MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about MeerSquash

november 27, 2018

Woensdag 28 november speelt ‘MeerSquash in de DPD SBN Eredivisie tegen CS Drachten / Froconsur......

Woensdag 28 november speelt ‘MeerSquash in de DPD SBN Eredivisie tegen CS Drachten / Froconsur.

Voor ‘MeerSquash is dat een zeer belangrijke wedstrijd. Ze staan na drie wedstrijden nu op een tweede plek in de hoogste squashdivisie van ons land.

Om zo lang mogelijk op het goede spoor te blijven, is winst tegen CS Drachten noodzakelijk.

‘MeerSquash gaat in hun favoriete opstelling spelen. Kopman Paul Coll, de nummer 8 van de wereld, de Duitser Tim Weber en Hoofddorp Bart Ravelli moeten goed genoeg zijn om de punten in Hoofddorp te houden.

oktober 19, 2018

Het eerste herenteam van MeerSquash is het nieuwe squashseizoen in de DPD Heren Eredivisie begonnen met een overwinning......

Het eerste herenteam van MeerSquash is het nieuwe squashseizoen in de DPD Heren Eredivisie begonnen met een overwinning.

Hoofddorper Tom Schreurs verloor onder andere een aantal wedstrijden, zoals tegen de Argentijn Rodrigo Obregon.

Duitse Tim Weber en Bart Ravelli zorgden voor de overwinning voor MeerSquash.

Woensdag 7 november staat de volgende speelronde op het programma in de DPD Heren Eredivisie. De Hoofddorpers spelen dan uit tegen Victoria Rotterdam.

augustus 30, 2018

Hoofddorper Tom Schreurs komt vanaf woensdag in actie tijdens het EK Squash 2018 in het Oostenrijkse Graz..........

Hoofddorper Tom Schreurs komt vanaf woensdag in actie tijdens het EK Squash 2018 in het Oostenrijkse Graz. Voor de pas 17-jarige MeerSquasher is het de eerste keer dat hij daaraan deelneemt. Afgelopen seizoen kende Schreurs een geweldig seizoen met de nodige titels. Hij werd zowel Nederlands kampioen onder 17 als onder 19. Dit seizoen begint hij het jaar goed met zijn deelname aan het EK Squash, waar de nodige wereldtoppers aan deelnemen. Raphael Kandra (PSA-22) en Borja Golan (PSA-27) zijn favoriet om de finale te halen.

februari 12, 2018

Hoofddorper Bart Ravelli heeft afgelopen weekend tijdens het NK Squash in het Frans Otten Stadion in Amsterdam een derde plaats behaald......

Hoofddorper Bart Ravelli heeft afgelopen weekend tijdens het NK Squash in het Frans Otten Stadion in Amsterdam een derde plaats behaald.

Hij had tot aan de halve finale geen problemen gekend. In die halve finale verloor Ravelli van oud-ploeggenoot Piëdro Schweertman.

De als vierde geplaatste Ravelli won uiteindelijk in de troostfinale de wedstrijd van de als tweede geplaatste Dylan Bennett en won zo voor het eerst de bronzen medaille.
 

maart 31, 2017

MeerSquash is woensdagavond tegen een zware nederlaag aangelopen in de Nederlandse squash-eredivisie.....

HOOFDDORP - ‘MeerSquash is woensdagavond tegen een zware nederlaag aangelopen in de Nederlandse squash-eredivisie. In de uitwedstrijd tegen naaste concurrent Twente gingen de Hoofddorpse squashers met 12-2 onderuit.

Ondanks dat verlies gaat ‘MeerSquash met 95 punten nog wel aan kop.
Twente volgt op vier punten, maar speelde slechts tien duels en kan bij winst tegen hekkensluiter Sportcentrum Match de koppositie van de Hoofddorpers overnemen. Het kampioenschap voor ‘MeerSquash hangt daardoor aan een zijden draadje.

januari 17, 2017

De Hoofddorpse squashclub ‘MeerSquash’ heeft veel succes gehad op het NK Squash voor junioren, dat afgelopen weekend werd gehouden in Zwolle.....

HOOFDDORP – De Hoofddorpse squashclub ‘MeerSquash’ heeft veel succes gehad op het NK Squash voor junioren, dat afgelopen weekend werd gehouden in Zwolle.

De squashclub haalde 12 medailles in de categorieën onder de 11 jaar, onder de 15 jaar en onder de 19 jaar.

