MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De MeerRadio Middag | 12:00 - 16:00
Share |

Content about Chris Vonk

februari 27, 2016

PvdA-fractievoorzitter Chris Vonk heeft tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag fel uitgehaald naar een motie van de VVD.......

HOOFDDORP - PvdA-fractievoorzitter Chris Vonk heeft tijdens de raadsvergadering van afgelopen donderdag fel uitgehaald naar een motie van de VVD.

De VVD heeft namelijk een motie ingediend om vluchtelingen en asielzoekers een verklaring te laten tekenen waarmee ze de Nederlandse normen en waarden onderschrijven.

Vonk noemde deze motie 'bijna racistisch', omdat de VVD deze mensen hiermee neerzet als halve wilden.

VVD-raadslid Jurgen Nobel was het echter volstrekt oneens met PvdA’er Vonk.

november 24, 2015

Tegen alle afspraken in heeft de gemeente Haarlemmermeer de ruim 4 ton voor adviezen over de Amerikaanse Major League Baseball (MLB) betaald....

Tegen alle afspraken in heeft de gemeente Haarlemmermeer de ruim 4 ton voor adviezen over de Amerikaanse Major League Baseball (MLB) betaald.

In een eerdere toelichting had Chris Vonk als voorzitter van de auditcommissie aangegeven, dat gemeente Haarlemmermeer samen met gemeente Amsterdam en de Honkbal– en Softbalbond de kosten zou dragen.

Hiervoor zijn adviezen gegeven en is een bidbook samengesteld.  Omdat de eerder gemaakte afspraken nu niet zijn nagekomen, is de samenwerking in de MLB-stuurgroep stopgezet.

oktober 8, 2014

PvdA-fractievoorzitter Chris Vonk wil graag van het college weten hoe het staat met de opvang van Syrische vluchtelingen in Haarlemmermeer......

HOOFDDORP – PvdA-fractievoorzitter Chris Vonk wil graag van het college weten hoe het staat met de opvang van Syrische vluchtelingen in Haarlemmermeer.

Volgens burgemeester Theo Weterings zal Haarlemmermeer extra Syrische vluchtelingen huisvesten als de rijksoverheid een beroep op de gemeente doet .

Maar de gemeente heeft zich niet aangeboden bij het ministerie aldus burgemeester Weterings.

PvdA’er Vonk had liever een pro-actievere houding van de gemeente Haarlemmermeer richting de rijksoverheid gezien om extra vluchtelingen op te nemen.

juni 5, 2014

De PvdA wil een tijdelijk park in het centrum van Nieuw Vennep..........

NIEUW VENNEP - De PvdA wil een tijdelijk park in het centrum van Nieuw Vennep.
De lokale fractie van de partij wil het college middels een motie dwingen vaart te maken met het invullen van de kale plekken in het dorp.
Volgens fractievoorzitter Chris Vonk kan braakliggend terrein met eenvoudige middelen worden omgetoverd in een klein park.
Het lijkt de PvdA een goed idee om verplantbare bomen uit te graven en in een tijdelijke bomenbank te plaatsen, tot een definitieve locatie is gevonden.

mei 8, 2014

Op zaterdagmiddag 10 mei van 3 tot 5 uur houdt PvdA Haarlemmermeer een informele bijeenkomst.........

HOOFDDORP - Op zaterdagmiddag 10 mei van 3 tot 5 uur houdt PvdA Haarlemmermeer een informele bijeenkomst in het Oude Raadhuis aan de Hoofdweg in Hoofddorp.
Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht besteed aan de komende Europese verkiezingen, reden waarom Marit Maij, Tweede Kamerlid van de PvdA met de portefeuilles Europa, asiel en migratie is gevraagd haar opvattingen over het belang van Europa over het voetlicht brengen.
Ook Bernard Naron, kandidaat namens de PvdA voor de Europese verkiezingen zal aanwezig zijn.

maart 7, 2014

Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadio van 3 t/m 18 maart is iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag Chris Vonk van PvdA-Haarlemmermeer……

7 MAART 2014 - Als aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt op MeerRadio van 3 t/m 18 maart is iedere werkdag van 6 tot 7 uur ’s avonds MeerMagazine Vragenuur uitgezonden. Vandaag Chris Vonk van PvdA-Haarlemmermeer……

In MeerMagazine Vragenuur kunnen luisteraars vragen stellen aan Haarlemmermeerse politici. Mail naar: studio@meerradio.nl

Iedere uitzending zal Wim Brik aan de aanwezige politicus deze vragen voorleggen en hem/haar interviewen over de verkiezingscampagne.

Vandaag met Chris Vonk van PvdA-Haarlemmermeer