MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about Podium Duycker

maart 26, 2018

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien. Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger.......

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien. Daarvoor zijn de allerlaatste kaarten in de verkoop gegaan.

Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger.

Het publiek krijgt onder andere een voorproefje van het langverwachte persoonlijke album met de titel The World Can Wait.
Op het album zal ook het songfestivalliedje Outlaw In ‘Em staan.

maart 21, 2018

Na een geslaagde première met zangeres Anneke van Giersbergen zal op donderdag 5 april de tweede editie van MUSIC TALKS in Podium Duycker in Hoofddorp plaatsvinden.....

Na een geslaagde première met zangeres Anneke van Giersbergen zal op donderdag 5 april de tweede editie van MUSIC TALKS in Podium Duycker in Hoofddorp plaatsvinden.

Ernst Jansz zal zijn verhaal doen in een avondvullend programma.

De zanger/liedjesschrijver van Doe Maar zal vertellen over zijn persoonlijke leven, ambities, inspiratie en zijn artistieke keuzen.

Popjournalist Patrick Lamberts zal het gesprek aan de hand van beeld- en geluidsfragmenten leiden. Ook kan het publiek vragen stellen aan Ernst Jasz.

maart 6, 2018

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien. Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger......

Op vrijdag 13 april is Waylon in Poppodium Duycker in Hoofddorp te zien.

Dit optreden is onderdeel van een tour, die de aftrap is van misschien wel het meest bepalende jaar voor de zanger.

Het publiek krijgt onder andere een voorproefje van het langverwachte persoonlijke album met de titel The World Can Wait. Op het album zal ook het songfestivalliedje Outlaw In ‘Em staan.

De zanger gaat dit jaar voor de tweede keer voor Nederland naar het songfestival dat van 8 tot en met 12 mei wordt gehouden in de Portugese hoofdstad Lissabon.

februari 11, 2018

MeerLive en Podium Duycker verdrijven samen de winterse kou met een muzikaal spektakel op 17 en 18 februari 2018…….

MeerLive en Podium Duycker verdrijven samen de winterse kou met een muzikaal spektakel op 17 en 18 februari 2018.

Meer Live wintereditie wordt gevuld met maar liefst drie evenementen!
De zaterdagavond 17 februari wordt o.a. gevuld met Roxeanne Hazes en LAKSHMI aan, die als onderdeel van hun tour, op het podium van Duycker zullen staan!

Daarnaast houdt MeerLive op zaterdagavond MeerLive Young voor bezoekers van 12 tot 18 jaar. Hierbij zal Broederliefde optreden.

januari 19, 2018

Het Popkoor Haarlemmermeer presenteert zaterdag 20 januari in Poppodium Duycker in Hoofddorp een show onder het thema “Alive and Kicking”.....

HOOFDDORP - Het Popkoor Haarlemmermeer presenteert zaterdag 20 januari in Poppodium Duycker een show onder het thema “Alive and Kicking”. De uitvoering is het resultaat van vier maanden hard werken en repeteren.

In de show vertolken de dames en de heren van het koor tijdloze hits uit de jaren 80 van de vorige eeuw.

Het optreden van het Popkoor Haarlemmermeer begint ’s avonds om 8 uur. Toegangskaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via www.duycker.nl of te koop aan de deur.

december 28, 2017

Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat het tijd is voor de top 2000 van 2017.....

HOOFDDORP - Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent dat het tijd is voor de top 2000 van 2017. Het Duyckercafé staat op 30 december helemaal in het teken van deze jaarlijkse muzikale verkiezing.

Bekende nummers, nieuwkomers, nummers die je geweldig vindt, nummers die je misschien helemaal niks vindt. Ze komen allemaal voor in de jaarlijkse top 2000.
En altijd maar die vraag of Hotel California of Bohemian Rhapsody dit jaar weer op nummer 1 zal staan.

Het Duyckercafé gaat open om 3 uur ‘s middags, entree is gratis.
 

november 15, 2017

Van vrijdag 15 december tot en met zaterdag 23 december staan daar onder meer dansfeest 40UP, Familieduycken met VOF de Kunst en een optreden van Mr. Boogie Woogie op het programma......

In de pop-uptent van Winter Village in Hoofddorp programmeert Poppodium Duycker een aantal muzikale evenementen.

Van vrijdag 15 december tot en met zaterdag 23 december staan daar onder meer dansfeest 40UP, Familieduycken met VOF de Kunst en een optreden van Mr. Boogie Woogie op het programma.

