MeerRadio
Kruisweg 1061
2131 CT Hoofddorp
T. 023-5555900
Hier adverteren?
Nu op MeerRadio:
De Ochtend van MeerRadio | 06:00 - 10:00
Share |

NIEUWE WEBSITE OP 1 JAN 2019

Foto: MeerRadio

Vanaf 1 januari 2019 heeft MeerRadio een nieuwe website! Die ziet er “frisser” uit en biedt vele mogelijkheden. Het aangepaste ontwerp is gebouwd door grafisch ontwerper Ben Burger en webbouwer Ernst de Moor van het Cross Media Collective.

Aan de linkerkant staan icoontjes voor Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube. Erop klikken is genoeg om bij de MeerRadio-pagina’s uit te komen. De onderste icoon is om LIVE naar MeerRadio te luisteren. In tegenstelling tot de oude website is het voordeel nu dat het luisteren niet wordt onderbroken als men van pagina wisselt.

Bovenin staan zes taakbalken die voor zich spreken.
Nieuw is “Wie is Wie”. Als men hierop klikt ziet men op alfabetische volgorde de namen van alle MeerRadio-medewerkers. Achter iedere naam schuilt een pagina waarop men een foto ziet en meer over de medewerker te weten kan komen, zoals de leeftijd, de favoriete muziek en een biografie.

Onder “Meer info” zitten vijf afzonderlijke tabs naar de pagina’s: Adverteren, Contact, Over Ons (waarin meer over de doelstelling van MeerOmroep is te lezen) en Missie waarop de missie van de omroep uitgelegd.

Tot slot een tab waarmee men zich kan aanmelden voor de MeerRadio Nieuwsbrief. Uiteraard is er dagelijks het laatste nieuws uit Haarlemmermeer op de website te lezen en welke programma’s worden uitgezonden. Tot slot, de nieuwe website is in tegenstelling tot de oude site, goed op de telefoon te lezen.