.....

HOOFDDORP - Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat het tijd is voor de top 2000 van 2017. Het Duyckercafé staat op 30 december helemaal in het teken van deze jaarlijkse muzikale verkiezing.

Bekende nummers, nieuwkomers, nummers die je geweldig vindt, nummers die je misschien helemaal niks vindt. Ze komen allemaal voor in de jaarlijkse top 2000.
En altijd maar die vraag of Hotel California of Bohemian Rhapsody dit jaar weer op nummer 1 zal staan.

Het Duyckercafé gaat open om 3 uur ‘s middags, entree is gratis.
 

november 15, 2017

Van vrijdag 15 december tot en met zaterdag 23 december staan daar onder meer dansfeest 40UP, Familieduycken met VOF de Kunst en een optreden van Mr. Boogie Woogie op het programma......

In de pop-uptent van Winter Village in Hoofddorp programmeert Poppodium Duycker een aantal muzikale evenementen.

Van vrijdag 15 december tot en met zaterdag 23 december staan daar onder meer dansfeest 40UP, Familieduycken met VOF de Kunst en een optreden van Mr. Boogie Woogie op het programma.

Elke vrijdagavond wordt het ijsbaantje van Winter Village Hoofddorp omgetoverd tot een disco.

De entree voor het discoschaatsen, tussen 17 en 21 uur, bedraagt zeven euro. Elke woensdagavond worden op de ijsbaan curlingwedstrijden gehouden.

oktober 4, 2017

Zondag 8 oktober vindt tussen 12.00 uur ’s middags en 8 uur ‘s avonds in Poppodium Duycker in Hoofddorp een groot Afrikaans muziekfestival plaats......

Zondag 8 oktober vindt tussen 12.00 uur ’s middags en 8 uur ‘s avonds in Poppodium Duycker in Hoofddorp een groot Afrikaans muziekfestival plaats.

Na een feestelijke opening kan worden deelgenomen aan verschillende workshops. Er zijn djembé-workshops voor beginners en gevorderden en workshops Afrikaanse dans.

Verder is gezorgd voor hapjes uit de exotische keuken en is er een Afrikaanse markt.

september 27, 2017

Vrijdag 29 september aanstaande vindt in Podium Duycker – onderdeel van Het Cultuurgebouw – een nieuwe aflevering plaats van Project Cover XXL Goes USA.......

Vrijdag 29 september aanstaande vindt in Podium Duycker – onderdeel van Het Cultuurgebouw – een nieuwe aflevering plaats van Project Cover XXL Goes USA.

Tijdens elke editie van Project Cover komen getalenteerde jongeren uit Haarlemmermeer en omstreken naar het poppodium om hun covermuziek voor een volle zaal ten gehore te brengen.

De artiesten wordt gevraagd om ‘Amerika’ te betrekken in hun optreden en muziek. Aanmelden voor deelname kan via de website van Podium Duycker.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 6, 2017

Dit najaar wordt weer een nieuw popkoor geformeerd, dat uiteindelijk op 20 januari volgend jaar in Duycker een concert geeft. Het thema van de nieuwe cyclus is ‘Alive and Kicking’......

Dit najaar wordt weer een nieuw popkoor geformeerd, dat uiteindelijk op 20 januari volgend jaar in Duycker een concert geeft. Het thema van de nieuwe cyclus is ‘Alive and Kicking’.

Het koor stort zich deze herfst op het instuderen van hits uit de jaren 80. Het gevarieerde repertoire bestaat uit songs van onder meer Simple Minds, Talking Heads, Spandau Ballet, Eurythmics, The Cure, Duran Duran, The Police, Madonna, Sade en Simply Red.

De 15-weekse cursus, die begint met de eerste repetitie op 21 september, wordt afgesloten met een optreden in Duycker.

september 5, 2017

Wie mag zich MeerLive Talent 2017 noemen? Dat wordt zondag 10 september aanstaande duidelijk als de overgebleven kandidaten op het podium van MeerLive mogen optreden tijdens de finale van de talentenjacht......

Wie mag zich MeerLive Talent 2017 noemen? Dat wordt zondag 10 september aanstaande duidelijk als de overgebleven kandidaten op het podium van MeerLive mogen optreden tijdens de finale van de talentenjacht.

In juni vonden in Duycker de voorronden plaats. De winnaar of winnares ontvangt de MeerLive Talentenjacht Trofee en mag zijn of haar nummer nog een keer presenteren voorafgaand aan het optreden van Wolter Kroes.

De organisatie verwacht dat op dat moment zo’n 7000 fans zich op het plein hebben verzameld.

juni 15, 2017

Boekingskantoor GYGA gaat on tour. Op vrijdag 16 juni betreden drie jonge rockbands die zijn toegetreden tot de ‘On Tour selectie’ op het podium van Duycker in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Boekingskantoor GYGA gaat on tour. Op vrijdag 16 juni betreden drie jonge rockbands die zijn toegetreden tot de ‘On Tour selectie’ op het podium van Duycker.

