MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Tussen de Bedrijven | 10:00 - 12:00
Share |

Content about Jurgen Nobel

december 18, 2018

Tijdens de bijzondere gemeenteraadsvergadering in Haarlemmermeer op donderdag 20 december wordt tussen 19.30 en 20.00 uur de Haarlemmermeerse politicus van het jaar 2018 bekendgemaakt......

Tijdens de bijzondere gemeenteraadsvergadering in Haarlemmermeer op donderdag 20 december wordt tussen 19.30 en 20.00 uur de Haarlemmermeerse politicus van het jaar 2018 bekendgemaakt.
Lokale journalisten van Haarlems Dagblad, HCnieuws en MeerRadio stellen gezamenlijk de winnaar vast. Onafhankelijk van elkaar stellen zij ieder hun top 5 van raadsleden vast. De griffie van de raad verzamelt de punten en maakt de definitieve ranglijst op.

december 11, 2018

De gemeente moet apart beleid gaan maken dat gericht is op toeristen......

De gemeente moet apart beleid gaan maken dat gericht is op toeristen.

Dat bepleitte VVD-fractievoorzitter Jurgen Nobel vorige week in de gemeenteraad tijdens een discussie over de financiële Najaarsrapportage.

De aanleiding voor de oproep was het bedrag dat de gemeente ieder jaar binnenhaalt met de toeristenbelasting.

Toeristen betalen namelijk de hoofdprijs in de gemeente. Dit jaar levert het in totaal 2.3 miljoen euro op.

Het college van burgemeester en wethouders wilt volgend jaar met reddingsvoorstellen naar de nieuwe gemeenteraad komen.

november 17, 2018

Vandaag was minister-president Mark Rutte in Hoofddorp.......

Vandaag was minister-president Mark Rutte in Hoofddorp. Onder het genot van een – naar eigen zeggen – heerlijk broodje deed hij samen met o.a. lijsttrekker voor VVD-Haarlemmermeer Jurgen Nobel zijn best om winkelende bezoekers te overtuigen om aanstaande woensdag op de VVD te gaan stemmen. De belangstelling was vrij groot, gelukkig was de bewindsman door zijn lengte toch nog voor veel mensen te zien.

november 16, 2018

Woensdag 15 november vond het jongerendebat plaats op KSH in Hoofddorp......

Woensdag 15 november vond het jongerendebat plaats op KSH in Hoofddorp.

Verschillende politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen kregen hierbij de kans zich te pitchen en moesten vervolgens met elkaar in debat.

Na de debatten konden de leerlingen vragen stellen aan de politici en kozen ze Jurgen Nobel van de VVD als beste debater.

De VVD kwam ook als grootste partij uit de bus van de schaduwverkiezing.

november 14, 2018

Aanstaande zaterdag 17 november om 11 uur zal minister president Mark Rutte in Hoofddorp zijn......

Aanstaande zaterdag 17 november om 11 uur zal minister president Mark Rutte in Hoofddorp zijn om samen met  lijstrekker Jurgen Nobel van VVD Haarlemmermeer koffie uit te delen op straat en tegelijkertijd in gesprek te gaan met inwoners voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Mark Rutte zal ontvangen worden bij Snel & Verzzz aan de Marktlaan.

september 28, 2018

In de skybox van het Corendon-hotel in Badhoevedorp heeft VVD Haarlemmermeer het verkiezingsprogramma met de titel “Optimistisch aan de slag” gepresenteerd…..

In de skybox van het Corendon-hotel in Badhoevedorp, met een prachtig uitzicht over Schiphol en de polder, heeft VVD Haarlemmermeer het verkiezingsprogramma met de titel “Optimistisch aan de slag” gepresenteerd.

Naast de gebruikelijke VVD-punten als lage belastingen en meer blauw op straat, gaat de VVD in dit programma ook voor meer 30-kilometerzones in wijken, meer woningen in een groene omgeving en voor een gezellig centrum met meer horeca en terrasjes.

maart 7, 2018

VVD Haarlemmermeer heeft maandagavond unaniem Jurgen Nobel als lijsttrekker gekozen.......

VVD Haarlemmermeer heeft maandagavond unaniem Jurgen Nobel als lijsttrekker gekozen. Nobel gaf aan dat de verkiezingen over veilige buurten, schone straten en meer betaalbare woningen moeten gaan. Onder luid applaus gaf hij aan een einde te willen maken aan 8 jaar PvdA woonbeleid, wat volgens hem een obsessie betekent voor een verplicht percentage sociale huurwoningen. De lijstrekker pleitte bovendien voor lage lasten, goede bereikbaarheid en een gunstig ondernemersklimaat.

januari 25, 2018

De politieke verslaggevers van de lokale media, waaronder MeerRadio hebben Jurgen Nobel van de VVD gekozen als politicus van het jaar 2017 in Haarlemmermeer......

