MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Forgotten Faces | 21:00 - 22:00
Share |

Content about Kasteel Keukenhof

februari 13, 2018

Op 20 februari a.s. treden in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof Elsbet Remijn en Claudette Verhulst op. Zij treden op als het pianoduo Beth & Flo.....

Op 20 februari a.s. treden in het Koetshuis van Kasteel Keukenhof Elsbet Remijn en Claudette Verhulst op. Zij treden op als het pianoduo Beth & Flo.

Het concert is een mix van muziek en theater. Beide pianistes hebben grote affiniteit met theater en zijn voortdurend op zoek naar interactie met het publiek.

Het duo speelt muziek van Rachmaninov, Brahms en Dvorák.

Ook zullen zij het energieke stuk ‘The Aftermath’ van de jonge Nederlandse componist Ruben Naeff ten gehore brengen.

juli 27, 2017

Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’........

LISSE - Dinsdag 5 september zal het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel zijn voor het netwerkevenement ‘Zeg ken jij de Mosselman’, dat in zes jaar tijd is uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor ondernemers en managers in de regio. De start van het mosselseizoen wordt door de organisatie gezien als ‘het perfecte moment’ om na de zomervakantie in een ongedwongen sfeer weer zaken te doen. De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend. 

mei 25, 2017

Tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni is Kasteel Keukenhof vrij toegankelijk voor het publiek.......

LISSE -  Tijdens het Pinksterweekend op 4 en 5 juni is Kasteel Keukenhof vrij toegankelijk voor het publiek. De suppoosten informeren bezoekers over de rijke geschiedenis van het kasteel en  er vindt een streekmarkt plaats waar men kan ontdekken wat de regio te bieden heeft. Er zijn niet alleen eetbare streekproducten, maar ook bloemen, planten, beauty en woondecoratie en er kan een testrit worden gemaakt op een e-bike. Tijdens het Pinksterweekend is het de “Dag van het Kasteel”. Overal in Nederland zijn dan kastelen en buitenplaatsen te bezoeken.