MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Onderweg | 16:00 - 18:00
Share |

Content about Nieuws

juni 14, 2014

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek. Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.
Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”. Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines. In het weekend van 8 tot 10 uur “MeerWakker” met op zaterdag Niels Olijerhoek en op zondag met Fedor Veltman.
 

Iedere nacht is er heerlijke muziek op MeerRadio. Voor iedereen die niet kan slapen of moet werken zes uur lang de beste muziek.

Hits uit de jaren 70, 80, 90 en het heden komen allemaal langs in “De Muzikale Nacht”.

Vanaf zes uur is het op werkdagen weer tijd voor “De Ochtend van MeerRadio”.

Heerlijk wakker worden met goede muziek en het laatste nieuws uit Haarlemmermeer met Ton van Draanen, Stephan Schuurman, Maurice Gerrits, Jelle Akerboom en Paul Bruines.

april 3, 2012

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

Op Tweede Paasdag zendt MeerRadio de Neder Top 100 uit.
Blijft “Stil in mij” van Van Dik Hout op nummer 1 staan?
Wat zijn de nieuwe binnenkomers en welke nummers zakken in de lijst. Staat “Zelfs je naam is mooi” van Henk Westbroek ook dit jaar op de zesde plaats en zal “Afscheid” van Glennis Grace de Neder Top 100 binnenkomen?
Luister op 9 april tussen 12 uur ’s middags en 7 uur ’s avonds naar Paul Bruines, Almer Veenendaal en Jon Hilbrants.
 

februari 22, 2012

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

MeerRadio & MeerTelevisie ken je van onze radio en televisieprogramma’s. Maar in de eerste week van april vind je ons ook op de deurmat. Momenteel werkt onze redactie aan de nieuwste editie van de MeerRadio & MeerTelevisie krant!

januari 11, 2012

Afgelopen zondag 8 januari was het zover; de lancering van onze nieuwe website, en de opening van onze professionele TV-studio. De toekomst van ons station valt en staat bij de inzet van vrijwillige medewerkers. Daarom zijn wij blij dat u op onze site kijkt, want wellicht kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan de mooie programma’s die wij maken en de leuke evenementen waar wij aan deelnemen.

Op de tweede zondag van januari was het zover: de lancering van de nieuwe MeerRadio en MeerTelevisie website én: de opening van de nieuwe TV studio van MeerTelevisie.

De toekomst van Haarlemmermeers eigen radio- en televisiezender draait volledig op de inzet van toegewijde vrijwillige programmamakers. Op deze nieuwe website geven wij je graag een indruk van onze honderd procent Haarlemmermeerse radio- en TV programma’s en de professionele faciliteiten die dit mogelijk maken.

oktober 20, 2017

Staatssecretaris Sharon Dijksma van Infrastructuur en Milieu laat berekeningen voor het Milieueffectenrapport, kort gezegd: het MER, van Schiphol opnieuw onder de loep nemen.....

DEN HAAG/SCHIPHOL - Staatssecretaris Sharon Dijksma van Infrastructuur en Milieu laat berekeningen voor het Milieueffectenrapport, kort gezegd: het MER, van Schiphol opnieuw onder de loep nemen.
Het besluit heeft voorlopig geen gevolgen, omdat het gaat om het rapport dat nodig is om te bepalen hoeveel Schiphol ná 2020 mag doorgroeien.

oktober 20, 2017

De gemeenteraad van Haarlemmermeer is de aangewezen instantie om te beslissen over lokale verkeerszaken.....

HOOFDDORP - De gemeenteraad van Haarlemmermeer is de aangewezen instantie om te beslissen over lokale verkeerszaken. Dat stelt de raadsfractie van de lokale partij HAP.
Volgens de fractie moet de raad die bevoegdheid niet uit handen geven aan de Vervoersregio Amsterdam.

oktober 20, 2017

Bij het Monument voor de elf slachtoffers bij Schiphol-Oost vindt op donderdag 26 oktober de herdenking van de zogenoemde Schipholbrand plaats.....

