MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
Maand van het Jaar | 14:00 - 15:00
Share |

Content about Ambulance

augustus 22, 2018

Dinsdagavond rond half 11 zijn bij een ongeval op de kruising Schipholweg (N232) met de Sloterweg drie personen gewond geraakt..........

BADHOEVEDORP - Dinsdagavond rond half 11 zijn bij een ongeval op de kruising Schipholweg (N232) met de Sloterweg drie personen gewond geraakt. Bij het ongeval kwam een taxibusje op zijn dak te liggen. Gezien de ernst van de situatie is ook het mobiel medische team (MMT) ter plaatse gekomen. De ambulancedienst heeft met ondersteuning van het MMT de gewonden onderzocht waarna ze met de ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht. Na onderzoek door de Verkeers Ongevallen Analyse heeft de bergingsdienst beide voertuigen geborgen.

juli 10, 2018

De Ambulancezorg in de regio Kennemerland en Haarlemmermeer is de snelste van Nederland. Dat blijkt uit cijfers van het ‘Sectorkompas Ambulancezorg 2017’......

De Ambulancezorg in de regio Kennemerland en Haarlemmermeer is de snelste van Nederland. Dat blijkt uit cijfers van het ‘Sectorkompas Ambulancezorg 2017’.

De Regionale Ambulance Voorziening Kennemerland (RAV) scoort goed op de responstijd. Dat is de tijd vanaf het moment dat de centralist bij de meldkamer de telefoon opneemt totdat de ambulance bij de patiënt arriveert.

In spoedgevallen zijn de ambulances van RAV Kennemerland gemiddeld binnen 8:43 minuten bij de patiënt.

juli 4, 2018

Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord......

HOOFDDORP - Een 19-jarige automobiliste is dinsdag rond middernacht aangehouden nadat ze samen met een 17-jarige vriendin crashte op de Weg om de Noord (N201). De wagen was van de weg geraakt en botste aan beide kanten tegen de vangrail. De dames raakten niet ernstig gewond, de auto raakte zwaar beschadigd. Uit een blaastest bleek dat het alcoholpromillage bijna 6,5 keer hoger was dan is toegestaan voor een beginnend bestuurder. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd, ze zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

februari 22, 2018

Woensdagochtend rond vier uur is een vrouw gewond geraakt bij een steekpartij........

BADHOEVEDORP - Woensdagochtend rond vier uur is een vrouw gewond geraakt bij een steekpartij. Zij werd in de buurt van het kruispunt van de Kamerling Onneslaan met de Keizersweg meerdere keren gestoken door een man. Na het incident is de vrouw naar een woning enkele honderden meters verderop aan de Keizersweg gelopen. Zij is door ambulancepersoneel opgevangen en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie is de dader een man van 1 meter 80 met kort grijs haar en een grijzige broek. Hij zou in een grijskleurige jeep zijn weggereden.

november 6, 2017

Een 26-jarige snorfietser uit Cruquius heeft zondagochtend twee personen op de Kruisweg in Hoofddorp aangereden. Alle drie de betrokken personen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht......

Een 26-jarige snorfietser uit Cruquius heeft zondagochtend twee personen op de Kruisweg in Hoofddorp aangereden. Alle drie de betrokken personen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De snorfietser reed door een nog onbekende oorzaak tegen de Hoofddorpers aan vanaf de zijkant.

Een van deze personen is met zwaar letsel naar het VU-ziekenhuis in Amsterdam gebracht. De andere twee hebben letsel overgehouden aan het gezicht.

december 15, 2015

De Schipholweg tussen Badhoevedorp en Lijnden is zondagmiddag na een verkeersongeval een uur afgesloten geweest.....

De Schipholweg tussen Badhoevedorp en Lijnden is zondagmiddag na een verkeersongeval een uur afgesloten geweest.

Een automobilist belandde ter hoogte van de wegwerkzaamheden per ongeluk op de verkeerde weghelft.

Toen de bestuurder zijn fout wilde corrigeren, botste hij met zijn auto tegen een tegemoetkomende auto.

Ambulancepersoneel moest diverse inzittenden van de auto’s aan hun verwondingen behandelen, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

Door de bergingswerkzaamheden is de weg in beide afgesloten geweest voor al het verkeer.

januari 14, 2015

Dinsdagmorgen zijn bij een ongeval op de A44 bij Abbenes negen voertuigen betrokken geraakt.....

ABBENES – Dinsdagmorgen zijn bij een ongeval op de A44 bij Abbenes negen voertuigen betrokken geraakt. Het ongeval gebeurde op de A44 richting Amsterdam. Eén van de voertuigen is hierbij schuin op een andere wagen geschoten, waarna ook de andere auto’s op elkaar botsten . Eén persoon is gewond geraakt en na behandeling door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer ondervond veel hinder en moest het ongeval via de vluchtstrook passeren.

Bron: dichtbij.nl

januari 7, 2015

Tijdens de jaarwisseling zijn er dit jaar acht mensen naar het ziekenhuis gebracht in Haarlemmermeer..... 

HOOFDDORP – Tijdens de jaarwisseling zijn er dit jaar acht mensen naar het ziekenhuis gebracht in Haarlemmermeer. Dit is minder dan vorig jaar. Vier van de acht slachtoffers had een alcoholvergiftiging en de rest een vuurwerkletsel. In heel Nederland moesten er 574 mensen naar de spoedeisende hulp voor vuurwerkletsel. Dit is ruim honderd minder dan in 2014. Daarnaast blijkt dat er 304 mensen wegens alcoholvergiftiging naar het ziekenhuis moesten.

