MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Fedor Veltman.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 2, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

december 18, 2018

Tijdens de bijzondere gemeenteraadsvergadering in Haarlemmermeer op donderdag 20 december wordt tussen 19.30 en 20.00 uur de Haarlemmermeerse politicus van het jaar 2018 bekendgemaakt......

Tijdens de bijzondere gemeenteraadsvergadering in Haarlemmermeer op donderdag 20 december wordt tussen 19.30 en 20.00 uur de Haarlemmermeerse politicus van het jaar 2018 bekendgemaakt.
Lokale journalisten van Haarlems Dagblad, HCnieuws en MeerRadio stellen gezamenlijk de winnaar vast. Onafhankelijk van elkaar stellen zij ieder hun top 5 van raadsleden vast. De griffie van de raad verzamelt de punten en maakt de definitieve ranglijst op.

december 18, 2018

D66-gedeputeerde Joke Geldof van Noord-Holland heeft tijdens een werkbezoek, dat zij samen met VVD-wethouder Adam Alzakalai aan Rijsenhout bracht, gezegd dat de provincie steun geeft aan het plan om 400 woningen te bouwen in Rijsenhout......

D66-gedeputeerde Joke Geldof van Noord-Holland heeft tijdens een werkbezoek, dat zij samen met VVD-wethouder Adam Alzakalai aan Rijsenhout bracht, gezegd dat de provincie steun geeft aan het plan om 400 woningen te bouwen in Rijsenhout.
Deze woningen moeten komen op de plek van vervallen kassen, maar die staan in het luchtvaartindelingsbesluitgebied.

december 18, 2018

De tennisbroers Tallon en Scott Griekspoor uit Nieuw-Vennep zijn allebei opgenomen in de selectie voor het Davis Cupteam......

De tennisbroers Tallon en Scott Griekspoor uit Nieuw-Vennep zijn allebei opgenomen in de selectie voor het Davis Cupteam.
De selectie van bondscoach Paul Haarhuis bestaat uit zes man. Vijf spelers gaan naar de uitwedstrijd tegen Tsjechië op 1 en 2 februari 2019. De winnaar van deze kwalificatieronde plaatst zich voor het Davis Cup-eindtoernooi.
Haarhuis is ervan overtuigd met het sterkste team richting Tsjechië te gaan, om Nederland te kunnen plaatsen voor het Davis Cup-eindtoernooi.
 

december 17, 2018

Maandagochtend is een automobilist in de bocht op de kruising Polarisavenue en Taurusavenue in Hoofddorp in een slip geraakt......

Maandagochtend is een automobilist in de bocht op de kruising Polarisavenue en Taurusavenue in Hoofddorp in een slip geraakt. De auto schoot door de berm en kwam in het water langs de Scorpius terecht.
De bestuurder kon op eigen kracht zijn auto verlaten en werd opgevangen door medewerkers van een naastgelegen bedrijf, die hem onder een warme douche hebben gezet. De man liep geen letsel op en werd door familie opgehaald.
De auto is door een bergingsdienst uit het water gehaald.

december 17, 2018

Op 20 december 2018 vindt er een buitengewone openbare gemeenteraadsvergadering plaats in Haarlemmermeer......

Op 20 december 2018 vindt er een buitengewone openbare gemeenteraadsvergadering plaats in Haarlemmermeer. In deze vergadering wordt afscheid genomen van de gemeenteraad van de oude gemeente Haarlemmermeer.
Burgemeester Hoes zal een woord van dank uitspreken aan alle raadsleden, en afscheid nemen van de leden die niet terugkomen in de raad van de nieuwe gemeente Haarlemmermeer.
De vergadering begint donderdagavond om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. De vergadering wordt rechtstreeks uitgezonden via de website: gemeenteraad.haarlemmermeer.nl
 

december 17, 2018

Op het terrein van epileptisch centrum Sein in Cruquius, waar woonwijk Wickevoort gaat komen, zijn woensdag de voorbereidende grondwerkzaamheden begonnen......

Op het terrein van epileptisch centrum Sein in Cruquius, waar woonwijk Wickevoort gaat komen, zijn woensdag de voorbereidende grondwerkzaamheden begonnen.
Omwonenden zijn daarvan geschrokken, omdat zij op diezelfde dag hun bezwaren tegen de bouwplannen bij de Raad van State in Den Haag toelichtten. De bewoners trokken ook aan de bel bij de Omgevingsdienst Noordzeekanaal.
Die heeft echter vastgesteld dat afgraven van de niet-verontreinigde grond zonder vergunning is toegestaan. Voor de illegale bomenkap is wel proces-verbaal opgemaakt.
 

december 17, 2018

Wethouder John Nederstigt van D66 staat op nummer 5 van de conceptverkiezingslijst van de democraten voor de Europese verkiezingen op 23 mei 2019. .....