SCHIPHOL-OOST - Bij het Monument voor de elf slachtoffers vindt op donderdag 26 oktober de herdenking van de zogenoemde Schipholbrand plaats. De herdenking begint ’s avonds om 09 uur en duurt ongeveer een half uur.

In de nacht van 26 op 27 oktober 2005 kwamen elf mensen om het leven bij een grote brand in het cellencomplex van het Detentie- en Uitzetcentrum Schiphol-Oost.
In 2013 is het Detentiecentrum verplaatst naar het Justitieel Complex op Schiphol-West.

oktober 20, 2017

Het kappen van 450 bomen langs de Weg om de Noord is terecht en noodzakelijk.....

HOOFDDORP - Het kappen van 450 bomen langs de Weg om de Noord is terecht en noodzakelijk. Aldus B en W van Haarlemmermeer in antwoord op vragen van Piet Schouten van GroenLinks. Hij vroeg of dat zomaar mag.

De bomen zijn van de provincie Noord-Holland, van wie ook de N201 is. Voor het kappen is er dus geen gemeentelijke vergunning nodig.

De bomenkap is niet omdat er te weinig onderhoud is gepleegd, zoals Schouten suggereerde, maar komt voort uit een beheersmaatregel, waardoor het risico op afbrekende en vallende takken kleiner wordt.

oktober 20, 2017

Wie vanaf 1 januari volgend jaar een woning koopt in de omgeving van Schiphol, wordt in zijn of haar koopcontract gewezen op mogelijke geluidsoverlast van vliegtuigen.....

DEN HAAG/HAARLEMMERMEER - Wie vanaf 1 januari volgend jaar een woning koopt in de omgeving van Schiphol, wordt in zijn of haar koopcontract gewezen op mogelijke geluidsoverlast van vliegtuigen.
Daarover zijn Schiphol en KLM, achttien gemeenten, de provincies Noord- en Zuid-Holland en staatssecretaris Sharon Dijksma het eens geworden.

oktober 20, 2017

De gemeenteraad van Haarlemmermeer heeft donderdagavond haar afschuw uitgesproken over een tweet van raadslid Paul Meijer (Forza!). Hij beledigde daarin Henk van Steenis, fractie-assistent van HAP.......

De gemeenteraad van Haarlemmermeer heeft donderdagavond haar afschuw uitgesproken over een tweet van raadslid Paul Meijer (Forza!). Hij beledigde daarin Henk van Steenis, fractie-assistent van HAP.

Meijer noemde Van Steenis ’een ramp’ en plaatste ook een foto van het raadslid bij zijn bericht. Daarmee heeft Meijer volgens de andere raadsleden de normen en waarden van de gemeenteraad overschreden.

oktober 20, 2017

In 2016 is een recordaantal klachten bij de gemeente Haarlemmermeer ingediend door inwoners en andere belanghebbenden, namelijk 340.....

HAARLEMMERMEER - In 2016 is een recordaantal klachten bij de gemeente Haarlemmermeer ingediend door inwoners en andere belanghebbenden, namelijk 340. Het is het hoogste aantal in ruim tien jaar. Dat meldt het Haarlems Dagblad.

oktober 20, 2017

Luchthaven Schiphol is vanaf 10 december beter bereikbaar per bus.....

SCHIPHOL - Luchthaven Schiphol is vanaf 10 december beter bereikbaar per bus. In de nieuwe dienstregeling zijn extra verbindingen opgenomen, waardoor passagiers worden aangemoedigd het openbaar vervoer te gebruiken.

Reizigers en mensen die werken op Schiphol krijgen snellere en frequentere verbindingen en aanvullende mobiliteitsdiensten zoals deelauto en -fiets. Daarnaast wordt door de inzet van meer en langere bussen het vervoeraanbod verder uitgebreid.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.

 

oktober 19, 2017

Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan is woensdagmiddag een personenwagen op zijn dak terechtgekomen.....

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Van Heuven Goedhartlaan is woensdagmiddag een personenwagen op zijn dak terechtgekomen. Het incident gebeurde op de kruising met de Kruisweg, toen twee personenwagens met elkaar in botsing kwamen.

