MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Drie Merenweg

juni 30, 2018

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland twijfelen of een randweg bij Zwaanshoek nog wel nodig is.....

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland twijfelen of een randweg bij Zwaanshoek nog wel nodig is.

Ze willen afwachten wat de nieuwe verbinding tussen de Drie Merenweg (N205) en de Haarlemmerstraat (N208) gaat opleveren.

De heroverweging volgt op een nieuw voorstel van de provinciebesturen om de Duinpolderweg in Hillegom toch niet via bedrijventerrein Horst ten Daal te laten lopen, maar via de noordelijker gelegen Oosteinderpolder.

In Zwaanshoek is veel protest tegen een randweg tussen de Bennebroekerdijk en de Spieringweg.

februari 16, 2018

Donderdagavond was er een ongeval op de Drie Merenweg. Op de kruising in Vijfhuizen met de Vijfhuizerweg en Stelling kwamen twee auto’s met elkaar in botsing.......

Donderdagavond was er een ongeval op de Drie Merenweg. Op de kruising in Vijfhuizen met de Vijfhuizerweg en Stelling kwamen twee auto’s met elkaar in botsing.

Hulpverleners schoten te hulp en de ambulancedienst heeft meerdere personen onderzocht maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De N205 was is een tijdje geheel afgesloten richting Hoofddorp. De schade aan de auto’s was dusdanig dat de voertuigen door de bergingsdienst moesten worden afgevoerd.
 

februari 13, 2018

Afgelopen woensdag vond er een ongeval plaats op de Driemerenweg bij Vijfhuizen. Na onderzoek van de politie blijkt nu dat een van de bestuurders bewust hard op de rem is gaan staan......

Afgelopen woensdag vond er een ongeval plaats op de Driemerenweg bij Vijfhuizen. Na onderzoek van de politie blijkt nu dat een van de bestuurders bewust hard op de rem is gaan staan.

Door deze remactie botsten drie auto’s op elkaar en moest een van de bestuurders onder begeleiding van motoren van de Koninklijke Marechaussee met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd worden.

De politie (0 900 88 44) is op zoek naar de bestuurder die de bewuste remactie op zijn geweten heeft.

augustus 28, 2017

Een 17-jarige jongen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Drie Merenweg bij Zwaanshoek......

ZWAANSHOEK - Een 17-jarige jongen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op de Drie Merenweg bij Zwaanshoek.

De jongen verloor de macht over het stuur nadat hij een ongeluk had veroorzaakt. Vervolgens kwam hij op de verkeerde weghelft terecht en ramde hij een verkeerspaal.

Hij bleek onder invloed van alcohol, reed zonder rijbewijs, was aan het joyriden met de auto van zijn vader en vertoonde gevaarlijk weggedrag.

De jongen is overgebracht naar het politiebureau.

Bron: Haarlems Dagblad
 

september 7, 2016

Langs de Drie Merenweg wordt volgend jaar tussen de Schipholweg en de Vijfhuizerweg bermverharding aangebracht......

VIJFHUIZEN - Langs de Drie Merenweg wordt volgend jaar tussen de Schipholweg en de Vijfhuizerweg bermverharding aangebracht.

Dit verbetert volgens de provincie de verkeersveiligheid, doordat automobilisten beter kunnen corrigeren als zij met hun voertuig de berm raken.

Verder komt er een ribbelmarkering in de witte lijn langs de rijbaan, zodat automobilisten kunnen horen als ze met hun wiel over deze kantmarkering rijden..

De maatregelen zijn nodig, omdat op de Drie Merenweg waar 100 km per uur mag worden gereden, zich geregeld ernstige ongelukken voordoen.

september 5, 2016

Een 40-jarige motorrijder uit Hoofddorp is zondagmorgen overleden bij een ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen. Het ongeval vond rond half negen plaats ter hoogte van de Schipholweg......

VIJFHUIZEN - Een 40-jarige motorrijder uit Hoofddorp is zondagmorgen overleden bij een ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen.

Het ongeval vond rond half negen plaats ter hoogte van de Schipholweg.

De motorrijder was door onbekende oorzaak met zijn motor van de weg geraakt en daarna tegen een bewegwijzeringsbord gebotst.

De motor van de man vloog na de botsing in brand.

Hulpverleners hebben hierna nog geprobeerd de zwaar gewonde motorrijder te reanimeren, maar hun hulp mocht niet meer baten.

juni 28, 2016

Een automobilist is zondagmiddag tegen lichtmast op de Drie Merenweg bij Hoofddorp gebotst.......

HOOFDDORP - Een automobilist is zondagmiddag tegen lichtmast op de Drie Merenweg bij Hoofddorp gebotst.

Het eenzijdige ongeval op de N205 vond plaats ter hoogte van de Boseilanden.

De bestuurder was met een wiel van zijn auto in de berm terecht gekomen, was hierbij de macht over het stuur verloren en is daarna tegen een lichtmast tot stilstand gekomen.

De bestuurder heeft de plaats van het ongeval hierna verlaten en zich pas later bij de politie gemeld.

mei 27, 2016

De ernstig gewonde man is die in de nacht van maandag op dinsdag op Drie Merenweg bij Zwaanshoek werd aangereden blijkt een 29-jarige Pool te zijn......

ZWAANSHOEK - De ernstig gewonde man is die in de nacht van maandag op dinsdag op Drie Merenweg bij Zwaanshoek werd aangereden blijkt een 29-jarige Pool te zijn.

