MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Hospice Bardo

oktober 3, 2018

Vrijdag 5 oktober om 12 uur geeft het Bardo-zangkoor in winkelcentrum Vier Meren bij de Blokkerwinkel een flashmob........

Vrijdag 5 oktober om 12 uur geeft het Bardo-zangkoor in winkelcentrum Vier Meren bij de Blokkerwinkel een flashmob. Dit houdt in dat het zangkoor onverwachts voor het publiek enkele nummers live gaat zingen. Het is bedoeld als promotie voor een benefietavond die wordt georganiseerd door Yo Drogtrop. Zij organiseert die avond als blijk van waardering voor de zorg die het Bardo-team haar inmiddels overleden moeder in het hospice bood afgelopen winter.

september 14, 2017

Vrijdagavond 25 september vindt in Hospice Bardo aan het Jansoniushof een bijeenkomst plaats waarin notaris Tasseron objectief advies geeft en vragen beantwoordt over “nalaten”...........

HOOFDDORP - Vrijdagavond 25 september vindt in Hospice Bardo aan het Jansoniushof een bijeenkomst plaats waarin notaris Tasseron objectief advies geeft en vragen beantwoordt over “nalaten”. Is het altijd noodzakelijk een testament te maken en hoe verloopt de afwikkeling van een nalatenschap? Dit zijn vragen waar men misschien niet graag bij stilstaat, maar toch is het belangrijk om na te denken over hoe men zijn nalatenschap wil regelen.

februari 15, 2017

Woensdag 22 februari zal bij Hospice Bardo in Hoofddorp een lezing worden gehouden over de laatste levensfase........

HOOFDDORP – Woensdag 22 februari zal bij Hospice Bardo in Hoofddorp een lezing worden gehouden over de laatste levensfase.

Arts Anneke van Bemmel geeft hierbij uitleg over wat er met iemand en diens naaste omgeving gebeurt als blijkt dat iemand ongeneeslijk ziek is of een beperkte levensverwachting heeft.

Verder vertelt Van Bemmel hoe men met deze situatie kan omgaan en zal zij eventuele vragen van de aanwezigen beantwoorden.

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

juli 22, 2016

Hospice Bardo gaat de fondsenwerving professionaliseren.....

HOOFDDORP - Hospice Bardo gaat de fondsenwerving professionaliseren. De Stichting Vrienden van Hospice Bardo zorgt er onder leiding van voorzitter Dick Winters voor dat het hospice financieel gezond blijft.
Directeur Marion Sonneveld kan zich daardoor geheel concentreren op de bedrijfsvoering van het 15-jarige hospice, waar 175 vrijwilligers en dertig beroepskrachten zich inzetten om mensen in hun laatste levensfase te begeleiden.

december 22, 2015

De subsidie aan diverse Haarlemmermeerse organisaties zoals Hospice Bardo, Koningsdagactiviteiten en sportambassadeurs worden geleidelijk stopgezet.....

De subsidie aan diverse Haarlemmermeerse organisaties zoals Hospice Bardo, Koningsdagactiviteiten en sportambassadeurs worden geleidelijk stopgezet.

De gemeente Haarlemmermeer verstrekt momenteel 42 miljoen euro aan subsidies voor sport, cultuur en welzijn.

Daarop wil de gemeenteraad nu 1,5 miljoen euro bezuinigen en bijna twee miljoen verschuiven naar maatschappelijke zorg.

De subsidies worden geleidelijk afgebouwd en pas in 2018 of 2019 helemaal stopgezet of verlaagd.

Bron: Haarlems dagblad

november 6, 2015

Vanmiddag om 4 uur heeft locoburgemeester Tom Horn de elfde editie van de Beursvloer in Hoofddorp geopend..... 

HOOFDDORP – Vanmiddag om 4 uur heeft locoburgemeester Tom Horn de elfde editie van de Beursvloer in Hoofddorp geopend.

Op deze Beursvloer komen interessante en nuttige ‘matches’ tot stand tussen vrijwilligersorganisaties en het lokale bedrijfsleven.

Tijdens de opening reikte Horn de Gemeentelijke Erespeld met oorkonde uit aan Andy Houtkamp.

Andy is al tien jaar actief op de Beursvloer om daar zoveel mogelijk ‘matches’ te bewerkstelligen.

februari 25, 2015

Nadat de FNV-Bouwbond Haarlemmermeer zich  per 1 januari van dit jaar had opgeheven, is ervoor gekozen om een resterend geldbedrag dat nog in kas was te schenken aan enkele goede doelen in Haarlemmermeer.  .....

HOOFDDORP – Nadat de FNV-Bouwbond Haarlemmermeer zich  per 1 januari van dit jaar had opgeheven, is ervoor gekozen om een resterend geldbedrag dat nog in kas was te schenken aan enkele goede doelen in Haarlemmermeer.  De leden van de bouwbond kozen hierbij eenstemmig voor Hospice Bardo in Hoofddorp en het Adamas Inloophuis in Nieuw-Vennep. De stichtingen kregen ieder een bedrag van 1192 euro. Van het hierbij aftredende FNV-bestuur waren voormalig voorzitter, de secretaris, penningmeester en een bestuurslid bij de overhandiging van deze schenkingen aanwezig.

december 24, 2014

De GIG-talentenavond die afgelopen zaterdag werd gehouden in schouwburg De Meerse in Hoofddorp heeft ruim vijfduizend euro opgebracht..... 

HOOFDDORP – De GIG-talentenavond die afgelopen zaterdag werd gehouden in schouwburg De Meerse in Hoofddorp heeft ruim vijfduizend euro opgebracht. Het geld is bestemd voor het Adamas Inloophuis en Hospice Bardo. Dit zijn twee instellingen waar kankerpatiënten worden opgevangen. Volgens voorzitter Cindy Fleur van de stichting GIG groeit het bedrag nog voortdurend, omdat er nog steeds giften binnenkomen.

juni 20, 2014

Zaterdag 21 juni wordt de jaarlijkse rommelmarkt in Abbenes gehouden. De opbrengst van het evenement...

HOOFDDORP – Zaterdag 21 juni wordt de jaarlijkse rommelmarkt in Abbenes gehouden. De opbrengst van het evenement gaat naar de kerk en vier goede doelen, waaronder Hospice Bardo.

Door inbreng van velen is het assortiment ruim. Er zijn stands met meubels, speelgoed, maar ook boeken en kunst. Daarnaast zal er een terras zijn waar men wat kan drinken en vers gebakken koek kan halen.

De markt vindt plaats van 09:00 tot 16:00 uur, aan de Hoofdweg in Abbenes.
 

juni 26, 2013

Een balletje slaan voor een goed doel. Golfers hebben hun tas vast al ingepakt. Woensdag wordt namelijk bij de Haarlemmermeersche Golfclub in Vijfhuizen een benefiet golftoernooi gehouden. Wie mee wil doen moet 300 euro betalen.....

HAARLEMMERMEER - Een balletje slaan voor een goed doel. Golfers hebben hun tas vast al ingepakt. Woensdag wordt namelijk bij de Haarlemmermeersche Golfclub in Vijfhuizen een benefiet golf- toernooi gehouden. Wie mee wil doen moet 300 euro betalen.

De opbrengst van het toernooi is voor Hospice Bardo.

Hospice Bardo is een kleinschalige woonvoorziening in Hoofddorp waar 24 uur per dag palliatieve terminale zorg wordt aangeboden. Gediplomeerde verpleegkundigen en vrijwilligers zorgen in het hospice voor patiënten die weten dat ze snel zullen sterven.