De bestuurster van de auto die op zijn dak terecht kwam, is in de ambulance nagekeken. Zij bleek geen letsel te hebben opgelopen en is na behandeling door een agent thuisgebracht.
De bestuurster van de andere wagen kwam met de schrik vrij.

oktober 19, 2017

Vrijdag en zaterdag is er een boekenbeurs in gebouw De Krim in Nieuw-Vennep. Deze beurs wordt georganiseerd door de Seniorenvereniging Haarlemmermeer Zuid, samen met de Stichting Senioren samen op Weg.......

Vrijdag en zaterdag is er een boekenbeurs in gebouw De Krim in Nieuw-Vennep. Deze beurs wordt georganiseerd door de Seniorenvereniging Haarlemmermeer Zuid, samen met de Stichting Senioren samen op Weg.

De gehele opbrengst van de Boekenbeurs komt ten goede aan de Krimbus. Die verzorgt het vervoer voor senioren in Nieuw-Vennep en omgeving.

De boekenbeurs is op vrijdag van 14.00 tot 19.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

oktober 19, 2017

D66 heeft het college van B&W verzocht zich aan te melden voor een proef met legale wietteelt in Haarlemmermeer...........

HAARLEMMERMEER - D66 heeft het college van B&W verzocht zich aan te melden voor een proef met legale wietteelt in Haarlemmermeer. Het nieuwe regeerakkoord van VVD, CDA, D66 en CU "Vertrouwen in de toekomst" biedt een aantal gemeenten ruimte om te experimenteren met door de overheid gereguleerde wietteelt. Volgens raadslid Pablo Meegdes is het gedoogbeleid al geruime tijd achterhaald en zal een dergelijk experiment ruimte bieden om nieuw beleid op de verkoop en teelt van wiet uit te proberen.

oktober 19, 2017

Hoewel de werkdruk ook op de huisartsenpost in Hoofddorp hoog is, is er volgens B&W nog geen sprake van acute problemen..........

HOOFDDORP - Hoewel de werkdruk ook op de huisartsenpost in Hoofddorp hoog is, is er volgens B&W nog geen sprake van acute problemen. De fractie van Een Haarlemmermeer wilde vorige maand van het college weten wat het gaat doen om de werkdruk bij de huisartsenpost te verminderen. Dit naar aanleiding van landelijke berichten over overbelasting bij Spoedeisende hulpposten. B&W antwoordt nu echter dat de huisartsenpost een verantwoordelijkheid is van de zorgverzekeraars en niet van de gemeente. Daarom wordt er vanuit de gemeente verder geen actie ondernomen.

oktober 19, 2017

De politie heeft woensdagavond rond half 10 twee jongens van een dak van een school geplukt.....

HOOFDDORP - De politie heeft woensdagavond rond half 10 twee jongens van een dak van een school geplukt.

Getuigen hadden gezien dat de jongens op het schoolgebouw aan het Liesbos in Hoofddorp waren geklommen.

De aangehouden jongens van 17 jaar komen uit Hoofddorp en Zandvoort.
Het is niet duidelijk wat de jongens van plan waren. Dit wordt door de politie nog onderzocht.

Meer nieuws op www.haarlemmermeer.nieuws.nl.

Bron: politie.nl.
 

oktober 19, 2017

Op 4 november vindt in het Speelkasteel aan de Hoofdweg een ‘Let’s Celebrate You’-event plaats......

HOOFDDORP – Op 4 november vindt in het Speelkasteel aan de Hoofdweg een ‘Let’s Celebrate You’-event plaats. Het evenement wordt georganiseerd door de Stichting Single SuperMom, die zich landelijk inzet om alleenstaande moeders te inspireren, te versterken en met elkaar te verbinden. Er worden twee trainingen, elk voor 16 moeders, aangeboden met als titel Manager Mama! en Partnerkeuze. Zij worden geleid door een coach die zelf ook deelneemt aan het gesprek. De bijeenkomsten gaan van start om 10.00 en 12.00 uur  en duren drie uur.

oktober 19, 2017

Op vrijdag 20 oktober bezoekt locoburgemeester John Nederstigt het echtpaar Bisschops–Lemoine aan Egholm om het te feliciteren met zijn 65-jarig huwelijk.....

