MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 00:00 - 06:00
Share |

Content about Els Berk

oktober 19, 2016

Het is het achtste jaar dat GroenLinks Haarlemmermeer met een maaltijd aandacht vraagt voor de Wereldvoedseldag waarbij wordt stilgestaan bij de ongelijke verdeling en verspilling van voedsel......

BURGERVEEN – Woensdag 26 oktober zal bij Rozen & Radijs in Burgerveen de jaarlijkse Wereldmaaltijd van GroenLinks plaatsvinden.

Het is het achtste jaar dat GroenLinks Haarlemmermeer met een maaltijd aandacht vraagt voor de Wereldvoedseldag waarbij wordt stilgestaan bij de ongelijke verdeling en verspilling van voedsel.

Wereldwijd wordt een derde van de voedselproductie verspild hetgeen neerkomt op circa 1,3 miljard ton voedsel per jaar.

februari 9, 2016

Hoofddorp had de primeur met het eerste Repair Café in Haarlemmermeer.....

Hoofddorp had de primeur met het eerste Repair Café in Haarlemmermeer.

Na twee vestigingen in Hoofddorp volgden een Repair Café in de kernen Nieuw-Vennep, Zwanenburg en sinds afgelopen zaterdag ook Lisserbroek.

Maar daar blijft het niet bij, want GroenLinks raadslid Els Berk maakte bij de opening van de vierde locatie afgelopen zaterdag bekend dat er nu ook plannen zijn voor een vijfde vestiging in Rijsenhout.

Het idee om kapotte apparaten nog te laten repareren in plaats weg te gooien blijkt hiermee duidelijk aan te slaan in Haarlemmermeer.

november 11, 2015

Een aantal gemeenteraadsleden, verkeersambtenaren en verkeerswethouder Derk Reneman gaan deelnemen aan een door Leander Mascini georganiseerde fietstocht..... 

HOOFDDORP – Een aantal gemeenteraadsleden, verkeersambtenaren en verkeerswethouder Derk Reneman gaan deelnemen aan een door Leander Mascini georganiseerde fietstocht.

Venneper Mascini wil hen daarmee laten zien waar de fietspaden in Haarlemmermeer slecht en onveilig zijn.

Zo gaf Mascini de gemeente in februari van dit jaar al een overzicht van zeventig slechte plekken op fietspaden in Haarlemmermeer.

Daarvan zijn er nu pas vijf plekken aangepakt.

Dit vond GroenLinks raadslid Els Berk te weinig zodat zij hierover een raadsvergadering had aangevraagd.

december 17, 2014

Woonzorgcentrum Westerkim in Nieuw-Vennep wil warme en koude maaltijden thuisbezorgen bij inwoners van Buitenkaag..... 

NIEUW-VENNEP – Woonzorgcentrum Westerkim in Nieuw-Vennep wil warme en koude maaltijden thuisbezorgen bij inwoners van Buitenkaag. Er zijn hiertoe vrijwilligers beschikbaar om de maaltijden per auto of per bus van Nieuw-Vennep naar Buitenkaag te brengen.

september 24, 2014

Raadslid Els Berk van Groen Links heeft aan B&W vragen gesteld over het niet bezorgen van maaltijden door Tafeltje Dekje in Buitenkaag.......
 

BUITENKAAG - Raadslid Els Berk van Groen Links heeft aan B&W vragen gesteld over het niet bezorgen van maaltijden door Tafeltje Dekje in Buitenkaag.

De reden is dat het te ver is om de maaltijden goed en warm af te leveren.

Zij vindt het vreemd omdat Restaurant Kaagzicht maaltijden van Tafeltje Dekje maakt voor bewoners van Kaageiland.

Berk kan Buitenkagers niet uitleggen waarom zij geen maaltijden bezorgd kunnen krijgen.

Wethouder Tom Horn van Zorg, Welzijn en Wonen gaat de mogelijkheden bekijken voor Buitenkaag.
 

maart 10, 2014

Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadio t/m 18 maart iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag met Els Berk van Groen Links........

10 MAART 2014 - Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadio t/m 18 maart iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag met Els Berk van Groen Links.

In MeerMagazine Vragenuur kunnen luisteraars vragen stellen aan Haarlemmermeerse politici. Mail naar: studio@meerradio.nl

Iedere uitzending zal Wim Brik aan de aanwezige politicus deze vragen voorleggen en hem/haar interviewen over de verkiezingscampagne.

Vandaag met Els Berk van Groen Links.