MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about Eric van Lieshout

augustus 14, 2018

Een fietsster is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de rotonde van het Beursplein.....

Een fietsster is dinsdagochtend gewond geraakt bij een ongeval op de rotonde van het Beursplein.

Het slachtoffer kreeg geen voorrang van een bakwagen en kwam hard ten val. Omstanders schoten de vrouw, in afwachting van de hulpdiensten, te hulp.

Na de nodige zorg in de ambulance is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis.
 

augustus 14, 2018

Een scooterrijder is maandagavond ernstig gewond geraakt. De bestuurder van de scooter wilde de Zuid Tangentbusbaan langs het Ridderburgpark oversteken, toen hij aangereden werd door een lijnbus.....

Een scooterrijder is maandagavond ernstig gewond geraakt.

De bestuurder van de scooter wilde de Zuid Tangentbusbaan langs het Ridderburgpark oversteken, toen hij aangereden werd door een lijnbus.

Meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter kwamen assisteren bij het ongeval.

Een politiehelikopter landde zelfs bij de Toolenburgplas om hulp te bieden.

Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn benarde positie gehaald en na de nodige medische zorg is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

augustus 11, 2018

Op de parallelrijbaan van de A4 ter hoogte van Nieuw-Vennep is vrijdagochtend een auto over de kop geslagen.......

Op de parallelrijbaan van de A4 ter hoogte van Nieuw-Vennep is vrijdagochtend een auto over de kop geslagen.

De bestuurder, een medewerker van een parkeerdienst die de auto van een klant ging parkeren, raakte de macht over het stuur kwijt en kwam tussen twee vangrails terecht.

Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op- en afrit nummer 3 van de A4 richting Hoofddorp werd tijdelijk afgesloten. De auto is door een bergingsdienst afgevoerd.
 

augustus 9, 2018

Een pinautomaat van ABN Amro aan het Aalburgplein in de Hoofddorpse wijk Floriande is vanochtend doelwit geweest van een plofkraak…..

Een pinautomaat van ABN Amro aan het Aalburgplein in de Hoofddorpse wijk Floriande is vanochtend doelwit geweest van een plofkraak.

De daders sloegen iets voor half 5 toe bij de pinautomaat in Floriande.

Door de klap is de pui van het gebouw zwaar beschadigd geraakt. Deskundigen onderzoeken de constructie van het pand.

De twee daders zijn gevlucht op een driewielige motorscooter zonder kentekenplaat. Een van hen heeft opgeschoren haar en droeg een grijs vest, de ander was in het zwart gekleed.

augustus 7, 2018

Op de Fokkerweg ter hoogte van de Bosrandbrug is maandagavond een vrachtwagen achterop een vrachtwagen gebotst.......

Op de Fokkerweg ter hoogte van de Bosrandbrug is maandagavond een vrachtwagen achterop een vrachtwagen gebotst.

De achteropkomende vrachtwagenchauffeur heeft op het laatste moment nog vergeefs geprobeerd om uit te wijken.

Niemand raakte gewond, maar de schade is groot.

Meerdere bergingsvoertuigen waren aanwezig om de vrachtwagen en de trailer te bergen.

De N232 richting de Waterwolftunnel is daardoor enige tijd gesloten geweest.
 

juli 30, 2018

Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagochtend in de Graftermeerstraat in Hoofddorp de tank van zijn vrachtwagen kapot gereden op een betonblok.....
 

Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagochtend in de Graftermeerstraat in Hoofddorp de tank van zijn vrachtwagen kapot gereden op een betonblok.

Door de gescheurde tank verloor de vrachtwagen zo’n 500 liter diesel, waarvan het meeste direct het riool in stroomde.

De toegesnelde brandweer heeft deze putten direct gedicht.

Vanwege de weggestroomde diesel heeft de politie de weg afgesloten.

De vrachtwagen is door de bergingsdienst afgevoerd en een gespecialiseerd bedrijf gaat de diesel opruimen.
 

juli 26, 2018

Een voetganger is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Akerdijk.........

LIJNDEN - Een voetganger is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Akerdijk. Bij het oversteken werd hij aangereden door een wielrenner. Beiden kwamen met een smak op het asfalt terecht.

De voetganger werd naar het ziekenhuis gebracht, de wielrenner kon na behandeling zijn weg vervolgen. De nabij gelande traumahelikopter trok aardig wat bekijks.

juli 24, 2018

Een scooterrijdster is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Nieuwe Molenaarslaan met de Fanny Blankers-Koenlaan in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een scooterrijdster is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Nieuwe Molenaarslaan met de Fanny Blankers-Koenlaan.