HOOFDDORP - Op vrijdag 20 oktober bezoekt locoburgemeester John Nederstigt het echtpaar Bisschops–Lemoine aan Egholm om het te feliciteren met zijn65-jarig huwelijk. De echtelieden zijn geboren in respectievelijk Mill en Utrecht en hebben elkaar leren kennen in Eindhoven. Het echtpaar heeft na hun trouwen nog een tijdje in Amsterdam gewoond omdat dhr. Bisschops als militair was gedetacheerd bij Fokker/Schiphol. Daarna heeft hij tot zijn pensionering bij de luchtmachtstaf in Den Haag gewerkt.

oktober 19, 2017

Tijdens een verkeerscontrole op het Wilsonpad is dinsdagochtend een scooterbestuurder gesnapt die 73 kilometer per uur reed.........

HOOFDDORP – Tijdens een verkeerscontrole op het Wilsonpad is dinsdagochtend een scooterbestuurder gesnapt die 73 kilometer per uur reed. Net als zes andere scooteraars kreeg hij niet alleen een bekeuring. Zij mogen pas weer de weg op met hun scooter als die is aangepast. De scooters kregen de zogenoemde WOK-status, wat staat voor Wacht op Keuring.

Bron: Haarlems Dagblad

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl

oktober 19, 2017

De nieuwe bankjes op het Raadhuisplein lijken op het eerste gezicht heel gewoon, maar zij zijn gemaakt van gerecycled betonpuin en van olifantsgras uit Haarlemmermeer.........

HOOFDDORP – De nieuwe bankjes op het Raadhuisplein lijken op het eerste gezicht heel gewoon, maar zij zijn gemaakt van gerecycled betonpuin en van olifantsgras uit Haarlemmermeer. Op de plaquette aan de zijkant van het straatmeubel staat “Grasbank”.

oktober 19, 2017

Jimmy Simons is niet langer trainer van Hoofddorp zaterdag van S.V. Hoofddorp....

HOOFDDORP – Jimmy Simons is niet langer trainer van Hoofddorp zaterdag van S.V. Hoofddorp. Met ingang van vorige week heeft hij zijn functie neergelegd. Dat laat niet alleen de trainer zelf weten, ook Benno Peperkamp, bestuurslid bij de voetbalclub, heeft dit bevestigd. Volgens Peperkamp, die hoofd voetbalzaken is, zijn beide partijen dit in goed overleg met elkaar overeengekomen.

oktober 19, 2017

Dankzij vrijgemaakt budget van de Vrienden Spaarne Gasthuis kunnen 15 afdelingen van het Spaarne Gasthuis hun patiënten een dagje extra in de watten leggen..........

HOOFDDORP - Dankzij vrijgemaakt budget van de Vrienden Spaarne Gasthuis kunnen 15 afdelingen van het Spaarne Gasthuis hun patiënten een dagje extra in de watten leggen. Het geld mag door de afdeling vrij besteed en op haar eigen manier ingevuld worden. Te denken valt aan een workshop gezond koken voor mensen met diabetes, een uitgebreide lunch voor dialysepatiënten of Tai Chi voor hartrevalidatiepatiënten.

oktober 19, 2017

Woningcorporatie Ymere, gemeente Haarlemmermeer, stichting Meerwaarde en schuldhulpverlener Plangroep gaan intensief samenwerken om te voorkomen dat huishoudens met financiële problemen nog dieper in de schulden komen..........

HOOFDDORP - Woningcorporatie Ymere, gemeente Haarlemmermeer, stichting Meerwaarde en schuldhulpverlener Plangroep gaan intensief samenwerken om te voorkomen dat huishoudens met financiële problemen nog dieper in de schulden komen. Bij proeven in Amsterdam en Almere bleek dat huurachterstand een goede indicator is of mensen in de schulden dreigen te raken. Als de huur niet betaald wordt neemt Ymere snel contact op met de huurder. Wanneer blijkt dat er meer aan de hand is kunnen de instanties voortaan samen hulp bieden.