MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
MeerRadio Nacht | 02:00 - 08:00
Share |

Content about 112 Meerlanden

augustus 14, 2018

Een scooterrijder is maandagavond ernstig gewond geraakt. De bestuurder van de scooter wilde de Zuid Tangentbusbaan langs het Ridderburgpark oversteken, toen hij aangereden werd door een lijnbus.....

Een scooterrijder is maandagavond ernstig gewond geraakt.

De bestuurder van de scooter wilde de Zuid Tangentbusbaan langs het Ridderburgpark oversteken, toen hij aangereden werd door een lijnbus.

Meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter kwamen assisteren bij het ongeval.

Een politiehelikopter landde zelfs bij de Toolenburgplas om hulp te bieden.

Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn benarde positie gehaald en na de nodige medische zorg is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

augustus 11, 2018

Op de parallelrijbaan van de A4 ter hoogte van Nieuw-Vennep is vrijdagochtend een auto over de kop geslagen.......

Op de parallelrijbaan van de A4 ter hoogte van Nieuw-Vennep is vrijdagochtend een auto over de kop geslagen.

De bestuurder, een medewerker van een parkeerdienst die de auto van een klant ging parkeren, raakte de macht over het stuur kwijt en kwam tussen twee vangrails terecht.

Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Op- en afrit nummer 3 van de A4 richting Hoofddorp werd tijdelijk afgesloten. De auto is door een bergingsdienst afgevoerd.
 

augustus 9, 2018

Een pinautomaat van ABN Amro aan het Aalburgplein in de Hoofddorpse wijk Floriande is vanochtend doelwit geweest van een plofkraak…..

Een pinautomaat van ABN Amro aan het Aalburgplein in de Hoofddorpse wijk Floriande is vanochtend doelwit geweest van een plofkraak.

De daders sloegen iets voor half 5 toe bij de pinautomaat in Floriande.

Door de klap is de pui van het gebouw zwaar beschadigd geraakt. Deskundigen onderzoeken de constructie van het pand.

De twee daders zijn gevlucht op een driewielige motorscooter zonder kentekenplaat. Een van hen heeft opgeschoren haar en droeg een grijs vest, de ander was in het zwart gekleed.

augustus 7, 2018

Op de Fokkerweg ter hoogte van de Bosrandbrug is maandagavond een vrachtwagen achterop een vrachtwagen gebotst.......

Op de Fokkerweg ter hoogte van de Bosrandbrug is maandagavond een vrachtwagen achterop een vrachtwagen gebotst.

De achteropkomende vrachtwagenchauffeur heeft op het laatste moment nog vergeefs geprobeerd om uit te wijken.

Niemand raakte gewond, maar de schade is groot.

Meerdere bergingsvoertuigen waren aanwezig om de vrachtwagen en de trailer te bergen.

De N232 richting de Waterwolftunnel is daardoor enige tijd gesloten geweest.
 

juli 30, 2018

Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagochtend in de Graftermeerstraat in Hoofddorp de tank van zijn vrachtwagen kapot gereden op een betonblok.....
 

Een vrachtwagenchauffeur heeft maandagochtend in de Graftermeerstraat in Hoofddorp de tank van zijn vrachtwagen kapot gereden op een betonblok.

Door de gescheurde tank verloor de vrachtwagen zo’n 500 liter diesel, waarvan het meeste direct het riool in stroomde.

De toegesnelde brandweer heeft deze putten direct gedicht.

Vanwege de weggestroomde diesel heeft de politie de weg afgesloten.

De vrachtwagen is door de bergingsdienst afgevoerd en een gespecialiseerd bedrijf gaat de diesel opruimen.
 

juli 26, 2018

Een voetganger is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Akerdijk.........

LIJNDEN - Een voetganger is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de Akerdijk. Bij het oversteken werd hij aangereden door een wielrenner. Beiden kwamen met een smak op het asfalt terecht.

De voetganger werd naar het ziekenhuis gebracht, de wielrenner kon na behandeling zijn weg vervolgen. De nabij gelande traumahelikopter trok aardig wat bekijks.

juli 24, 2018

Een scooterrijdster is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Nieuwe Molenaarslaan met de Fanny Blankers-Koenlaan in Hoofddorp.....

HOOFDDORP - Een scooterrijdster is maandagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Nieuwe Molenaarslaan met de Fanny Blankers-Koenlaan.

Het slachtoffer reed op het fietspad van de Fanny Blankers-Koenlaan en werd over het hoofd gezien door een automobiliste die afsloeg naar de Nieuwe Molenaarslaan.

Het slachtoffer kwam hard ten val en moest, na de eerste zorg door ambulancepersoneel ter plekke, worden overgebracht naar het ziekenhuis.

juli 23, 2018

Een jonge fietser is vrijdagmiddag op de kruising van de Zuiderdreef met de Oosterdreef in Nieuw-Vennep geschept door een auto.....