Er werd vier keer goud gehaald, waarvan drie naar de meisjes gingen en één keer goud naar de jongens.

Bij de meisjes werd goud gepakt in de categorieën onder 11, 15 en 19 jaar.

Meersquash pakte bij de jongens alle podiumplaatsen in de oudste categorie.

april 14, 2016

MeerSquash uit Hoofddorp heeft afgelopen weekend prima gepresteerd......

HOOFDDORP - De jeugd van squashclub MeerSquash uit Hoofddorp heeft afgelopen weekend prima gepresteerd tijdens de Squash Luxembourg Junior Open 2016.

Elfi Markus pakte de titel in de categorie meisjes tot 13 jaar en Annamarie Machalova won de bronzen plak.

Catlyn van Maas de Bie won bij de meisjes tot 15 jaar ruim de helft van haar potjes en werd uiteindelijk zesde.

Tenslotte stuntte Donny van Hal bijna in de categorie jongens tot 19 jaar, hij verloor in de poule nipt van de latere winnaar en ook in de strijd om het brons kwam hij net tekort.

mei 22, 2014

Op zondag 18 mei vond het scholierentoernooi squash plaats bij ‘MeerSquash’.......

HAARLEMMERMEER - Op zondag 18 mei vond het scholierentoernooi squash plaats bij ‘MeerSquash’.
Dertig kinderen van tien basisscholen in Haarlemmermeer deden hier aan mee.
Zij werden verdeeld in drie categorieën en speelden minimaal vijf wedstrijden.
De winnaars in de diverse categorien waren Tijs Kanters en Hjalmer Mols van basisschool Klimop en Joep Ravelli van basisschool Merlijn.

april 14, 2014

De mannen van MeerSquash zijn er afgelopen week niet in geslaagd om landskampioen te worden....

HOOFDDORP - De mannen van MeerSquash zijn er afgelopen week niet in geslaagd om landskampioen te worden.
MeerSquash moest afgelopen woensdag tien punten pakken in de wedstrijd tegen De Diepput uit Den Haag.
Tommy Berden en de Belg Jan van de Herrewegen wonnen hun wedstrijd en daarom had Bart Ravelli een game winst nodig tegen Cameron Pilley.
De Hoofddorper Ravelli speelde sterk, had te maken met enkele dubieuze scheidsrechterlijke beslissingen en uiteindelijk bleek de Australier een maatje te groot.
MeerSquash kwam één punt te kort.

februari 22, 2014

De strijd om het landskampioenschap in de Nederlandse squasheredivisie blijft gaan tussen ‘MeerSquash en Grant Thornton/Victoria Rotterdam.......

De strijd om het landskampioenschap in de Nederlandse squasheredivisie blijft gaan tussen ‘MeerSquash en Grant Thornton/Victoria Rotterdam. Beide teams hebben inmiddels een straatlengte voorsprong op de concurrentie.

Koploper ‘MeerSquash boekte onlangs in Hengelo een knappe overwinning op titelverdediger Esrein ’25 en kwam daarmee op 9 punten voorsprong met Victoria Rotterdam.

februari 8, 2014

Natalie Grinham, squashster bij MeerSquash, is opnieuw zwanger. Dat maakte zij vlak voor aanvang van het NK Squash bekend. Grinham weet al geruime tijd dat zij zwanger is en is in augustus uitgerekend......

Natalie Grinham, squashster bij Meersquash, is opnieuw zwanger. Dat maakte zij vlak voor aanvang van het NK Squash bekend.

Grinham weet al geruime tijd dat zij zwanger is en is in augustus uitgerekend. Ze speelt echter nog goed genoeg om deel te nemen aan het NK dat momenteel in Amsterdam wordt gehouden.

Grinham beviel in mei 2010 van haar eerste kind en zakte daarna terug van plek twee naar plek negenenzestig op de wereldranglijst.

november 12, 2013

Bart Ravelli en Margriet Huisman hebben zich zaterdag laten kronen tot de nieuwe clubkampioenen van ‘MeerSquash.....

HOOFDDORP - Bart Ravelli en Margriet Huisman hebben zich zaterdag laten kronen tot de nieuwe clubkampioenen van ‘MeerSquash.

De negentwintigjarige Huisman versloeg in de eindstrijd Ivonne Luijt (de winnares uit 2011) en prolongeerde daarmee de titel die ze vorig jaar voor het eerst veroverde.