Wethouder John Nederstigt van D66 staat op nummer 5 van de conceptverkiezingslijst van de democraten voor de Europese verkiezingen op 23 mei 2019. De leden van D66 moeten via een verkiezing de lijst nog definitief maken.
Nederstigt is 8 jaar wethouder duurzaamheid en milieu in Haarlemmermeer. Hij wordt regelmatig genoemd in de top 100 van invloedrijkste personen op het gebied van duurzaamheid, die het dagblad Trouw jaarlijks publiceert. In 2018 stond hij op plaats 30.

december 17, 2018

De piloten van de Transaviavlucht HV5052 hebben zondagmiddag een noodoproep afgegeven aan de verkeerstoren van Schiphol......

De piloten van de Transaviavlucht HV5052 hebben zondagmiddag een noodoproep afgegeven aan de verkeerstoren van Schiphol.
Het toestel was onderweg van Alicante naar Rotterdam en had vanwege het slechte zicht rondjes in de buurt van Rotterdam gevlogen. Na een tijdje had het te weinig brandstof en gaf volgens protocol een noodoproep af. De verkeersleiding gaf het toestel voorrang om op Schiphol te landen.
Na de landing is de Boeing 737 op eigen kracht naar de terminal van Schiphol getaxied.

december 17, 2018

Scott Griekspoor is in Alphen aan den Rijn voor het eerst Nederlands kampioen tennis geworden......

Scott Griekspoor is in Alphen aan den Rijn voor het eerst Nederlands kampioen tennis geworden. De 27-jarige Nieuw-Vennepper versloeg in de finale Jelle Sels met tweemaal 6-4.
Griekspoor had geen last van zenuwen of plankenkoorts in de grootste wedstrijd uit z'n loopbaan. De mondiale nummer 267 won al zijn servicegames en sloeg op zijn eerste matchpoint direct toe.
Zaterdagavond had Scott in dit toernooi al gewonnen van zijn broer Tallon Griekspoor.
 

december 16, 2018

Henk van der Eem presenteert vanmiddag tussen 12 en 1 uur “MeerMagazine”. In deze uitzending o.a. aandacht voor het project van Humanitas genaamd “Steun bij Rouw”……….

Henk van der Eem presenteert vanmiddag tussen 12 en 1 uur “MeerMagazine” op MeerRadio.

In deze uitzending aandacht voor het project van Humanitas genaamd “Steun bij Rouw”.
Rouwverwerking kost veel energie en soms zit je er helemaal doorheen.
Een vrijwilliger van Humanitas staat je dan bij en helpt en toont begrip. In de donkere dagen voor kerstmis met de feestdagen voor de deur een activiteit die hogelijk gewaardeerd wordt.
Ellen Kamp en Leo Blom van Humanitas komen ons bijpraten over de activiteit.

december 15, 2018

Dinsdagavond 11 december is het beheer en de exploitatie van Stichting Dorpshuis De Reede in Rijsenhout overgedragen aan Stichting Maatvast......

Dinsdagavond 11 december is het beheer en de exploitatie van Stichting Dorpshuis De Reede in Rijsenhout overgedragen aan Stichting Maatvast.

Dit werd gedaan onder het toeziend oog van wethouder Marjolein Steffens-van de Water en bedankte het bestuur en de beheerders voor al het werk dat is verzet.

Het beheer wordt per 1 januari 2019 overgedragen aan Stichting Maatvast.

Sinds 2013 doet Stichting Maatvast dit voor een groot aantal van de gemeentelijke dorpshuizen, wijkcentra en jongerencentra.
 

december 15, 2018

De NS wil dat toeristen al bij het boeken van hun reis de mogelijkheid krijgen om al een treinkaartje te kopen, waardoor de opstoppingen bij de kaartjesautomaten op Schiphol afnemen.....

De NS wil dat toeristen al bij het boeken van hun reis de mogelijkheid krijgen om al een treinkaartje te kopen, waardoor de opstoppingen bij de kaartjesautomaten op Schiphol afnemen.

Volgens een woordvoerder kopen nu al maandelijks duizenden reizigers hun tickets online via een proef met Booking.com.

NS wil deze online dienst dan nu ook graag met andere partijen gaan regelen.
 

december 15, 2018

Zaterdag 5 januari is cabaretier Max van den Berg te zien in Het Oude Raadhuis in Hoofddorp......

Zaterdag 5 januari is cabaretier Max van den Berg te zien in Het Oude Raadhuis in Hoofddorp.

In zijn jubileumshow ‘PAASBEST’ rijgt Max het heden en verleden op geheel eigen wijze aan elkaar door bekende types, verhalen en liedjes op een moderne manier over te brengen.