GYGA On Tour is een nieuw rondreizend festival, met als doel eigenzinnige en talentvolle bands te promoten en te coachen op de Nederlandse podia.

Op 16 juni maken de bands Venhill, Innovation en Static Moment hun opwachting. Alle bands vissen in de vijver van de rock, maar elk op een geheel eigen manier

mei 12, 2017

Zangeres en powervrouw Dilana komt zaterdag 13 mei naar Hoofddorp voor een show in podium Duycker.....

HOOFDDORP - Zangeres en powervrouw Dilana komt zaterdag 13 mei voor een show naar Podium Duycker.
Dilana heeft twee Top 40-hits op haar naam staan en reist de hele wereld over met haar muziek.
Onlangs deed ze nog mee aan The Voice of Holland Knockouts.

Dilana doet denken aan vrouwen als 4 Non Blondes, Beth Hart en Alanis Morissette uit de jaren'90.

Naast haar twee Top 40-hits heeft de van oorsprong Zuid-Afrikaanse zangeres veel gereisd voor haar muziek.

april 19, 2017

De Bibliotheek Haarlemmermeer, het Jongeren Informatie Punt en Podium Duycker organiseren donderdagavond de Poetry Polder Slam......

HOOFDDORP - De Bibliotheek Haarlemmermeer, het Jongeren Informatie Punt en Podium Duycker organiseren donderdagavond de Poetry Polder Slam.

Deze jaarlijkse slam valt dit keer in de Maand van de Filosofie waarbij het thema ‘Rust’ centraal staat.

Deelnemers moeten hierbij een tekst te schrijven over wat er gebeurt in hun pauze of wat een pauze voor de wereld zou kunnen betekenen.

De avond is verder in handen van presentator André Accord, terwijl de breakdancers van Turn It Loose Crew een show zal geven.

april 15, 2017

21 april is het weer tijd voor Schoolslag XL bij Podium Duycker in Hoofddorp. Bij deze scholencompetitie in Haarlemmermeer gaan scholieren met divers talent de strijd met elkaar aan........

HOOFDDORP – Vrijdag 21 april is het weer tijd voor Schoolslag XL bij Podium Duycker in Hoofddorp.

Bij deze scholencompetitie in Haarlemmermeer gaan scholieren met divers talent de strijd met elkaar aan.
Schoolslag XL is niet zomaar een talentenwedstrijd.

Naast het vele talent dat voorbij komt, is het ook nog eens een echt competitie tussen scholen.

De winnaar zorgt hierbij voor eeuwige roem voor zijn of haar school.

De naam van de winnaar en de naam van de school worden namelijk ingegraveerd in de Schoolslag XL wisselbeker.
 

maart 24, 2017

Woensdag 5 april organiseren Amstelring Dagbesteding, Podium Duycker en Pier K weer een nieuwe editie van Nostalgisch Cultuurcafé.....

HOOFDDORP - Woensdag 5 april organiseren Amstelring Dagbesteding, Podium Duycker en Pier K weer een nieuwe editie van Nostalgisch Cultuurcafé.

Het thema van het komende Nostalgisch Cultuurcafé is de lenteroute. Door middel van een fotografie- en/of schildercursus wordt de natuur rondom het Hoofddorpse centrum bekeken.
De bezoekers worden verrast met live muziek in de open lucht.

De middag begint om 2 uur en duurt tot 5 uur. Deelname is, zoals altijd, gratis.
Wie meer informatie wil, kan dat vinden op de website duycker.nl.

februari 15, 2017

Zondag 23 april zal op het Raadhuisplein in Hoofddorp De Grote Auditiedag voor Bootcamp 6.0 plaatsvinden......

HOOFDDORP – Zondag 23 april zal op het Raadhuisplein in Hoofddorp De Grote Auditiedag voor Bootcamp 6.0 plaatsvinden.

Om deel te mogen nemen aan Bootcamp 6.0 dient men zich eerst in schrijven en geselecteerd worden tijdens De Grote Auditiedag.

Naast deelname aan de Bootcamp 6.0 maakt een enkeling zelfs kans op een scholarship te waarde van 1.200 dollar in Amerika.

Deze Bootcamp in Amerika vindt dan tussen 12 juni en 16 juli plaats in Atlanta.

Voor deelname aan De Grote Auditiedag kan men zich per mail aanmelden via: bootcamp@duycker.nl

januari 13, 2017

Robbert Fossen en de Hoofddorpse Dave Warmerdam hebben de Finale van de Dutch Blues Challenge gewonnen en gaan daarom naar de International Blues Challenge in Memphis.....

HOOFDDORP - Robbert Fossen en de Hoofddorpse Dave Warmerdam hebben de Finale van de Dutch Blues Challenge gewonnen en gaan daarom naar de International Blues Challenge in Memphis.

Om de reis naar de Verenigde Staten te kunnen bekostigen, organiseren zij op vanavond om 8 uur de benefietavond “Going to Memphis” in Poppodium Duycker.