MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Bornholm - Hoofddorp

augustus 21, 2018

Zondag 26 augustus treedt The Jeans Selection op tijdens een dansmiddag in Event Centre Fokker in Hoofddorp......

Zondag 26 augustus treedt The Jeans Selection op tijdens een dansmiddag in Event Centre Fokker in Hoofddorp.

De 4-mans band staat garant voor een nostalgische middag met Indo Rock. Zij spelen o.a. de klassiekers van The Crazy Rockers en The Tielman Brothers.

De middag in Event Centre Fokker aan de IJweg 1094 in Hoofddorp begint om 2 uur en duurt tot half 7.
 

juni 12, 2018

De afgelopen zeven maanden is in wijkgebouw ’t Kattegat de hand gelegd aan de grootste puzzel ter wereld......

De afgelopen zeven maanden is in wijkgebouw ’t Kattegat de hand gelegd aan de grootste puzzel ter wereld.

Donderdag 21 en vrijdag 22 juni kan de puzzel met Disney fragmenten worden bezichtigd.

Deze grootste puzzel ter wereld is 6,80 meter breed en 1,92 meter hoog. De puzzel bestaat uit maar liefst 40.320 stukjes.

Naast deze Disney puzzel legden twee andere liefhebbers in vier maanden een puzzel van 18.000 stukjes met een afmeting van 2,76 meter breed bij 1,92 meter hoog.

juni 6, 2018

De gemeente Haarlemmermeer gaat het grafje waarin buskat Mozes ligt voorlopig niet ruimen. Huisdieren mogen eigenlijk alleen in de eigen tuin worden begraven.......

De gemeente Haarlemmermeer gaat het grafje waarin buskat Mozes ligt voorlopig niet ruimen. Huisdieren mogen eigenlijk alleen in de eigen tuin worden begraven.

Mozes werd vorige week aangereden door een bus. Omdat de kat vaak aanwezig was bij bushalte Bornholm in Hoofddorp, besloot het baasje de kat in de omgeving van de halte te begraven.

Bij het graf werden bloemen gelegd en er staat een kruis bij. Veel mensen die wel eens de bus nemen bij Mozes' bushalte, reageerden verdrietig op het overlijden van de kat.

april 3, 2018

Paaszaterdag aan het begin van de avond omstreeks kwart over 7 knalden is er een op het fietspad van de kruising van Heuven Goedhartlaan en de Kruisweg in Hoofddorp twee scooters op elkaar.......

Paaszaterdag aan het begin van de avond omstreeks kwart over 7 knalden is er een op het fietspad van de kruising van Heuven Goedhartlaan en de Kruisweg in Hoofddorp twee scooters op elkaar.

 Beide bestuurders kwamen er zonder kleerscheuren vanaf zo bleek bij eerste onderzoek in de opgeroepen ambulance.

Daardoor konden zij met hulp van de politie ter plaatse de administratieve formaliteiten in orde maken.

Beiden zijn daarna doorgereisd.
 

maart 24, 2018

24 MAART 2018 – Nadat Kevin van Leeuwen en Kaylee Heemskerk als “Klusteam” aan het werk in Sportcomplex Koning Willem-Alexander waren geweest, gingen zij naar de Jumbo Supermarkt in het Skagerhof in Hoofddorp voor hun derde klus.........

24 MAART 2018 – Nadat Kevin van Leeuwen en Kaylee Heemskerk als “Klusteam” aan het werk in Sportcomplex Koning Willem-Alexander waren geweest, gingen zij naar de Jumbo Supermarkt in het Skagerhof in Hoofddorp voor hun derde klus voor de actie Living Memories.

Kaylee en Kevin hielpen enkele klanten met boodschappen inpakken.

Meer info: www.letsmakememories.nu
 

maart 6, 2018

Bewoners van Lindholm en Birkholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm vinden een geplande woontoren van 10 verdiepingen op de hoek van de Assumburg en de Van Heuven Goedhartlaan te hoog......