De identiteit van de man was enkele dagen onbekend totdat een landbouwbedrijf de vermissing van de Pool bij de politie meldde.

Een automobiliste had de man aangereden toen hij in het donker midden op de weg liep.

De gewonde Poolse man ligt nog steeds met rugletsel in het ziekenhuis.

Bron: haarlemsdagblad.nl
 

mei 24, 2016

Een voetganger is maandagavond zwaar gewond geraakt toen hij aangereden werd door een personenwagen op de Drie Merenweg bij Nieuw-Vennep......

NIEUW-VENNEP - Een voetganger is maandagavond zwaar gewond geraakt toen hij aangereden werd door een personenwagen op de Drie Merenweg bij Nieuw-Vennep.

Het ongeval gebeurde nabij de Noordelijke Randweg, toen de voetganger plotseling vanuit de berm de Drie Merenweg op stapte.

Een bestuurster van een personenwagen kon de man niet meer ontwijken en schepte de voetganger.

Diverse hulpdiensten een helikopter met het mobiel medisch team uit Amsterdam werden opgeroepen om hulp te bieden.

maart 31, 2016

Bij een ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen is donderdagochtend een automobiliste gewond geraakt. Zij reed in de richting van Hoofddorp toen zij in botsing kwam met een vrachtwagen……

VIJFHUIZEN - Bij een ongeval op de Drie Merenweg bij Vijfhuizen is donderdagochtend een automobiliste gewond geraakt.

De vrouw reed in de richting van Hoofddorp toen ze in botsing kwam met een vrachtwagen.

Door deze aanrijding schoot ze met haar auto door de middenberm waarna ze op de andere weghelft tegen twee personenwagens botste.

De ravage op de N205 was door dit ongeval dusdanig groot dat het verkeer richting Haarlem helemaal vast kwam te staan.

maart 11, 2016

Volgens de provincie Noord-Holland krijgt de Drie Merenweg in Haarlemmermeer uit veiligheidsoverwegingen een bermverharding en ribbelmarkering......

HAARLEMMERMEER – Volgens de provincie Noord-Holland krijgt de Drie Merenweg in Haarlemmermeer uit veiligheidsoverwegingen een bermverharding en ribbelmarkering.

Naast de ribbelmarkering die weggebruikers laat horen dat ze van de weg dreigen te raken, zal een bermverharding het mogelijk maken om voertuigen beter te kunnen corrigeren als zij de berm raken.

Uit een verkeersveiligheidsanalyse van de provincie blijkt dat de N205 verder wel veilig is, maar dat er vaak te hard wordt gereden.

november 24, 2015

Op de N205 bij Vijfhuizen heeft maandagmorgen een ongeval met meerdere voertuigen plaatsgevonden.....

Op de N205 bij Vijfhuizen heeft maandagmorgen een ongeval met meerdere voertuigen plaatsgevonden.

Het  ongeval gebeurde in de richting van de A9. Zover bekend was er bij het ongeval geen sprake van gewonden. Wel waren meerdere voertuigen dusdanig beschadigt, dat zij weggesleept moesten worden.

Het overige verkeer ondervond dusdanig veel hinder van het ongeval, dat er een file tot aan de Schipholweg was ontstaan.   

augustus 21, 2015

De Drie Merenweg gaat dicht in de nacht van vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus. De provinciale weg N205 tussen de Nieuwe Bennebroekerweg en de Noordelijke Randweg is dan van 20.00 uur tot 12.00 uur gesloten voor al het verkeer.....

HAARLEMMERMEER – De Drie Merenweg gaat dicht in de nacht van vrijdag 21 en zaterdag 22 augustus.

De provinciale weg N205 tussen de Nieuwe Bennebroekerweg en de Noordelijke Randweg is dan van 20.00 uur tot 12.00 uur gesloten voor al het verkeer.

Reden voor deze afsluiting is de plaatsing van een brug voor voetgangers, fietsers en ruiters.

Deze brug is onderdeel van een nieuwe route tussen Zwaanshoek en Hoofddorp Zuid dat momenteel wordt aangelegd in Park 21.

maart 31, 2015

Een aanhanger van een vrachtwagen is dinsdagmorgen gekanteld bij de oprit naar de Drie Merenweg in Hoofddorp. Een toevallig passerende collega van de Poolse chauffeur was zo attent om de aanhanger recht te trekken.......
 

HOOFDDORP - Een aanhanger van een vrachtwagen is dinsdagmorgen gekanteld bij de oprit naar de Drie Merenweg in Hoofddorp.

Een toevallig passerende collega van de Poolse chauffeur was zo attent om de aanhanger recht te trekken.

Toen de klus was geklaard beloonde de chauffeur van de rechtgetrokken aanhanger zijn collega met een blik bier, waardoor hij hopelijk veilig zijn weg kon vervolgen.
 

juli 25, 2014

Op de Drie Merenweg (N205) bij Vijfhuizen is een automobiliste met haar auto over de kop geslagen. Dit gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag.....

Op de Drie Merenweg (N205) bij Vijfhuizen is een automobiliste met haar auto over de kop geslagen.

Dit gebeurde in de nacht van donderdag op vrijdag.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend, maar zij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het overige verkeer kon het ongeval langzaam passeren.

De auto moest worden weggesleept, waarna de weg weer volledig werd vrijgegeven.