MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
To The Weekend | 22:00 - 00:00
Share |

Content about MeerLive

februari 11, 2018

MeerLive en Podium Duycker verdrijven samen de winterse kou met een muzikaal spektakel op 17 en 18 februari 2018…….

MeerLive en Podium Duycker verdrijven samen de winterse kou met een muzikaal spektakel op 17 en 18 februari 2018.

Meer Live wintereditie wordt gevuld met maar liefst drie evenementen!
De zaterdagavond 17 februari wordt o.a. gevuld met Roxeanne Hazes en LAKSHMI aan, die als onderdeel van hun tour, op het podium van Duycker zullen staan!

Daarnaast houdt MeerLive op zaterdagavond MeerLive Young voor bezoekers van 12 tot 18 jaar. Hierbij zal Broederliefde optreden.

september 5, 2017

Wie mag zich MeerLive Talent 2017 noemen? Dat wordt zondag 10 september aanstaande duidelijk als de overgebleven kandidaten op het podium van MeerLive mogen optreden tijdens de finale van de talentenjacht......

Wie mag zich MeerLive Talent 2017 noemen? Dat wordt zondag 10 september aanstaande duidelijk als de overgebleven kandidaten op het podium van MeerLive mogen optreden tijdens de finale van de talentenjacht.

In juni vonden in Duycker de voorronden plaats. De winnaar of winnares ontvangt de MeerLive Talentenjacht Trofee en mag zijn of haar nummer nog een keer presenteren voorafgaand aan het optreden van Wolter Kroes.

De organisatie verwacht dat op dat moment zo’n 7000 fans zich op het plein hebben verzameld.

juni 1, 2016

Net als vorig jaar zal ook dit jaar een Meerlive Talentenjacht worden georganiseerd voor jongeren in Haarlemmermeer......

HAARLEMMERMEER - Net als vorig jaar zal ook dit jaar een Meerlive Talentenjacht worden georganiseerd voor jongeren in Haarlemmermeer.

Scholieren tussen de 12 en 20 jaar die kunnen zingen of met hun eigen instrument een mooi optreden kunnen verzorgen, kunnen zich tot en met 15 juni inschrijven via een email aan: talentenjacht@meerlive.nl.

Nieuw is dit jaar de unieke samenwerking met Duycker uit Hoofddorp als het podium voor popcultuur in Haarlemmermeer.

augustus 14, 2013

Grote namen zingen later deze week in Hoofddorp de sterren van de hemel. Terwijl de organisatie van MeerLive de laatste puntjes op de i zet, maakt Haarlemmermeer zich op voor een prachtig muzikaal weekend. Wat kun je zoal verwachten?

HOOFDDORP - Grote namen zingen later deze week in Hoofddorp de sterren van de hemel. Terwijl de organisatie van MeerLive de laatste puntjes op de i zet, maakt Haarlemmermeer zich op voor een prachtig muzikaal weekend. Wat kun je zoal verwachten?

Donderdag: Anita Meijer, Sven Hammond Soul en Gare du Nord. Vrijdag: huisband TOF!, Leona, Mister Polska en Postmen. Zaterdag: dj Dennis van der Geest en Danny de Munk. Zondag: Wolter Kroes en Wesly Bronkhorst.

MeerLive wordt op het Aprisco terrein in het centrum van Hoofddorp gehouden. De toegang is gratis!