Elke vrijdagavond wordt het ijsbaantje van Winter Village Hoofddorp omgetoverd tot een disco.

De entree voor het discoschaatsen, tussen 17 en 21 uur, bedraagt zeven euro. Elke woensdagavond worden op de ijsbaan curlingwedstrijden gehouden.

oktober 4, 2017

Zondag 8 oktober vindt tussen 12.00 uur ’s middags en 8 uur ‘s avonds in Poppodium Duycker in Hoofddorp een groot Afrikaans muziekfestival plaats......

Zondag 8 oktober vindt tussen 12.00 uur ’s middags en 8 uur ‘s avonds in Poppodium Duycker in Hoofddorp een groot Afrikaans muziekfestival plaats.

Na een feestelijke opening kan worden deelgenomen aan verschillende workshops. Er zijn djembé-workshops voor beginners en gevorderden en workshops Afrikaanse dans.

Verder is gezorgd voor hapjes uit de exotische keuken en is er een Afrikaanse markt.

september 27, 2017

Vrijdag 29 september aanstaande vindt in Podium Duycker – onderdeel van Het Cultuurgebouw – een nieuwe aflevering plaats van Project Cover XXL Goes USA.......

Vrijdag 29 september aanstaande vindt in Podium Duycker – onderdeel van Het Cultuurgebouw – een nieuwe aflevering plaats van Project Cover XXL Goes USA.

Tijdens elke editie van Project Cover komen getalenteerde jongeren uit Haarlemmermeer en omstreken naar het poppodium om hun covermuziek voor een volle zaal ten gehore te brengen.

De artiesten wordt gevraagd om ‘Amerika’ te betrekken in hun optreden en muziek. Aanmelden voor deelname kan via de website van Podium Duycker.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 6, 2017

Dit najaar wordt weer een nieuw popkoor geformeerd, dat uiteindelijk op 20 januari volgend jaar in Duycker een concert geeft. Het thema van de nieuwe cyclus is ‘Alive and Kicking’......

Dit najaar wordt weer een nieuw popkoor geformeerd, dat uiteindelijk op 20 januari volgend jaar in Duycker een concert geeft. Het thema van de nieuwe cyclus is ‘Alive and Kicking’.

Het koor stort zich deze herfst op het instuderen van hits uit de jaren 80. Het gevarieerde repertoire bestaat uit songs van onder meer Simple Minds, Talking Heads, Spandau Ballet, Eurythmics, The Cure, Duran Duran, The Police, Madonna, Sade en Simply Red.

De 15-weekse cursus, die begint met de eerste repetitie op 21 september, wordt afgesloten met een optreden in Duycker.

september 5, 2017

Wie mag zich MeerLive Talent 2017 noemen? Dat wordt zondag 10 september aanstaande duidelijk als de overgebleven kandidaten op het podium van MeerLive mogen optreden tijdens de finale van de talentenjacht......

Wie mag zich MeerLive Talent 2017 noemen? Dat wordt zondag 10 september aanstaande duidelijk als de overgebleven kandidaten op het podium van MeerLive mogen optreden tijdens de finale van de talentenjacht.

In juni vonden in Duycker de voorronden plaats. De winnaar of winnares ontvangt de MeerLive Talentenjacht Trofee en mag zijn of haar nummer nog een keer presenteren voorafgaand aan het optreden van Wolter Kroes.

De organisatie verwacht dat op dat moment zo’n 7000 fans zich op het plein hebben verzameld.

juni 15, 2017

Boekingskantoor GYGA gaat on tour. Op vrijdag 16 juni betreden drie jonge rockbands die zijn toegetreden tot de ‘On Tour selectie’ op het podium van Duycker in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Boekingskantoor GYGA gaat on tour. Op vrijdag 16 juni betreden drie jonge rockbands die zijn toegetreden tot de ‘On Tour selectie’ op het podium van Duycker.

GYGA On Tour is een nieuw rondreizend festival, met als doel eigenzinnige en talentvolle bands te promoten en te coachen op de Nederlandse podia.

Op 16 juni maken de bands Venhill, Innovation en Static Moment hun opwachting. Alle bands vissen in de vijver van de rock, maar elk op een geheel eigen manier

mei 12, 2017

Zangeres en powervrouw Dilana komt zaterdag 13 mei naar Hoofddorp voor een show in podium Duycker.....