Bewoners van Lindholm en Birkholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm vinden een geplande woontoren van 10 verdiepingen op de hoek van de Assumburg en de Van Heuven Goedhartlaan te hoog.

De insprekers gaven aan slecht geïnformeerd te zijn over de plannen, maar volgens HAP-raadslid Ron Heimerikx heeft de gemeenteraad jaren geleden al besloten de woontoren mogelijk te maken.

februari 23, 2018

Bewoners van de Lindholm en Birkholm in Hoofddorp vinden een geplande woontoren van 10 verdiepingen op de hoek van de Assumburg en de Van Heuven Goedhartlaan te hoog......

Bewoners van Lindholm en Birkholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm vinden een geplande woontoren van 10 verdiepingen op de hoek van de Assumburg en de Van Heuven Goedhartlaan te hoog.

Vier bewoners, die inspraken bij de gemeenteraadsvergadering op donderdag 22 februari, vrezen dat het 32 meter hoge appartementengebouw de zon uit hun tuinen en woningen haalt.

De insprekers gaven aan slecht geïnformeerd te zijn over de plannen, maar volgens HAP-raadslid Ron Heimerikx heeft de gemeenteraad jaren geleden al besloten de woontoren mogelijk te maken.

februari 10, 2018

De rechtbank heeft de dader van een inbraak in een huis in de Alholm in Hoofddorp veroordeeld tot 7 maanden cel. De straf is conform de eis van het openbaar ministerie.....

De rechtbank heeft de dader van een inbraak in een huis in de Alholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm veroordeeld tot 7 maanden cel. De straf is conform de eis van het openbaar ministerie.

De inbraak werd gepleegd in augustus 2017 terwijl vader en zoon in het huis lagen te slapen.

De dader heeft volgens de rechtbank leugenachtige verklaringen afgelegd die niet overeenkwamen met het bewijsmateriaal.

De dader moet ook nog 111 dagen uitzitten vanwege voorwaardelijke straffen die hem eerder waren opgelegd.

Bron: Haarlems Dagblad
 

december 29, 2017

Twee vrouwen, een moeder met haar dochter, zijn vrijdagochtend hard onderuit gegaan op het fietspad ter hoogte van het fietstunneltje onder de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp......

Twee vrouwen, een moeder met haar dochter, zijn vrijdagochtend hard onderuit gegaan op het fietspad ter hoogte van het fietstunneltje onder de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp.

Het duo reed op een snorscooter. Ter plaatse was het fietspad spekglad door bevriezing. Een van de vrouwen raakte gewond.

Zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De ander liep een schaafwond op.

De politie heeft Meerlanden, dat voor de gladheidsbestrijding wordt ingezet, gevraagd om het fietspad extra te strooien.
 

december 26, 2017

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee verdachten aanhouden op verdenking van poging inbraak......

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee verdachten aanhouden op verdenking van poging inbraak.

 Meerdere mensen zagen in de Kerstnacht, dat twee personen zich verdacht ophielden in de achtertuin van een woning aan Korsholm in Hoofddorp.

Een van de getuigen alarmeerde de politie. Die trof twee Hoofddorpers in de leeftijd van 14 en 15 jaar aan. Zij werden aangehouden op verdenking van poging inbraak.

november 23, 2017

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas 's middags naar Winkelcentrum Skagerhof in Hoofddorp.......

Op zaterdag 25 november komt Sinterklaas naar Winkelcentrum Skagerhof in Hoofddorp!

Tussen 12:00 en 13:30 uur is er een rondgang van Sint, treedt de Pietenband op en is er een zitting in de muziekkapel op het grasveld achter de Jumbo.

Een goede reden om op 25 november naar Skagerhof te komen!
 

november 13, 2017

Een geparkeerde personenwagen is maandagochtend ernstig beschadigd door een brand. De vlammen kwamen uit de voorkant van de auto die geparkeerd stond aan Oksholm in Hoofddorp......