Een jonge fietser is vrijdagmiddag op de kruising van de Zuiderdreef met de Oosterdreef in Nieuw-Vennep geschept door een auto.

De jongen gaf de automobilist geen voorrang bij het oversteken van de dreef. Bij de aanrijding kwam de fietser via de motorkap op de voorruit van de wagen terecht.

Hij bleek alle geluk van de wereld te hebben gehad. Na eerste behandeling in de ambulance bleken zijn verwondingen immers van dien aard, dat hij zelfs niet voor verdere behandeling mee hoefde met de ambulance naar het ziekenhuis.
 

juli 19, 2018

Bij een eenzijdig ongeval op de Schipholweg ter hoogte van het bedrijventerrein in Boesingheliede is woensdag een personenwagen in de voortuin van een woning tot stilstand gekomen.....

BOESINGHELIEDE - Bij een eenzijdig ongeval op de Schipholweg ter hoogte van het bedrijventerrein, is woensdag een personenwagen in de voortuin van een woning tot stilstand gekomen.

juli 18, 2018

Hulpdiensten zijn dinsdag aan het einde van de middag in groten getale uitgerukt voor enkele zwemmers in de Toolenburgplas.......

HOOFDDORP - Hulpdiensten zijn dinsdag aan het einde van de middag in groten getale uitgerukt voor enkele zwemmers in de Toolenburgplas. Omstanders hadden aan de bel getrokken omdat er zwemmers in nood zouden zijn. Brandweermannen gingen het water in en er werd een brandweerboot ingezet. Eenmaal bij de zwemmers, bleek dat ze aan het oefenen waren voor de Amsterdam City Swim. De zwemmers zijn door de brandweer uit het water gehaald en gewezen op hun onverantwoorde actie.

juli 16, 2018

Zaterdagavond brandde in de middenberm van de Driemerenweg een auto volledig uit Volgens 112Meerlanden hoorde de bestuurder ineens geluid onder zijn auto....

Zaterdagavond brandde in de middenberm van de Driemerenweg een auto volledig uit Volgens 112Meerlanden hoorde de bestuurder ineens geluid onder zijn auto.

Vanaf ongeveer de locatie waar de bestuurder dat geluid hoorde, was een spoor van een vloeistof op de weg terug te vinden.

De brandweer van Haarlem-Oost rukte uit en heeft de auto geblust.

Ook de middenberm moest worden geblust omdat die vlam had gevat. De auto is afgesleept door een bergingsbedrijf.

juli 16, 2018

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.....

Zaterdagochtend zijn op de Kruising Rijkerdreef - de N201 – met de zogenaamde Cargo Entrance, een taxibusje en een personenwagen hard tegen elkaar gebotst.

Ondanks de harde klap raakte niemand ernstig gewond. Wel zijn enkele inzittenden gecontroleerd door ambulancepersoneel. Niemand hoefde naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

De schade was aanzienlijk. Door het ongeval was de N201 in de richting van Hoofddorp afgesloten.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De passagier van de taxi is overgenomen door een collega.

juli 14, 2018

Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat..........

HOOFDDORP – Donderdagavond rond kwart over negen werd de brandweer opgeroepen voor een natuurbrand aan de Meermanstraat. Ter plaatse trof de brandweer vlak bij een voetbalveldje een brandende hooibaal aan. De tankautospuit kon de locatie moeilijk bereiken. Twee leden van de brandweer begonnen met het uit elkaar "plukken" van de hooibaal, terwijl  andere spuitgasten keken hoe ze de tankautospuit dichtbij konden zetten. Door het "plukken" van de gloeiende grasplukken ontvlamde de hooibaal weer.

juli 13, 2018

Woensdagavond is het restaurant Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan in Hoofddorp enige tijd ontruimd geweest vanwege een brand.....

HOOFDDORP - Woensdagavond is het restaurant Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan enige tijd ontruimd geweest vanwege een brand. De brand woedde tegen de gevel, ter hoogte van de eerste verdieping.
De brandweer slaagde erin de brand snel te blussen.

Meerdere mensen zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Eén persoon is, na controle ter plaatse, overgebracht naar een ziekenhuis.

De brand is zeer waarschijnlijk veroorzaakt door een brandende sigaret.
 

juli 12, 2018

In de nacht van woensdag op donderdag werd omstreeks half 2 een brand gemeld in een horecabedrijf aan de Paviljoenlaan in het Haarlemmermeerse Bos.....

HOOFDDORP - In de nacht van woensdag op donderdag werd omstreeks half 2 een brand gemeld in een horecabedrijf aan de Paviljoenlaan in het Haarlemmermeerse Bos. In het pand was tot eind vorig jaar restaurant Vork en Mes gevestigd.

De brandweer schaalde de brand aanvankelijk op naar een grote brand. Achteraf bleken de extra voertuigen voor de waterwinning niet nodig en kon het vuur met de aanwezige tankautospuiten worden geblust.