Bron: dichtbij.nl

december 16, 2014

In een hangar op Schiphol-Oost heeft zondagavond een ongeluk met gevaarlijke stoffen plaatsgevonden..... 

SCHIPHOL – In een hangar op Schiphol-Oost heeft zondagavond een ongeluk met gevaarlijke stoffen plaatsgevonden. In een vat met chemische vloeistof is een chemische reactie geweest waardoor een zogenaamde spraywolk is ontstaan. Drie personen die zich in de hangar bevonden zijn met ademhalingsproblemen per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, maar mochten na behandeling weer naar huis. Om nog meer slachtoffers te voorkomen is de omgeving van de hangar geruime tijd afgesloten geweest.

juli 16, 2014

Maandagavond rond half twaalf is een automobilist met zijn auto de Hoofdvaart ingereden..........

HOOFDDORP - Maandagavond rond half twaalf is een automobilist tussen de Bennebroekerweg en de Johan Enschedélaan met zijn auto de Hoofdvaart ingereden.
Hulpdiensten schoten de bestuurder massaal te hulp, maar de man kon op eigen kracht de auto verlaten.
Wat er precies is voorgevallen is niet duidelijk, de bestuurder had in ieder geval niet teveel gedronken en heeft geen letsel opgelopen.
De stationcar werd door een bergingsdienst uit het water gehaald, in de tussentijd was dit deel van de Hoofdweg afgesloten.
 

juni 24, 2014

 In de nacht van zaterdag op zondag is een ambulance opgeroepen nadat de politie een jongen uit Hoofddorp met gezondheidsproblemen aantrof...

Hoofddorp – In de nacht van zaterdag op zondag is een ambulance opgeroepen nadat de politie een jongen uit Hoofddorp met gezondheidsproblemen aantrof nabij Toolenburgerplas in Hoofddorp.

De jongen werd door een aantal andere jongeren geholpen om rechtop te kunnen zitten, maar hij bleek slecht aanspreekbaar. De ambulance heeft de jongeman voor behandeling meegenomen naar het ziekenhuis.

De vader werd op de hoogte gesteld en er wordt onderzoek gedaan wat er is voorgevallen.

november 7, 2013

Bij een ongeval op de Rijnlanderweg is dinsdagavond een voetgangster gewond geraakt......

HOOFDDORP - Bij een ongeval op de Rijnlanderweg is dinsdagavond een voetgangster gewond geraakt.
De vrouw liep onder het viaduct van de Zuidtangent over de Rijnlanderweg, toen zij door een scooter werd aangereden.
Na de eerste medische zorg in de ambulance is de vrouw voor verdere zorg overgebracht naar een ziekenhuis.
Foto: Eric van Lieshout
 

juni 13, 2013

Woensdagmiddag is op de skatebaan op het Raadhuisplein in Hoofddorp een jongen hard onderuit gegaan op zijn fiets. Tijdens het stunten met zijn fiets sloeg hij over de kop en kwam met een smak terecht op het beton van de skatebaan.....

HOOFDDORP - Woensdagmiddag is op de skatebaan op het Raadhuisplein in Hoofddorp een jongen hard onderuit gegaan op zijn fiets. Tijdens het stunten met zijn fiets sloeg hij over de kop en kwam met een smak terecht op het beton van de skatebaan. De jongen werd onderzocht door ambulancepersoneel en is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. 

mei 10, 2013

Woensdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding in Lijnden. Rond kwart voor vijf botste op de Schipholweg vlak voor de stoplichten bij de Hoofdweg een auto op de auto ervoor....

LIJNDEN - Woensdagmiddag is een vrouw gewond geraakt bij een aanrijding in Lijnden. Rond kwart voor vijf botste op de Schipholweg vlak voor de stoplichten bij de Hoofdweg een auto op de auto ervoor. De zwangere vrouw in de voorste wagen raakte gewond en moest door ambulancepersoneel worden behandeld. De bestuurder van de achterste wagen bleef ongedeerd. Door het ongeluk was er een tijd oponthoud voor het overige verkeer.

Bron: Haarlems Dagblad
 

februari 21, 2013

Bij een ongeval op Duinbeek in Hoofddorp is dinsdagavond een bromfietser gewond geraakt.........

HOOFDDORP - Bij een ongeval op Duinbeek in Hoofddorp is dinsdagavond een bromfietser gewond geraakt.
Een automobilist kwam uit een uitrit rijden en heeft de bromfietser over het hoofd gezien.
De bromfietser liep bij deze aanrijding letsel aan zijn been op.
Na de eerste verzorging in de ambulance is het slachtoffer voor verdere behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.
Een reeds opgeroepen specialistisch traumateam hoefde uiteindelijk niet meer ter plaatse te komen.
 

februari 7, 2013

Op de A44 bij Abbenes heeft woensdag een aanrijding plaatsgevonden. Een automobilist wilde inhalen toen een andere auto van rijbaan wisselde...... 

ABBENES - Op de A44 bij Abbenes heeft woensdag een aanrijding plaatsgevonden. Een automobilist wilde inhalen toen een andere auto van rijbaan wisselde. Hierbij kwam zijn auto tegen de vangrail terecht met een aanrijding tot gevolg. De bestuurders zijn behandeld door hulpverleners maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Doordat de auto’s in de vangrail zaten en er door het ongeval veel aarde op de weg lag moesten automobilisten via de vluchtstrook rijden.

Bron: Haarlems Dagblad