Een geparkeerde personenwagen is maandagochtend ernstig beschadigd door een brand. De vlammen kwamen uit de voorkant van de auto die geparkeerd stond aan Oksholm in Hoofddorp.

De brandweer heeft het vuur geblust maar kon niet voorkomen dat de wagen veel schade opliep. Ook een andere geparkeerde auto raakte door de vrijgekomen hitte beschadigd.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest, de politie gaat dit uitzoeken.

Voor meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

september 6, 2017

Woensdag 13 september wordt tussen 10 en 4 uur in Woonzorgcentrum Bornholm en Eijkenhove voor de gezamenlijke herfstmarkt georganiseerd......

Woensdag 13 september wordt tussen 10 en 4 uur in Woonzorgcentrum Bornholm en Eijkenhove voor de gezamenlijke herfstmarkt georganiseerd.

Er zijn verschillende verkooppunten ingericht, onder meer de toko, ‘Brandt in de keuken’, de kaasboer en Jumbo. Daarnaast is er de traditionele herfstloterij met diverse prijzen.
Het woonzorgcentrum staat aan Bornholm 50 in Hoofddorp.

Meer nieuws: www.haarlemmermeer.nieuws.nl
 

augustus 29, 2017

Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.......
 

HOOFDDORP - Bij een aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp is maandagavond een personenauto op zijn dak terecht gekomen.

Het ongeval gebeurde op de kruising met het Polarisavenue, toen twee personenauto’s met elkaar in botsing kwamen, waarbij één auto op zijn dak terecht kwam.

Hulpdiensten werden opgeroepen, maar beide inzittenden konden op eigen kracht hun auto verlaten.

Eén bestuurder is in de ambulance voor de zekerheid gecontroleerd maar hoefde niet mee.

augustus 8, 2017

- Een 20-jarige man uit Heemstede en een 22-jarige man uit Hoofddorp zijn zondagmorgen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Alholm in Hoofddorp......

HOOFDDORP - Een 20-jarige man uit Heemstede en een 22-jarige man uit Hoofddorp zijn zondagmorgen aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Alholm in Hoofddorp.

Een raam van de woning bleek geforceerd en er waren onder meer een laptop, sieraden en een portemonnee gestolen. Ook een naast het huis geparkeerde auto werd buitgemaakt.

De auto werd door een camera met automatische nummerplaatherkenning gespot terwijl deze richting Heemstede reed.

juli 19, 2017

Stichting Maatvast houdt deze zomer op diverse locaties in de gemeente Haarlemmermeer de kinderactiviteitenweken.....

HOOFDDORP - Stichting Maatvast houdt deze zomer op diverse locaties in de gemeente Haarlemmermeer de kinderactiviteitenweken.

Deze weken zijn speciaal voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar en de activiteiten bestaan onder meer uit survivallen, knutselen en spelletjes.

De aftrap van de activiteitenweken is op maandag 24 juli in wijkcentrum ’t Kattegat in Hoofddorp.

De kinderactiviteitenweken zullen tot en met 31 augustus, plaatsvinden in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Burgerveen, Beinsdorp en Lisserbroek.
 

juni 30, 2017

De winkel van de Lidl in de Hoofddorpse wijk Bornholm is de afgelopen tijd flink verbouwd. Woensdag 5 juli wordt het filiaal heropend......

HOOFDDORP – De winkel van de Lidl in de Hoofddorpse wijk Bornholm is de afgelopen tijd flink verbouwd.

Op het dak van het filiaal in Winkelcentrum Skagerhof is een extra etage gebouwd waar de bedrijfskantine en kantoorruimtes zijn ingericht.

Hierdoor is er meer ruimte in de winkel aan het Skagerrak gecreëerd.

De verbouwde Lidl is vanaf woensdag 5 juli weer open voor publiek en was sinds 6 mei gesloten.

juni 20, 2017

De aanrijding vond in Hoofddorp plaats op de kruising van de Van Heuven Goedhartlaan en de Grote Belt. De bestuurder van de auto raakte hierbij gewond en is na de nodige zorg in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.........