De vier jaar jongere Ravelli onttroonde clubeigenaar Tommy Berden, die dit jaar niet mee deed, door eredivisieteamgenoot Frank Hartkoren te verslaan.

Alle uitslagen van de MSQ Clubkampioenschappen zijn te vinden op Toernooi.nl.

 

 

oktober 29, 2013

Het is Natalie Grinham, squashster bij MeerSquash, zaterdag niet gelukt om voor een grote stunt te zorgen.....

HOOFDDORP/SHANGHAI - Het is Natalie Grinham, squashster bij MeerSquash, zaterdag niet gelukt om voor een grote stunt te zorgen.
In de halve eindstrijd van de prestigieuze open Chinese squashkampioenschappen in Shanghai moest de als achtste geplaatste Grinham het onderspit delven tegen topfavoriete Nicol David.
Door haar halve finale plek stijgt Grinham op de WSA World Ranking van 1 november naar de zesde plek, haar hoogste positie sinds de geboorte van haar zoon.

oktober 21, 2013

Het is Natalie Grinham, squashster bij MeerSquash, niet gelukt om zaterdag de finale te bereiken tijdens de open squashkampioenschappen van Macau....

HOOFDDORP/MACAU - Het is Natalie Grinham, squashster bij MeerSquash, niet gelukt om zaterdag de finale te bereiken tijdens de open squashkampioenschappen van Macau.
In de halve eindstrijd moest de als eerste geplaatste Nederlandse haar meerdere erkennen in Dipika Pallikal, de nummer drie van de plaatsingslijst.
In de finale van het proftoernooi in Zuid-Azië moet Pallikal het zondag opnieuw opnemen tegen een Grinham.
Dan is Natalie’s oudere zus Rachael haar tegenstander.

oktober 14, 2013

Na 5 speelronden in de Nederlandse squasheredivisie voor dames heeft MeerSquash nu de koppositie in handen.....

HOOFDDORP - Na 5 speelronden in de Nederlandse squasheredivisie voor dames heeft MeerSquash nu de koppositie in handen.
De Hoofddorpse vrouwen veroverden in de eerste 5 duels 52 punten en hebben daarmee een voorsprong van 6 punten.
In het tweede deel, dat op vrijdag 1 november begint, komt ook nationaal kampioene Natalie Grinham in actie.

mei 22, 2013

Natalie Grinham is al in de eerste ronde van de British Open Squash 2013 uitgeschakeld.............

HAARLEMMERMEER - Natalie Grinham is al in de eerste ronde van de British Open Squash 2013 uitgeschakeld.
Dit evenement geldt binnen de squashsport als het ‘Wimbledon van squash’.
Zij was als tiende geplaatst maar kon wel leven met haar vroege uitschakeling.
Zij kampt al een aantal weken met lichamelijke klachten.
Het was voor haar een lang en succesvol squashseizoen, waarin zij twee toernooien won en voor de derde keer Nederlands kampioen werd.

mei 7, 2013

Milou van der Heijden van MeerSquash hoort nu bij de beste vijftig spelers van de wereld. Een heuze mijlpaal. Het is voor het eerst dat de 22-jarige Brabantse de top 50 lijst haalt..... 

HOOFDDORP - Milou van der Heijden van MeerSquash hoort nu bij de beste vijftig spelers van de wereld. Een heuze mijlpaal. Het is voor het eerst dat de 22-jarige Brabantse de top 50 lijst haalt.

Van der Heijden bereikte vorige maand het hoofdtoernooi van de Irish open en verdiende daarmee voldoende punten om te stijgen.

Teamgenoot Natalie Grinham, die deze week in Amerika mee doet aan de Texas Open, is met haar tiende plaats nog altijd de hoogst genoteerde Nederlandse op de wereldranglijst bij de dames. 

april 4, 2013

Natalie Grinham behoort weer tot de tien beste squashsters ter wereld.......

HAARLEMMERMEER - Natalie Grinham behoort weer tot de tien beste squashsters ter wereld.
De Nederlandse viel in november 2012 uit de top-10, maar behoort nu weer tot de mondiale elite.
De geboren Australische dankt de stijging van de twaalfde naar de tiende plek aan haar verrassende overwinning van afgelopen week in Kuala Lumpur tegen Raneem El Weleily, de nummer twee op de WSA World Ranking.
Grinham is met haar vijfendertig jaar veruit de oudste speelster in de top-10.

maart 28, 2013

Squashster Natalie Grinham van MeerSquash is woensdag eenvoudig doorgedrongen tot de tweede ronde van de CIMB KL Open 2013 in het Maleisische Kuala Lumpur....