De brand woedde binnen op de 1e etage van het pand.

juli 9, 2018

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar........

Op Vuursteen in Hoofddorp – ter hoogte van het NH Hotel en de McDonalds – botsten zondagmiddag 8 juli een taxibusje en een personenwagen op elkaar.

De taxi kwam vanaf het hotel en draaide de weg op.

Daarbij zag de taxichauffeur de naderende personenwagen over het hoofd. Niemand raakte gewond, maar de materiële schade was aanzienlijk.

Beide voertuigen zijn door de bergingsdienst afgevoerd.
 

juli 6, 2018

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag......

In Abbenes is donderdagmiddag een automobilist met zijn auto ondersteboven in de sloot beland. De man werd op de A44 onwel en nam schurend langs de vangrail de afslag.

Een andere auto kon op de Lisserweg ternauwernood stoppen om een aanrijding te vermijden.

Het slachtoffer is door brandweermannen uit de sloot gehaald en in de ambulance nagekeken. Ook een traumahelikopter landde op een naastgelegen weiland.

juli 5, 2018

Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan in Zwanenburg wederom overvallen.....

ZWANENBURG - Woensdag is sportkledingwinkel Haverhals aan de Kerkhoflaan wederom overvallen.

Drie overvallers drongen rond half 12 de winkel binnen; de eigenaar wist het drietal echter met een hockeystick de winkel uit te werken.
De daders zouden op een zwarte scooter zijn gevlucht in de richting van Halfweg.

In de nacht van maandag op dinsdag werd al een vergeefse poging gedaan om in te breken. En in december werd de winkel ook al overvallen; hierbij bedreigden de daders de twee verkoopsters met een mes en maakten enkele dure jassen buit.
 

juli 2, 2018

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt......

Bij een aanrijding met een lijnbus op de kruising Van Heuven Goedhart met de Hoofdweg is maandagmorgen een automobiliste gewond geraakt.

Door de klap belandde de auto tegen een bewegwijzeringspaal. De brandweer heeft de deur met zwaar gereedschap moeten openen om de bestuurster te bevrijden.

Na eerste hulp in de ambulance moest ze naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

De Hoofdweg in de richting van Nieuw-Vennep was enige tijd afgesloten voor verkeer. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval.
 

juni 29, 2018

Een scooterrijder is donderdagavond in Hoofddorp gewond geraakt bij een ongeluk op de ventweg van de Kruisweg nabij Hotel De Beurs.......

Een scooterrijder is donderdagavond in Hoofddorp gewond geraakt bij een ongeluk op de ventweg van de Kruisweg nabij Hotel De Beurs.

De scooterrijder zag niet dat de automobilist voor hem moest remmen voor een andere auto en botste hard achterop de auto.

Door de klap sneuvelde het achterraam van de auto. De scooterbestuurder werd in afwachting van de ambulance opgevangen op het terras van een bar.

Na eerste hulp in de ambulance werd de bestuurder van de scooter voor verdere zorg naar het ziekenhuis gebracht.
 

juni 26, 2018

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd......

Bij een grote actie van meerdere politiediensten zijn op de Binnenweg in Hoofddorp afgelopen vrijdag in totaal 61 auto’s en 88 brom- en snorfietsen gecontroleerd.

De controle richtte zich onder meer op het aanpakken van overlast van snor- en bromfietsen in het centrum van Hoofddorp.

Er werden 57 bekeuringen uitgeschreven, waarvan 26 aan eigenaren van brom- snorfietsen die te snel waren.

juni 26, 2018

Een vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de A44 bij Nieuw-Vennep.....

NIEUW-VENNEP - Een vrouw is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de A44. Rond kwart voor tien wilde zij vanaf de A4 de toerit van de A44 oprijden, toen zij van het talud reed.

De vrouw is voor behandeling aan haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de auto zat ook een hond. Agenten hebben zorggedragen voor het huisdier.

Het is niet bekend waardoor de vrouw van het talud reed; de politie heeft haar nog geen verklaring kunnen afnemen.
 

juni 24, 2018

De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp......

HOOFDDORP - De politie heeft gisteravond een overleden persoon aangetroffen na een woningbrand aan de Henriette Roland Holstlaan in Hoofddorp.

Buren zagen rook uit de woning komen en alarmeerde de hulpdiensten.

Brandweer, politie, ambulance en traumateam werden opgeroepen om te assisteren.

Bij binnentreden van de woning bleek al snel dat hulp niet meer mocht baten. Ook de brand was al uit.

Volgens de politie gaat het vermoedelijk om de bewoner van het huis. De familie is op de hoogte gebracht.

juni 20, 2018

Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden.........

NIEUW-VENNEP - Maandagavond omstreeks 10 uur is op de A4-west voorbij het brugrestaurant door de politie een auto klemgereden. De bestuurder was doorgereden na een aanrijding en vertoonde zeer gevaarlijk rijgedrag. Hij bleek hevig onder invloed te zijn van drugs en is door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis.