MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Meer in het Weekend | 20:00 - 22:00
Share |

Content about Bart Ravelli

april 18, 2014

Tijdens de West of Ireland Open 2014 is de Hoofddorpse squasher Bart Ravelli er deze week niet in geslaagd om de laatste acht te bereiken. De 26-jarige Hoofddorper plaatste zich via de kwalificaties voor de hoofdronde, maar moest zijn meerdere erkennen in de Duitser Jens Schoor.......

Tijdens de West of Ireland Open 2014 is de Hoofddorpse squasher Bart Ravelli er deze week niet in geslaagd om de laatste acht te bereiken.

De zesentwintigjarige Hoofddorper plaatste zich via de kwalificaties voor de hoofdronde, maar moest zijn meerdere erkennen in de Duitser Jens Schoor.

De Haagse Sebastiaan Weenink heeft meer succes. De als zevende geplaatste versloeg donderdagavond in de openingsronde van het PSA Challenger 10 evenement de Engelsman David Wardle.

Om de halve eindstrijd te bereiken moet Weenink vandaag winnen van Alex Ingham.
 

december 5, 2012

Bart Ravelli is de komende maanden uit de roulatie. De 25-jarige squasher heeft een scheur in zijn buitenmeniscus die met langdurige rust moet genezen. De Hoofddorper liep de blessure medio november op tijdens een PSA toernooi in Praag.......

Bart Ravelli is de komende maanden uit de roulatie. De 25-jarige squasher heeft een scheur in zijn buitenmeniscus die met langdurige rust moet genezen. De Hoofddorper liep de blessure medio november op tijdens een PSA toernooi in Praag.

Door zijn blessure mist Ravelli vermoedelijk de rest van het competitieseizoen voor zijn club ‘MeerSquashDirect, het NK Squash en een aantal buitenlandse proftoernooien.
 

juni 12, 2012

De Hoofddorpse squasher Bart Ravelli is in het Zwitserse Kriens kansloos onderuitgegaan in de openingsronde van de Pilates Cup 2012. Tegen thuisspeler Reiko Peter werd het 3-11, 6-11, 6-11.....

HOOFDDORP/KRIENS - De Hoofddorpse squasher Bart Ravelli is in het Zwitserse Kriens kansloos onderuitgegaan in de openingsronde van de Pilates Cup 2012. Tegen thuisspeler Reiko Peter werd het 3-11, 6-11, 6-11.

De Pilates Cup in Zwitserland was het tiende toernooi op de Professional Squash Association World Tour voor Ravelli sinds november 2011, waarvan hij vier keer de kwartfinales bereikte.