HOOFDDORP - Squashster Natalie Grinham van MeerSquash is woensdag eenvoudig doorgedrongen tot de tweede ronde van de CIMB KL Open 2013 in het Maleisische Kuala Lumpur.
De als elfde geplaatste Nederlandse won in een korte partij van een Maleisische qualifier.
In de volgende ronde wacht de 35-jarige Grinham donderdag een veel zwaardere opgave.

maart 26, 2013

Nieuws uit de squashwereld. De ontknoping van het seizoen is nabij. Woensdag staat de veertiende en tevens laatste speelronde in de SBN-Eredivisie op het programma.....

HOOFDDORP - Nieuws uit de squashwereld. De ontknoping van het seizoen is nabij. Woensdag staat de veertiende en tevens laatste speelronde in de SBN-Eredivisie op het programma.

Kampioen Esrein ’25, dat vorige week de eerste landstitel in de clubhistorie veroverde, reist in de vaste basisopstelling (Steve Finitsis, Andre Haschker en Bastiaan Meulenbelt) naar Hoofddorp om het squashseizoen in stijl af te sluiten.

maart 18, 2013

Het Hoofddorpse MeerSquash heeft drie keer goud gewonnen tijdens het Nederlands Kampioenschap jeugd. Christoph Winzer, Tom Schreurs en Gabi Fritsche werden vorige week Nederlands Squash Kampioen in hun eigen leeftijdscategorie......

Het Hoofddorpse MeerSquash heeft drie keer goud gewonnen tijdens het Nederlands Kampioenschap jeugd. Christoph Winzer, Tom Schreurs en Gabi Fritsche werden vorige week Nederlands Squash Kampioen in hun eigen leeftijdscategorie.
Verder behaalde MeerSquash nog een zilveren en twee bronzen medailles en eindigden maar liefst 15 spelers in de top tien van hun categorie.
 

maart 11, 2013

Bij het NK Squash voor jeugdspelers onder de dertien, zeventien en drieëntwintig jaar hebben drie jeugdleden van het Hoofddorpse squash- en fitnesscentrum ‘MeerSquash’ zondag een gouden medaille veroverd.....

HOOFDDORP/ALPHEN a/d RIJN -  Bij het NK Squash voor jeugdspelers onder de dertien, zeventien en drieëntwintig jaar hebben drie jeugdleden van het Hoofddorpse squash- en fitnesscentrum ‘MeerSquash’ zondag een gouden medaille veroverd.
Tom Schreurs, Gabi Fritsche en Christoph Winzer bleken in Alphen a/d Rijn de beste squashspelers van ons land in hun leeftijdscategorie.
Daarnaast veroverde Tess Jutte namens ‘MeerSquash’ zilver en pakten Nikki van der Heijden en Evianne van Leeuwen een bronzen medaille.
 

februari 13, 2013

HOOFDDORP - Het NK Squash 2013 is achter de rug. Tijd om de balans op te maken. Vier leden van MeerSquash hebben in het Amsterdamse Frans Otten Stadion een medaille veroverd.....

HOOFDDORP - Het NK Squash 2013 is achter de rug. Tijd om de balans op te maken. Vier leden van MeerSquash hebben in het Amsterdamse Frans Otten Stadion een medaille veroverd.

Twee mannen en twee vrouwen.

Het gaat om Natalie Grinham (goud Dames A), Orla Noom (zilver Dames A), Nick Kuys (zilver Heren B) en Peter Fritsche (brons Heren C) Aan de titelstrijd deden meer MeerSquashers mee.

februari 6, 2013

Wie speelt tegen wie op het NK Squash? De speelschema’s voor het toernooi, dat donderdag 7 februari 2013 in Amsterdam begint, zijn door de bond bekend gemaakt..... 

HAARLEMMERMEER - Wie speelt tegen wie op het NK Squash? De speelschema’s voor het toernooi, dat donderdag 7 februari 2013 in Amsterdam begint, zijn door de bond bekend gemaakt.

Zoals verwacht komen Laurens-Jan Anjema en Natalie Grinham van MeerSquash als eerste in actie. Zij verdedigen hun titel.

Anjema begint donderdagavond om 20.10 uur met een duel tegen Kim van den Bosch. Grinham speelt dan tegen Linda Schellevis-Dekker. Het hele schema staat op internet.

Ga voor meer informatie naar www.toernooi.nl