De politieke verslaggevers van de lokale media, waaronder MeerRadio hebben Jurgen Nobel van de VVD gekozen als politicus van het jaar 2017 in Haarlemmermeer.

Hij kreeg de Peter van Groenigen-bokaal op donderdag 25 januari tijdens de gemeenraadsvergadering uitgereikt door Henk van der Eem, politiek redacteur van MeerRadio.

De jury noemde als sterke punten zijn sociale vaardigheid, debatvaardigheid en zijn liberale visie op een terughoudende overheid met ruimte voor het maatschappelijke middenveld.

september 7, 2017

De fractie van de VVD heeft afgelopen dinsdag unaniem gekozen voor Jurgen Nobel als nieuwe fractievoorzitter en opvolger van Henk Kuipers.....

HOOFDDORP - De fractie van de VVD heeft afgelopen dinsdag unaniem gekozen voor Jurgen Nobel als nieuwe fractievoorzitter en opvolger van Henk Kuipers.
Intern liet Kuipers al eerder weten dit het juiste moment te vinden om, na 14 jaar fractievoorzitterschap, terug te treden.
Hij wil hiermee ruimte maken voor een nieuwe politieke voorman voor de VVD fractie, mede met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in november 2018.
Jurgen Nobel heeft zodoende ruim de tijd om zich in te werken.
 

januari 16, 2016

De JOVD Haarlemmermeer heeft VVD-gemeenteraadslid Jurgen Nobel deze week uitgeroepen tot lokale ‘Liberaal van het Jaar’........

HOOFDDORP - De JOVD Haarlemmermeer heeft VVD-gemeenteraadslid Jurgen Nobel deze week uitgeroepen tot lokale ‘Liberaal van het Jaar’.

Deze jongerenorganisatie van de VVD wil student, ondernemer én gemeenteraadslid Nobel hiermee prijzen voor zijn voorstellen die de gemeente moeten bewegen tot meer ondernemersvrijheid en minder regeldruk in Haarlemmermeer.

november 18, 2015

VVD-raadslid Jurgen Nobel heeft in oktober van dit jaar een motie onder de naam “Freezone” ingediend.....

HOOFDDORP - VVD-raadslid Jurgen Nobel heeft in oktober van dit jaar een motie onder de naam “Freezone” ingediend.

Het raadslid is namelijk van mening dat de gemeente Haarlemmermeer ondernemers wat meer ruimte moet geven en hen niet moet beperken met teveel regeltjes.

Volgens Nobel moet de gemeente het ondernemers verder mogelijk maken om innovatief te zijn.

VVD-wethouder Economische Zaken Adam Elzakalai heeft nu te kennen gegeven de mogelijkheden te onderzoeken en nog dit jaar met een voorstel te komen.

oktober 17, 2015

Om de leegstand van winkels, kantoren en bedrijfspanden tegen te gaan, wil de VVD Haarlemmermeer dat er een regelvrije zone komt voor ondernemers.....

HOOFDDORP - Om de leegstand van winkels, kantoren en bedrijfspanden tegen te gaan, wil de VVD Haarlemmermeer dat er een regelvrije zone komt voor ondernemers.

Het voorstel moet ondernemers meer vrijheid bieden om in leegstaande panden in Haarlemmermeer een bedrijf te beginnen.

De VVD heeft de motie hiertoe 'Freezone' getiteld.

De partij wil dat er bij wijze van proef een gebied wordt aangewezen waar geen regels worden gesteld als een ondernemer daar aan de slag wil.

december 16, 2014

De verhoging van het parkeertarief in Hoofddorp met elf procent leidt tot problemen binnen de VVD..... 

HOOFDDORP – De verhoging van het parkeertarief in Hoofddorp met elf procent leidt tot problemen binnen de VVD. VVD-raadslid Jurgen Nobel zegt VVD-wethouder Derk Reneman een ‘oranje kaart’ te willen geven voor dit voorstel, omdat het onvoldoende onderbouwd zou zijn. De verdediging door HAP, D66 en PvdA van het voorstel van Reneman tegenover zijn eigen VVD-fractie, leidde tot een ongemakkelijke situatie in de gemeenteraad. Jurgen Nobel bleef erbij dat Reneman zijn voorstel onvoldoende heeft onderbouwd.

augustus 27, 2014

VVD Haarlemmermeer wil aanzienlijk meer ruimte voor festivals en evenementen......

HAARLEMMERMEER - VVD Haarlemmermeer wil aanzienlijk meer ruimte voor festivals en evenementen.
Het succes van Mysteryland van afgelopen weekend en de positieve feedback die zij van jongeren in de gemeente heeft ontvangen is voor de VVD aanleiding om het huidige evenementenbeleid te willen herzien.
Volgens Jurgen Nobel van de VVD wordt te vaak geroepen dat er voor de jongeren te weinig wordt gedaan.
Daarom wil de VVD met de Raad in discussie om een ruimer evenementenbeleid vast te stellen.