Het slachtoffer reed op het fietspad van de Fanny Blankers-Koenlaan en werd over het hoofd gezien door een automobiliste die afsloeg naar de Nieuwe Molenaarslaan.

Het slachtoffer kwam hard ten val en moest, na de eerste zorg door ambulancepersoneel ter plekke, worden overgebracht naar het ziekenhuis.

juli 23, 2018

Een jonge fietser is vrijdagmiddag op de kruising van de Zuiderdreef met de Oosterdreef in Nieuw-Vennep geschept door een auto.....

Een jonge fietser is vrijdagmiddag op de kruising van de Zuiderdreef met de Oosterdreef in Nieuw-Vennep geschept door een auto.

De jongen gaf de automobilist geen voorrang bij het oversteken van de dreef. Bij de aanrijding kwam de fietser via de motorkap op de voorruit van de wagen terecht.

Hij bleek alle geluk van de wereld te hebben gehad. Na eerste behandeling in de ambulance bleken zijn verwondingen immers van dien aard, dat hij zelfs niet voor verdere behandeling mee hoefde met de ambulance naar het ziekenhuis.
 

juli 19, 2018

Bij een eenzijdig ongeval op de Schipholweg ter hoogte van het bedrijventerrein in Boesingheliede is woensdag een personenwagen in de voortuin van een woning tot stilstand gekomen.....

BOESINGHELIEDE - Bij een eenzijdig ongeval op de Schipholweg ter hoogte van het bedrijventerrein, is woensdag een personenwagen in de voortuin van een woning tot stilstand gekomen.

juli 18, 2018

Hulpdiensten zijn dinsdag aan het einde van de middag in groten getale uitgerukt voor enkele zwemmers in de Toolenburgplas.......

HOOFDDORP - Hulpdiensten zijn dinsdag aan het einde van de middag in groten getale uitgerukt voor enkele zwemmers in de Toolenburgplas. Omstanders hadden aan de bel getrokken omdat er zwemmers in nood zouden zijn. Brandweermannen gingen het water in en er werd een brandweerboot ingezet. Eenmaal bij de zwemmers, bleek dat ze aan het oefenen waren voor de Amsterdam City Swim. De zwemmers zijn door de brandweer uit het water gehaald en gewezen op hun onverantwoorde actie.

juli 16, 2018

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.....

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.

Ondanks de harde klap raakte niemand ernstig gewond. Wel zijn enkele inzittenden gecontroleerd door ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De schade was aanzienlijk. Door het ongeval was de N201 in de richting van Hoofddorp afgesloten.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De passagier van de taxi is overgenomen door een collega.

juli 16, 2018

Het jongetje van 4 jaar dat gistermiddag uit het water bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp werd gehaald, is gisteravond overleden. Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws......

HOOFDDORP - Het jongetje van 4 jaar dat gistermiddag uit het water bij de Toolenburgerplas in Hoofddorp werd gehaald, is gisteravond overleden. Dat bevestigt de politie aan NH Nieuws.

De jongen uit Hoofddorp werd gereanimeerd en met grote spoed naar het ziekenhuis gebracht en is daar in de loop van de avond overleden.

Volgens ooggetuigen werd hij onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis gebracht. Toen het jongetje uit het water werd gehaald, was het erg druk bij de Hoofddorpse plas.

Bron: NH-Nieuws 

juli 14, 2018

Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat..........

HOOFDDORP – Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat. Ter plaatse trof de brandweer vlak bij een voetbalveldje een brandende hooibaal aan. De tankautospuit kon de locatie moeilijk bereiken. Twee leden van de brandweer begonnen met het uit elkaar "plukken" van de hooibaal, terwijl  andere spuitgasten keken hoe ze de tankautospuit dichtbij konden zetten. Door het "plukken" van de gloeiende grasplukken ontvlamde de hooibaal weer.

juli 13, 2018

De brandweer heeft donderdag aan het einde van de middag de begroeiing van de Damsluis in de Hoofdvaart geblust.....

HOOFDDORP - De brandweer heeft donderdag aan het einde van de middag de begroeiing van de Damsluis in de Hoofdvaart geblust. De sluis bevindt zich dichtbij bij molen De Eersteling. In afwachting van de brandweer had een passant al geprobeerd de brand te blussen met een brandblusser. De brandweer had het vuur snel onder controle. Tijdens de recente renovatie is
de Damsluis gedeeltelijk opgebouwd uit piepschuim blokken om de oude sluis lichter te maken. De Damsluis is een onderdeel van de Stelling van Amsterdam. 

juli 9, 2018

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar........