De voorstelling begint om half 9 ’s avonds en kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 707 of via www.demeerse.nl.
 

december 15, 2018

Zaterdag 5 januari is Joël Borelli met zijn voorstelling ‘The Weddingcrasher’ te zien in De Meerse in Hoofddorp.......

Zaterdag 5 januari is Joël Borelli met zijn voorstelling ‘The Weddingcrasher’ te zien in De Meerse in Hoofddorp.

De voorstelling van de meest geboekte B-artiest zit vol met muziek, grappen en anekdotes.

‘The Weddingcrasher’ begint om half 9 ’s avonds en kaarten zijn verkrijgbaar via de kassa van De Meerse, telefoon 023 55 63 700 of via www.demeerse.nl.
 

december 15, 2018

Twee Hoofddorpse gezinnen organiseren op 26 december een kerstfeest voor ouderen die alleen zijn in Dorpshuis d'Oude Waterwolf in Vijfhuizen......

Twee Hoofddorpse gezinnen organiseren op 26 december een kerstfeest voor ouderen die alleen zijn in Dorpshuis d'Oude Waterwolf in Vijfhuizen.

De vier initiatiefnemers zijn van mening dat niemand kerst alleen moet vieren en organiseren daarom een kerstfeest onder de naam Samen4meer.

Dit jaar wordt dit voor de zesde keer gedaan en is de entree door sponsoren gratis.

De twee gezinnen koken een 4-gangen diner en zullen de gasten van een muzikale voorstelling voorzien.

december 14, 2018

EasyJet voegt volgend jaar zomer drie nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk vanaf Schiphol......

EasyJet voegt volgend jaar zomer drie nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk vanaf Schiphol.

De luchtvaartmaatschappij begint vluchten naar Genua en Verona in Italië en naar Pula in Kroatië.

Vanaf 25 juni tot en met 1 september 2019 worden vluchten naar Genua en Pula elke dinsdag en zondag ingezet.

Verona krijgt tussen 2 april en 26 oktober 2019 vluchten op dinsdag, donderdag en zaterdag.
 

december 14, 2018

De Cruquiusbrug en de Aalsmeerderbrug krijgen een fietsonderdoorgang in de lengte van de Ringvaart......

De Cruquiusbrug en de Aalsmeerderbrug krijgen een fietsonderdoorgang in de lengte van de Ringvaart.

Beide bruggen zijn van de provincie Noord-Holland en zijn onderdeel van de provinciale weg N201 en N196.

De Cruquiusbrug wordt momenteel vervangen voor een bredere brug waarbij meer ruimte is voor fietsers en voetgangers.

Bij de Aalsmeerderbrug was het een idee om een fietsonderdoorgang te maken die kan worden weggehaald als er een schip wordt verscheept. Of dit gaat gebeuren weet de provincie nog niet.

Bron: Haarlems Dagblad
 

december 14, 2018

Beatle-fans kunnen hun hart ophalen in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp bij een George Harrison Tribute......

Beatle-fans kunnen hun hart ophalen in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp bij een George Harrison Tribute.

Omdat de voormalige sologitarist van The Beatles op 25 februari jl.. 75 zou zijn geworden staken een aantal Nederlands topmuzikanten de koppen bij elkaar voor deze hommage.

In de band spelen topmuzikanten die spelen bij Douwe Bob, Jacqueline Govaert en VanVelzen.

Op het programma staan nummers zoals Something, While My Guitar Gently Weeps, Here Comes The Sun en My Sweet Lord.

december 14, 2018

Van 2 januari t/m 4 januari staat Pier K geheel in het teken van de Kinderkunstdagen, speciaal voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar......

Van 2 januari t/m 4 januari staat Pier K geheel in het teken van de Kinderkunstdagen, speciaal voor kinderen tussen de 6 en de 12 jaar.

Tijdens deze dagen met het thema ‘Cinema’ kunnen kinderen hun creativiteit en energie kwijt. Ze kunnen onder andere dansen, knutselen, toneelspelen, fotoshoppen en muziek maken.

De Kinderkunstdagen starten iedere dag om 10 uur en eindigen om 4 uur. Lunch is inbegrepen.

Meer informatie op www.pier-k.nl.

december 14, 2018

Een gedeelte van Schiphol is donderdagavond 13 december ontruimd nadat een man verschillende mensen met een mes bedreigde.....

Een gedeelte van Schiphol is donderdagavond 13 december ontruimd nadat een man verschillende mensen met een mes bedreigde.

Volgens omstanders zou de man hebben geschreeuwd dat er iets in zijn tas zat zou zitten.

Hij is door de marechaussee aangehouden en meegenomen.

In de tas van de man is niks gevaarlijks aangetroffen.

Er zijn geen gewonden gevallen.