HOOFDDORP - Zangeres en powervrouw Dilana komt zaterdag 13 mei voor een show naar Podium Duycker.
Dilana heeft twee Top 40-hits op haar naam staan en reist de hele wereld over met haar muziek.
Onlangs deed ze nog mee aan The Voice of Holland Knockouts.

Dilana doet denken aan vrouwen als 4 Non Blondes, Beth Hart en Alanis Morissette uit de jaren'90.

Naast haar twee Top 40-hits heeft de van oorsprong Zuid-Afrikaanse zangeres veel gereisd voor haar muziek.

april 19, 2017

De Bibliotheek Haarlemmermeer, het Jongeren Informatie Punt en Podium Duycker organiseren donderdagavond de Poetry Polder Slam......

HOOFDDORP - De Bibliotheek Haarlemmermeer, het Jongeren Informatie Punt en Podium Duycker organiseren donderdagavond de Poetry Polder Slam.

Deze jaarlijkse slam valt dit keer in de Maand van de Filosofie waarbij het thema ‘Rust’ centraal staat.

Deelnemers moeten hierbij een tekst te schrijven over wat er gebeurt in hun pauze of wat een pauze voor de wereld zou kunnen betekenen.

De avond is verder in handen van presentator André Accord, terwijl de breakdancers van Turn It Loose Crew een show zal geven.

april 15, 2017

21 april is het weer tijd voor Schoolslag XL bij Podium Duycker in Hoofddorp. Bij deze scholencompetitie in Haarlemmermeer gaan scholieren met divers talent de strijd met elkaar aan........

HOOFDDORP – Vrijdag 21 april is het weer tijd voor Schoolslag XL bij Podium Duycker in Hoofddorp.

Bij deze scholencompetitie in Haarlemmermeer gaan scholieren met divers talent de strijd met elkaar aan.
Schoolslag XL is niet zomaar een talentenwedstrijd.

Naast het vele talent dat voorbij komt, is het ook nog eens een echt competitie tussen scholen.

De winnaar zorgt hierbij voor eeuwige roem voor zijn of haar school.

De naam van de winnaar en de naam van de school worden namelijk ingegraveerd in de Schoolslag XL wisselbeker.
 

maart 24, 2017

Woensdag 5 april organiseren Amstelring Dagbesteding, Podium Duycker en Pier K weer een nieuwe editie van Nostalgisch Cultuurcafé.....

HOOFDDORP - Woensdag 5 april organiseren Amstelring Dagbesteding, Podium Duycker en Pier K weer een nieuwe editie van Nostalgisch Cultuurcafé.

Het thema van het komende Nostalgisch Cultuurcafé is de lenteroute. Door middel van een fotografie- en/of schildercursus wordt de natuur rondom het Hoofddorpse centrum bekeken.
De bezoekers worden verrast met live muziek in de open lucht.

De middag begint om 2 uur en duurt tot 5 uur. Deelname is, zoals altijd, gratis.
Wie meer informatie wil, kan dat vinden op de website duycker.nl.

februari 15, 2017

Zondag 23 april zal op het Raadhuisplein in Hoofddorp De Grote Auditiedag voor Bootcamp 6.0 plaatsvinden......

HOOFDDORP – Zondag 23 april zal op het Raadhuisplein in Hoofddorp De Grote Auditiedag voor Bootcamp 6.0 plaatsvinden.

Om deel te mogen nemen aan Bootcamp 6.0 dient men zich eerst in schrijven en geselecteerd worden tijdens De Grote Auditiedag.

Naast deelname aan de Bootcamp 6.0 maakt een enkeling zelfs kans op een scholarship te waarde van 1.200 dollar in Amerika.

Deze Bootcamp in Amerika vindt dan tussen 12 juni en 16 juli plaats in Atlanta.

Voor deelname aan De Grote Auditiedag kan men zich per mail aanmelden via: bootcamp@duycker.nl

januari 13, 2017

Robbert Fossen en de Hoofddorpse Dave Warmerdam hebben de Finale van de Dutch Blues Challenge gewonnen en gaan daarom naar de International Blues Challenge in Memphis.....

HOOFDDORP - Robbert Fossen en de Hoofddorpse Dave Warmerdam hebben de Finale van de Dutch Blues Challenge gewonnen en gaan daarom naar de International Blues Challenge in Memphis.

