MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Lisse

mei 16, 2018

De Keukenhof had dit jaar weer een succesvol seizoen.....

De Keukenhof had dit jaar weer een succesvol seizoen. De bloemententoonstelling werd bezocht door 1,4 miljoen mensen die het park waardeerden met een negen. De gemiddelde leeftijd van de bezoekers was iets lager dan voorgaande jaren.

mei 15, 2018

Tijdens Pinksteren wordt de “Dag van het Kasteel” georganiseerd. Overal in Nederland zijn kastelen en buitenplaatsen te bezoeken. Kasteel Keukenhof is Tweede Pinksterdag 21 mei vrij toegankelijk voor het publiek.......

Tijdens Pinksteren wordt de “Dag van het Kasteel” georganiseerd. Overal in Nederland zijn kastelen en buitenplaatsen te bezoeken. Kasteel Keukenhof is Tweede Pinksterdag 21 mei vrij toegankelijk voor het publiek.

Tijdens de Dag van het Kasteel is er op het landgoed onder meer een streekmarkt.

Daarnaast biedt het landgoed gelegenheid om te ontspannen met een kopje koffie of een lunch bij de Hofboerderij.

Maandag 21 mei is het kasteel open van 11.00 tot 17.00 uur. De streekmarkt is van 10.30 tot 17.00 uur.

april 11, 2018

Op dinsdag 17 april treedt in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof het Van Amsterdam Duo op.....

LISSE - Op dinsdag 17 april treedt in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof het Van Amsterdam Duo op. Het duo bestaat uit broer en zus Vincent en Jeanine van Amsterdam, die de accordeon en viool bespelen.

In 2009 trad het duo al eens op in het Koetshuis als finalisten van het Prinses Christina Concours.

OP 17 april speelt het Van Amsterdam Duo een Spaans programma met muziek van De Falla, De Sarasate, Murto, Gemrot, Flecijn en Piazzolla.
 

Het concert begint ’s avonds om kwart over 8.

maart 30, 2018

Met miljoenen tulpen, narcissen en andere bolbloemen is Keukenhof elke lente weer een prachtig attractie. Het mooiste lentepark ter wereld is dit jaar geopend tot en met 13 mei......

Met miljoenen tulpen, narcissen en andere bolbloemen is Keukenhof elke lente weer een prachtig attractie. Het mooiste lentepark ter wereld is dit jaar geopend tot en met 13 mei.

Ook dit jaar rijdt de Keukenhof Hotel Express weer dagelijks vanaf het Novotel naast het NS-station Hoofddorp naar Keukenhof in Lisse.

Deze bus rijdt dagelijks om 9.10 uur en 12.40 uur in 35 minuten naar Keukenhof.

De bus rijdt ook langs enkele andere hotels en keert om 13.30 uur en 17.00 uur weer terug.

Vooraf telefonisch reserveren is noodzakelijk via 023-7470347.

maart 25, 2018

Wim Brik ontving in aflevering 202 van ZakenPlatform: Tom Schreuder, commercieel manager van Keukenhof in Lisse en Birgit Cramer van den Boogaart van MeerMetContent…..

In aflevering 202 van ZakenPlatform, van 13.00 tot 14.00 uur op MeerRadio ontving Wim Brik vandaag:

Tom Schreuder
Commercieel manager
Keukenhof – Lisse
www.keukenhof.nl

Birgit Cramer van den Bogaart
MeerMetConcent
www.meermetcontent.nl
 

februari 13, 2018

Op 20 februari a.s. treden in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof Elsbet Remijn en Claudette Verhulst op. Zij treden op als het pianoduo Beth & Flo.....

Op 20 februari a.s. treden in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof Elsbet Remijn en Claudette Verhulst op. Zij treden op als het pianoduo Beth & Flo.

Het concert is een mix van muziek en theater. Beide pianistes hebben grote affiniteit met theater en zijn voortdurend op zoek naar interactie met het publiek.

Het duo speelt muziek van Rachmaninov, Brahms en Dvorák.

Ook zullen zij het energieke stuk ‘The Aftermath’ van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff ten gehore brengen.

juli 27, 2017

Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’........

LISSE - Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’, dat in zes jaar tijd is uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor ondernemers en managers in de regio. De start van het mosselseizoen wordt door de organisatie gezien als ‘het perfecte moment’ om na de zomervakantie in een ongedwongen sfeer weer zaken te doen. De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend. 

mei 25, 2017

Tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni is Kasteel Keukenhof vrij toegankelijk voor het publiek.......

LISSE -  Tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni is Kasteel Keukenhof vrij toegankelijk voor het publiek. De suppoosten informeren bezoekers over de rijke geschiedenis van het kasteel en  er vindt een streekmarkt plaats waar men kan ontdekken wat de regio te bieden heeft. Er zijn niet alleen eetbare streekproducten, maar ook bloemen, planten, beauty en woondecoratie en er kan een testrit worden gemaakt op een e-bike. Tijdens het Pinksterweekend is het de “Dag van het Kasteel”. Overal in Nederland zijn dan kastelen en buitenplaatsen te bezoeken.

mei 4, 2017

Op dinsdag 9 mei aanstaande treden finalisten van het Prinses Christina Concours op in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof.........

LISSE - Op dinsdag 9 mei aanstaande treden finalisten van het Prinses Christina Concours op in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof, dat een podium voor jonge talenten wil zijn. Uitvoerenden zullen zijn de 17-jarige Maxim Heijmerink die dit jaar de eerste prijs bij de regionale finale in Haarlem behaalde en de zusjes Maria en Anuschka Pedano op respectievelijk hobo en altviool. De zusjes zullen ook samen optreden met begeleiding van Michela Spizzichino op piano. Het concert begint om 20.15 uur. Het Koetshuis is open vanaf 19.30 uur.

april 27, 2017

Op zondag 30 april opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag......

LISSE – Op zondag 30 april opent Kasteel Keukenhof de deuren voor aanstaande bruidsparen tijdens de Open Toptrouwlocatiedag. Kasteel Keukenhof stelt verschillende locaties open en kleedt ze volledig in trouwsferen aan om bruidsparen de vele mogelijkheden van het kasteel met omliggend landgoed te tonen. Aanstaande bruidsparen zijn van harte welkom om langs te komen tussen 11:00 en 17:00 uur en de toegang is gratis.

maart 29, 2016

Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.....

HOOFDDORP – Op de onlangs geopende Keukenhof is nu een kleurrijke boom van de bekende Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner gepland.

De eveneens uit Hoofddorp afkomstige Keukenhof-directeur Bart Siemerink zegt trots te zijn op het kunstwerk de 'Liefdesboom' dat kunstenaar Bodner voor zijn wereldberoemde bloementuin heeft gemaakt.

Deze 2,5 meter hoge kleurrijke boom van gelakt polyester, staat volgens de kunstenaar daarbij ook “bol” van symboliek.