HOOFDDORP - Een personenauto en een lijnbus van R-Net zijn dinsdagmorgen in Hoofddorp met elkaar in botsing gekomen.

De aanrijding vond plaats op de kruising van de Van Heuven Goedhartlaan en de Grote Belt.

De bestuurder van de auto raakte hierbij gewond en is na de nodige zorg in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

In de bus raakte niemand gewond, maar de schade aan beide voertuigen was groot.

De dienst verkeersongevallen analyse van de politie onderzoekt het ongeval om de toedracht te achterhalen.
 

juni 12, 2017

Wethouder Ap Reiners zal dinsdag 13 juni aanwezig zijn bij de bliksemstage van leerlingen van basisschool de Klippeholm bij Dura Vermeer in Hoofddorp.......

 HOOFDDORP – Wethouder Ap Reiners zal dinsdag 13 juni aanwezig zijn bij de bliksemstage van leerlingen van basisschool de Klippeholm bij Dura Vermeer in Hoofddorp.

Deze stage kan als beroepsoriëntatie op de werkvloer belangrijk zijn voor de keuze van hun vervolgopleiding en hun latere beroepskeuze.

Dura Vermeer werkt bij dit project samen met non-profit organisatie JINC dat kinderen van 8 tot en met 16 jaar op weg helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt.
 

juni 7, 2017

In het kader van de tuinweek organiseert Groei&Bloei Haarlemmermeer op 13 juni in wijkcentrum ’t Kattegat in Hoofdorp een lezing met Bonnie Chopard......

HOOFDDORP - Van 10 tot en met 17 juni zal in Nederland de Nationale Tuinweek plaatsvinden.

In het kader van deze tuinweek organiseert Groei&Bloei Haarlemmermeer op 13 juni in wijkcentrum ’t Kattegat in Hoofdorp een lezing met Bonnie Chopard.

Chopard is landschapsontwerpster en werkt onder andere voor de gemeente Haarlemmermeer.

Tijdens deze lezing zal zij vertellen over haar werkzaamheden als landschapsarchitect en het werken met diverse disciplines zoals plantenkunde, ecologie, duurzaamheid en cultuurhistorie.
 

mei 16, 2017

Zaterdag is er een kofferbakmarkt op het terrein van het verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp om bewoners van het verpleeghuis en de wijk Bornholm met elkaar in contact te laten komen.......

Zaterdag 20 mei is er een kofferbakmarkt op het terrein van het verpleeghuis Bornholm in Hoofddorp.

Deze kofferbakmarkt wordt speciaal gehouden om bewoners van het verpleeghuis en bewoners uit de wijk Bornholm met elkaar in contact te laten komen.

Mensen die hun zolder, garages en bergingen willen opruimen kunnen hun spullen in een leuke sfeer aanbieden tijdens deze kofferbakverkoop.

Er zijn bij de markt 25 verkoopplaatsen beschikbaar en deelnemers dienen zich van tevoren bij de wijkraad Bornholm op te geven.
 

mei 7, 2017

De politie waarschuwt voor een juten tas met gevaarlijke medicijnen die gistermiddag rond 14.30 uur is kwijtgeraakt op de Egholm in Hoofddorp. Er zitten verschillende medicijnen in de tas die gevaarlijk zijn, vooral voor kinderen........

HOOFDDORP - De politie waarschuwt voor een juten tas met gevaarlijke medicijnen die gistermiddag rond 14.30 uur is kwijtgeraakt op de Egholm in Hoofddorp. Er zitten verschillende medicijnen in de tas die gevaarlijk zijn, vooral voor kinderen.

De eigenaresse van de tas merkte later op de dag dat zij de tas met medicijnen kwijt was. Ze had ze waarschijnlijk laten liggen bij de recyclebakken op de Egholm. Helaas lag de tas er later op de avond niet meer.