Om de reis naar de Verenigde Staten te kunnen bekostigen, organiseren zij op vanavond om 8 uur de benefietavond “Going to Memphis” in Poppodium Duycker.

augustus 31, 2016

Poppodium Duycker in Hoofddorp en Amstelring hebben samen een muziekcafé voor senioren opgezet......

HOOFDDORP – Poppodium Duycker in Hoofddorp en Amstelring hebben samen een muziekcafé voor senioren opgezet.

De eerste editie onder de naam “Try Oud” staat gepland voor woensdagmiddag 21 september tussen 14.00 en 17.00 uur.

Optredende DJ hierbij is Weird Beard, maar de bezoekers aan het café mogen ook zelf nummers draaien.

De toegang is gratis en het is verder de bedoeling dat “Try Oud” iedere derde woensdagmiddag van de maand gehouden zal worden.

Bron: Haarlems Dagblad
 

juni 21, 2016

Na het bekend worden van de examenuitslagen is het aanstaande zaterdag weer tijd voor Het Allermooiste Examenfeestje in Hoofddorp.......

HOOFDDORP – Na het bekend worden van de examenuitslagen is het aanstaande zaterdag weer tijd voor Het Allermooiste Examenfeestje in Hoofddorp.

Traditiegetrouw vindt na de examentijd bij Podium Duycker Het Allermooiste Examenfeestje plaats om de zomervakantie in te luiden.

Na de successen van voorgaande feesten zijn ook dit jaar weer bekende DJ's en artiesten uitgenodigd om een flink feest te komen bouwen.

Eén van de acts dit jaar is het tienkoppige rapcollectief Broederliefde uit Rotterdam.

januari 3, 2016

Op 16 januari brengt Duycker videoclips naar de dansvloer........

HOOFDDORP - Op zaterdag 16 januari brengt Duycker in Hoofddorp videoclips naar de dansvloer.
De Clip Club zendt levensgroot de video’s uit die bij de tracks horen en geeft hiermee een TV-achtige beleving aan de uitgaansavond.
In de Clip Club 30+ kan met leeftijdsgenoten gedanst worden bij het grote scherm met levensgrote originele videoclips van ABBA en Prince tot Amy Winehouse en Avicii.
De Club begint om 21.00 uur, kaarten kosten 5 euro in de voorverkoop en € 6.50 aan de zaal.
 

oktober 29, 2015

Op 7 november vindt in Podium Duycker het jaarlijkse Strudelfest plaats...... 

HOOFDDORP – Op zaterdag 7 november vindt in Podium Duycker in Hoofddorp weer het jaarlijkse Strudelfest plaats. Dit alternatieve indoorfestival beslaat dit jaar met inbegrip van het Duyckercafé drie zalen. De line-up bestaat o.a. uit Neuk!, The Picturebooks uit Duitsland, Pendejo, Facelifter en de band Keen. Het festival begint om een uur ’s middags en duurt tot in de kleine uurtjes. Het complete tijdschema is te vinden op www.strudelfest.nl. 

oktober 3, 2015

Erwin Nyhoff staat op 8 oktober a.s. in Podium Duycker in Hoofddorp. Hij brengt deze avond een ode aan zijn grote held: Bruce Springsteen…….

Erwin Nyhoff staat op 8 oktober a.s. in Podium Duycker in Hoofddorp. Hij brengt deze avond een ode aan zijn grote held: Bruce Springsteen.

Erwin Nyhoff veroverde in het begin van de jaren negentig de Nederlandse poppodia met de nederpop-klassieker ‘You still think’.

Hij was frontman van The Prodigal Sons en speelde op alle grote podia in Nederland, inclusief Lowlands en Pinkpop.

Daarnaast verzorgden The Prodigal Sons het voorprogramma van Pearl Jam en Alanis Morissette.

november 20, 2014

Vrijdag 21 november om 20.00 uur zal Schoolslag weer losbarsten bij Podium Duycker.........

HOOFDDORP - Vrijdag 21 november om 20.00 uur zal Schoolslag, de muzikale wedstrijd tussen verschillende middelbare scholen weer losbarsten bij Podium Duycker in Hoofddorp.
Schoolslag is georganiseerd door Artquake, de plek voor jongeren in Haarlemmermeer waar zij hun creatieve ideeën tot leven kunnen laten komen.
Er vinden optredens plaats van vier bands. Eén van deze bands is Main Course van het Haarlemmermeerlyceum en het HVC stuurt de band T001.