MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Soulkitchen | 19:00 - 21:00
Share |

Content about Denise Abbas

september 14, 2018

Gemeente Haarlemmermeer zou een gerichte campagne moeten opzetten om zwerfplastic tegen te gaan. Dit verdedigt D66-raadslid Denise Abbas......

Gemeente Haarlemmermeer zou een gerichte campagne moeten opzetten om zwerfplastic tegen te gaan. Dit verdedigt D66-raadslid Denise Abbas.

Volgens haar is dit het juiste moment voor zo’n campagne, omdat er juist nu veel aandacht voor plasticvervuiling is.

Deze belangstelling richt zich vooral op de zogeheten ‘plastic soep’ in de zee, maar volgens Denise Abbas bedreigt plastic ook de grond.

Dat plastic zorgt voor vervuiling van compost, die onmisbaar is in de teelt van heel veel gewassen.
 

juli 15, 2016

Fotografe Denise Abbas zoekt mensen met een spleet tussen hun voortanden.

HOOFDDORP – Fotografe Denise Abbas zoekt mensen met een spleet tussen hun voortanden.

Abbas, zelf gezegend met een forse speelt tussen haar voortanden, wil voor haar studie aan de fotovakschool in Amsterdam een documentaire portrettenserie maken met als titel “Spleet tussen voortanden”.

maart 9, 2014

In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen organiseert MeerRadio iedere zondagmiddag een debat tussen twee politici van verschillende partijen uit Haarlemmermeer. Vandaag met Marjolein Steffens- van de Water van de HAP en Denise Abbas van D66…..

In aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen organiseert MeerRadio iedere zondagmiddag een debat tussen twee politici van verschillende partijen uit Haarlemmermeer.

Vanavond om kwart over 6 een debat over de stelling:
“Lokale partijen zijn beter voor de lokale politiek dan ook landelijk werkende politieke partijen.”

In de studio: Marjolein Steffens- van de Water, fractievoorzitter van de HAP en Denise Abbas, fractievoorzitter van D’66.

Na het nieuws van half 7 aandacht voor de sport van dit weekend met Hans Jacké.

oktober 17, 2013

De kieslijst van D66 Haarlemmermeer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 is bekend......

HOOFDDORP - De kieslijst van D66 Haarlemmermeer voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 is bekend.
In de lijst is een aantal heel ervaren mensen terug te vinden, zoals lijsttrekker en huidig fractievoorzitter Denise Abbas en John Nederstigt, de huidige wethouder Duurzaamheid, Werk, Jeugd en Onderwijs.
Daarnaast staat een aantal nieuwkomers op de lijst, waaronder Joost Koomen, het onlangs naar Beinsdorp verhuisde raadslid uit de gemeente Teylingen.

juli 9, 2013

De leden van D66 afdeling Haarlemmermeer hebben de lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen die 19 maart 2014 worden gehouden.....

HAARLEMMERMEER - De leden van D66 afdeling Haarlemmermeer hebben de lijsttrekker gekozen voor de gemeenteraadsverkiezingen die 19 maart 2014 worden gehouden.
Denise Abbas, huidig fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad van Haarlemmermeer, is door de leden als lijsttrekker verkozen.
Zowel het bestuur als Denise Abbas zijn heel blij met deze uitslag.
Het toont aan dat de leden tevreden zijn met hetgeen Abbas de afgelopen jaren heeft bereikt.