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar.

De taxi kwam vanaf het hotel en draaide de weg op.

Daarbij zag de taxichauffeur de naderende personenwagen over het hoofd. Niemand raakte gewond, maar de materiële schade was aanzienlijk.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
 

juli 6, 2018

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag......

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag.

Een andere auto kon op de Lisserweg ternauwernood stoppen om een aanrijding te vermijden.

Het slachtoffer is door brandweermannen uit de sloot gehaald en in de ambulance nagekeken. Ook een traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland.

juli 5, 2018

Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg wederom overvallen.....

ZWANENBURG - Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan wederom overvallen.

Drie overvallers drongen rond half 12 de winkel binnen; de eigenaar wist het drietal echter met een hockeystick de winkel uit te werken.
De daders zouden op een zwarte scooter zijn gevlucht in de richting van Halfweg.

In de nacht van maandag op dinsdag werd al een vergeefse poging gedaan om in te breken. En in december werd de winkel ook al overvallen; hierbij bedreigden de daders de twee verkoopsters met een mes en maakten enkele dure jassen buit.
 

juli 4, 2018

Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord......

HOOFDDORP - Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord (N201). De wagen was van de weg geraakt en botste aan beide kanten tegen de vangrail. De dames raakten niet ernstig gewond, de auto raakte zwaar beschadigd. Uit een blaastest bleek dat het alcoholpromillage bijna 6,5 keer hoger was dan is toegestaan voor een beginnend bestuurder. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd, ze zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

juli 2, 2018

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt......

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt.

Door de klap belandde de auto tegen een bewegwijzeringspaal. De brandweer heeft de deur met zwaar gereedschap moeten openen om de bestuurster te bevrijden.

Na eerste hulp in de ambulance moest ze naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Hoofdweg in de richting van Nieuw-Vennep was enige tijd afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.
 

juni 28, 2018

In een loods waar hout was opgeslagen, naast een boerderij aan de Rijnlanderweg bij Nieuw-Vennep, heeft woensdagmiddag brand gewoed.....

NIEUW-VENNEP - In een loods waar hout was opgeslagen, naast een boerderij aan de Rijnlanderweg bij Nieuw-Vennep, heeft woensdagmiddag brand gewoed.

De brandweer schaalde de brand snel op naar een zeer grote brand.
De enorme rookontwikkeling hinderde het verkeer op de A44. In verband hiermee werd de maximum snelheid teruggebracht naar 70 kilometer per uur en de afrit volledig afgesloten om de hulpdiensten veilig hun werk te laten doen.

Bij de brand raakte niemand gewond en er werd geen asbest aangetroffen.
 

juni 28, 2018

Tijdens een gezamenlijke actie van handhavingspartners afgelopen maandag op bedrijventerrein De Weeren bij Zwanenburg zijn enkele overtredingen aangetroffen...........

ZWANENBURG - Tijdens een gezamenlijke actie van handhavingspartners afgelopen maandag op bedrijventerrein De Weeren bij Zwanenburg zijn enkele overtredingen aangetroffen. Bij twee woningen was sprake van illegale bewoning. Daarnaast bleek de eigenaresse van een op het terrein gevestigd bedrijf haar inkomsten niet op te geven bij de Belastingdienst. Verder zijn er in een pand resten van een oude hennepkwekerij aangetroffen. Vanaf december 2016 zijn er in totaal vijf gezamenlijke handhavingscontroles uitgevoerd op De Weeren.

juni 26, 2018

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd......

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd.

De controle richtte zich onder meer op het aanpakken van overlast van snor- en bromfietsen in het centrum van Hoofddorp.

Er werden 57 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 26 aan eigenaren van brom- snorfietsen die te snel waren.

juni 24, 2018

De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp......

HOOFDDORP - De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp.

Buren zagen rook uit de woning komen en alarmeerde de hulpdiensten.

Brandweer, politie, ambulance en traumateam werden opgeroepen om te assisteren.

Bij binnentreden van de woning bleek al snel dat hulp niet meer mocht baten. Ook de brand was al uit.

Volgens de politie gaat het vermoedelijk om de bewoner van het huis. De familie is op de hoogte gebracht.