MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Nice and Slow | 22:00 - 00:00
Share |

Content about Mr. Boogie Woogie

februari 12, 2018

Voor deze 24ste editie van Boogie & Blues Night in De Meerse pakt de Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel ‘’ Mr. Boogiewoogie’, met zijn band weer flink uit.......

Voor deze 24ste editie van Boogie & Blues Night in De Meerse pakt de Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel ‘’ Mr. Boogiewoogie’, met zijn band weer flink uit.

Een explosief muziekspektakel, vol vuur, virtuositeit en humor.

Veel wilt Mr. Boogiewoogie er nog niet over kwijt, maar dat het een bijzonder swingende avond gaat worden staat als een paal boven water.

Een aanrader voor een ieder die ook maar enigszins van muziek houdt.

februari 12, 2017

In Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is 18 februari de 23ste Boogie & Blues Night met Mr. Boogie Woogie. De Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, met zijn band weer flink uit.......

In Schouwburg De Meerse in Hoofddorp is 18 februari de 23ste Boogie & Blues Night met Mr. Boogie Woogie.

De Vennepse pianist/zanger Eric-Jan Overbeek, oftewel Mr. Boogie Woogie, met zijn band weer flink uit.

Een bijzonder avond vol vuur, virtuositeit en humor.

Een aanrader voor eenieder die ook maar enigszins van muziek houdt.
The Arizona Star schreef over Mr. Boogie Woogie: "As soon as he starts pounding the ivories, you'll be on your way to the Land of Good Times."

Website: http://www.boogieandbluesnight.nl/
 

februari 13, 2015

Op zaterdag 14 februari is er een concert van de wereldberoemde Haarlemmermeerder Eric Jan Overbeek. Hij toert de hele wereld rond onder de naam Mr. Boogie Woogie en op Valentijnsdag doet hij Hoofddorp aan……. 

Op zaterdag 14 februari is er een concert van de wereldberoemde Haarlemmermeerder Eric Jan Overbeek. Hij toert de hele wereld rond onder de naam Mr. Boogie Woogie en op Valentijnsdag doet hij Hoofddorp aan.

Tijdens de 21e Boogie & Blues Night die hij organiseert in Schouwburg De Meerse Grote Zaal in het Cultuurgebouw in Hoofddorp, speelt hij een Fats Domino Tribute.

Een explosief muziekspektakel, vol vuur, virtuositeit en humor. Het wordt een bijzondere avond, dat staat als een paal boven water.